מצרפת שלילי נוסף לרשימה...

love joy

New member
מצרפת שלילי נוסף לרשימה... ../images/Emo7.gif

אז זהו שוב נכשל טיפול נוסף. לא שבאמת חשבתי שזה יצליח כי הכל הלך על העוקם בטיפול הזה אבל... תמיד יש תיקווה קטנה בלב. אבל.. נקודת האור גם נראית באופק והיא, שעכשיו סוף סוף סיימנו את חובנו לקופת חולים מכבי ואני מקווה מאוד מאוד (אנא החזיקו לנו אצבעות!) שיאשרו לנו כעת IVF. (יש לנו בן מ IVF וכעת אנו רוצים להביא לו אחות או אח או שניהם, תוכנית הטיפול של IVF מפרופ´ משיח כבר היתה ביד, אך במכבי רצו להעביר אותנו את אותה דרך ארוכת השנים שעברנו עד שנולד בנינו המקסים. לאחר ויכוחים, בכיות והתערבות אישית של הרופא שלנו אצל הרופא המחוזי של קופ"ח מכבי, הוחלט על שני IUI ואז אישור ה IVF המיוחל אמור להגיע. ) אז זהו כמו שאמרתי קצת עצוב אבל גם התחלה חדשה ומבטיחה הרבה יותר. מקווה שרק טוב לפנינו, ושהיה לכולנו שבוע טוב

יעל@

New member
מחזיקה לך אצבעות להמשך ../images/Emo20.gif

וחיבוק גדול לבינתיים, זה נפלא בעיניי שלמרות הקושי את מצליחה לראות הלאה, ולתכנן את השלב הבא. יעל

נועם@בת

New member
מצטערת לשמוע ג´וי ../images/Emo14.gif

אם את מאמינה שרק IVF יעשה את זה- אז הנה, את כבר צעד קטן לפני. מקוה שתצליחו בIVF ראשון, כי הרי הבנתם כבר את הרעיון, ולא צריך ללמוד אותו שוב מהתחלה
שבוע טוב נועם

שחר חדש

New member
love joy היקרה מאוד

עצוב לי לשמוע על השלילי האחרון. קיווינו שמישהו ישבור את מעגל השליליים המדכא הזה. שמחה על הנימה האופטימית שלך, ושמחה שאת עולה על הדרך שנראית מתאימה יותר, ומבטיחה יותר. מאחלת לך הצלחה רבה, ושום דבר לא יקלקל את האופטימיות שלך. שחר חדש.

עמית@

New member
אבל זה האחרון טוב?

אני מקווה שכל הבירוקרטיה תחלוף כלא היתה, בהצלחה!

דל

New member
ג´וי כל כך מקוה שלא ירחק היום

ויגיע תינוק נוסף למשפחה זה חייב להיות וזה יהיה באהבה רבה דלית

הרגשתי איך הלב שלי מתקמט בחזה ../images/Emo10.gif

כ"כ הרבה מילים רצו לי בראש כדי לחזק את ידיך, אבל ידי רפות מלכתוב. מכעיס אותי עד מאוד שקופ"ח צריכה להעביר אותנו את שבעת מדורי גהנום על טיפולים שלא מצליחים, כשכבר הוכח, כי יש טיפול שהצליח בעבר. מאחלת לך הצלחה מהירה ותינוק בריא וצווחני בידים. סיגל

ג´וי, מצטערת לשמוע ../images/Emo14.gif

עצוב שצריך לעבור בכל פעם את מסע הייסורים מחדש, אך יש תקווה גדולה באופק. אם הצליח פעם אחת, הסיכויים להצלחה נוספת טובים. מחזקת את ידייך שיהיה לך כוח להמשיך ולחתור, כי את יודעת שהפרס בסוף הדרך שווה הכל.
מרב

דינדה

New member
מצטערת לשמוע. שולחת לך ../images/Emo24.gif

שתצליחי במהרה ! דינדה

אולה *

New member
../images/Emo4.gif זה קצת אירוני שאחרי שקראתי

את מה שכתבת לי, אני מנסה לנחם אותך. אבל אני באה רק להזכירך את המילים של פרופ´ משיח. ואין ספק שהוא צודק.
וגם

טלי2

New member
ג´וי, מצטערת לשמוע ../images/Emo10.gif

מקווה שהמעבר לIVF יעשה את שלו ושתצליחי נראה לי שרשימת השליליים החודש הגיעה לשיא, האם רק אני חושבת ככה?

love joy

New member
,תודה רבה לכולכם על העידוד, ../images/Emo51.gif

אז באמת התגובות החמות מאוד מעודדות, רק שעכשיו הגיע אלי חברה טובה לספר לי שהיא בהריון! האמת אני מאוד שמחה בשבילה (גם בלב באמת שמחתי)! רק שזה לא בדיוק היום המתאים לספר לי דברים כאלה כי אני קצת עצובה שאני לא יכולה לבשר לה את אותו הדבר. מקווה שהיום בערב הרופא יעודד ויקסים כהרגלו (הוא פשוט רופא מדהים!) ובעוד כחודשיים אני אוכל לספר לה את אותו הדבר. שוב תודה לכם ובהצלחה לכולנו.

סוף זו תמיד התחלה של משהו טוב יותר. ../images/Emo45.gif

לקראת תחילת השנה התחלתם משהו טוב יותר ואני מאחלת לכם שיצליח יפרח ויהיה לדבר הכי טוב שהיה לכם בחיים (בנוסף כמובן לבנכם היקר) מחזיקה לכם אצבעות, כחלכלונת

../images/Emo7.gif אני מצטערת לשמוע.

אבל העיקר יוצאים לדרך חדשה ובטוחה. הרי לביטוח כבר יש לך כיסוי חי וקיים בבית. }{

באבו

New member
אכזבה אמיתית!!! ../images/Emo4.gif מלמטה אפשר..

רק לעלות.. מאחלת לך המון הצלחה... עוד פעם אחת, ודי!

מצטערת לשמוע ג´וי אהובה

ושתהיה שנה טובה לכל ילדי תשס"ב שיבואו אל כולנו בע"ה השנה.

למעלה