מצרפת קישור

...

I´m just a lonely boy, lonely and blue I´m all alone with nothin´ to do I´ve got everything you could think of But all I want is someone to love Someone, yes, someone to love, someone to kiss Someone to hold at a moment like this I´d like to hear somebody say "I´ll give you my love each night and day" Somebody, somebody, somebody, please send her to me I´ll make her happy, just wait and see I prayed so hard to the heavens above That I might find someone to love

היום חוגגת 25 שנות נשואין

מצחיק... חתונת הכסף... לפני 25 שנה, הייתי מלאת חלומות, מאושרת, כל הריצות והסידורים לקראת החתונה, התמונות רצות לנגד עיני כאילו היה אתמול ואיפה אני נמצאת היום עושה מאזן של השנים האלה ו... הדבר היחיד הם שלושת ילדי המקסימים... ומעבר להם כלום... כלום... כלום... ללא אהבה, ללא זוגיות, ללא רכוש כלום... כלום... כלום... ואת האומץ לקום וללכת... לעזאזל למה אני לא מקבלת?

seeyou

New member
ה"כלום" שיש לה..../images/Emo153.gif

זה הרבה למה שמחכה לה בחוץ.... השאלה שלי היא: - איך הסכימה במשך ל-25 שנה לתת יד למצב הזה?? "הדבר היחיד הם שלושת ילדי המקסימים... ומעבר להם כלום... כלום... כלום... ללא אהבה, ללא זוגיות, ללא רכוש כלום... כלום... כלום...

שי44

New member
אנחנו מזן אחר

נכון שבכמה מילים תיארת 25 שנות נישואין? נכון שהכי קל לומר לך: קומי התנערי...קומי לכי? נכון שזה ממש מתבקש לאור מה שכתבת? אז למה שלא תניחי מעט בגדים בתוך התיק ותעזבי מיד את הבית? ולמה לא עשית זאת עד עכשיו?...למה? מיקי בת! כנראה שלכמה מאיתנו דרוש יותר מזה. כנראה שעד שלא רועדים אמות הסיפים אנחנו לא ממש מעזים. כנראה שאנחנו עשויים מזן אחר, שחושב יותר מדי. כנראה שאנחנו מפעילים יתר שיקול דעת. כנראה שאנחנו משתדלים לפעול לפי השכל ופחות לפי הרגש. ויותר מזה, אנחנו חוששים באופן טבעי מ: עתיד לא ברור. קשיים כלכליים. פגיעה בילדים. הרס הסביבה הטבעית שלנו. ועוד כהנה וכהנה. וכך מיקי בת... כך עוברות להן 25 שנות מחשבה ועדיין...עדיין לא הגענו להחלטה. חג חנוכה שמח עם הרבה אור.

s h o o s h a

New member
שנות מחשבה

וכך יחלפו להן עוד שנות מחשבה שנים של הפעלת שיקול דעת פחד מעתיד לא ברור פחד מקשיים כלכליים פחד מהרס הסביבה הטבעית פחד ממה זה יגרום לילדים (שאגב, גדלים במהלך אותן שנות מחשבה נוספות) ועוד כהנה וכהנה ובמהלך אותן שנות מחשבה והפעלת שיקולים כאלו ואחרים נישאר בתוך מערכת שלא טובה לנו ונדמיין איך יכול היה להיות אם ... ונצטער שאין בנו את האומץ לעשות לשינוי ... והשנים, שנות המחשבה ימשיכו לעבור עד ש ... יהיה "מאוחר" מידי ... ובסיכום כל שנות המחשבה שיעברו נוכל לומר לעצמנו - אם רק היינו חושבים קצת פחות אולי ... אבל מי שלא ניסה - הרי לעולם לא ידע הוא/היא אמנם לא "הפסידו", כי לא "הימרו" ונשארו עם הקיים והמוכר אבל גם לא "זכו" ... והשאלה "מה היה קורה אילו" לעולם תישאר מנקרת

שי44

New member
התלבטות לגיטימית

ראשית, ברכות לרגל החלפת השם
"מיקי בת המקורית" רוצה להפרד מבן זוגה. נקודה. היא בעצם שואלת את עצמה:"מדוע לא ביצעתי זאת עד עתה?" אני ניסיתי לעזור לה "לרשום את התשובה על הלוח". הנושא מורכב, מסובך ודורש ברור פנימי נוקב. לכל אחד מאילו השואפים להפרד מבני זוגם, יש את הקצב שלו לביצוע ההחלטה. לאחד הוא מהיר ולשני הוא איטי יותר, האחד "חותך" והשני "מושך את הזמן". לדעתי, קיים מקרה אחד שבו אסור שתהייה התלבטות ולו לשנייה. במקרה של אלימות מילולית קשה ובוודאי שבמקרה של אלימות פיסית. כאן חותכים ומייד! אני מאמין שזה לא המקרה שלפנינו. לסיכום: מיקי איננה חריגה בנוף וההתלבטות שלה לגיטימית. נ.ב. הניסוח תקף לזכר ולנקבה כאחד.

שי44

New member
איך מדגישים?

ניסיתי להדגיש את "כאן חותכים ומיד!" ולא הלך לי. לבלתי מנוסים כמוני, איך מדגישים כיתוב?

טלי 41

New member
בוקר טוב שי 44

בסוף החלון שנפתח כאשר אתה מגיב, יש 2 מילים "תחילת הדגשה", עליו אתה לוחץ לפני המילה/משפט אותו אתה רוצה להדגיש. בסיום כשאתה רוצה להוריד את ההדגשה, אתה לוחץ על "סיום הדגשה".

s h o o s h a

New member
התלבטויות

מאד לגיטימי להתלבט מאד לגיטימי להפוך בדברים לכאן ולכאן ולנסות לבנות תסריטים כאלו ואחרים באשר לצפונות העתיד אולם, מרגע שיש החלטה - נגמרות ההתלבטויות ויש לפעול ליישומן והיה וההחלטה להמשיך הלאה בזוגיות - יש לפעול לתיקון כל הסדקים שנוצרו בה ולאיחוי כל השברים יש להשקיע את כל המשאבים במימוש החלטת השיקום במידה וההחלטה היא לפרק - הרי שאין טעם למשוך כי מה יתן עוד יום/חודש/שנה ??? מה יהיה שונה בעוד זמן כזה או אחר? הפרידה תהיה קלה יותר? הסביבה תקבל זאת באופן שונה? הילדים יראו את הפרידה בעיניים שונות? הדבר היחידי שאני רואה ב"למשוך זמן" הוא "התעללות" בכל הנוגעים בדבר כי הרי כולם מודעים, רואים, יודעים ומבינים אז, מה הטעם בלמשוך??? אבל, זו אני, כך אני נהגתי והתלבטויות - מי כמוני חוותה אותן (לא סתם נבחר הכינוי "מתלבטת") ומרגע שנפלה החלטה - תמו ההתלבטויות והחלו הצעדים למימוש ההחלטה אבל, שוב, זו אני ולא כולם כמוני וכל שנכתב כאן הוא דעתי האישית בלבד והיא אינה קובעת ו/או מחייבת

אולי כי אומץ צריך לקחת ולא לקבל?

אולי כי במאזן שלך, הפחד מהלא נודע- מהעתיד משתק אותך? אל תשכחי שהשעון עובד ובעוד 25 שנה, זו תהיה חתונת הזהב. את רואה אותך בנשואים אלו למשך עוד 25 שנה? למשך עוד עשר שנים? עוד שנה? חודש? יום? לא יודעת מה מחכה לך מעבר לדלת הנטרקת, כנראה לא גן של שושנים. אבל במאזן שאת מציגה כאשר הצד השני של הדלת מראה אחרי 25 שנה- כלום ...כלום....כלום. אין לך מה להפסיד חוץ מאשר את התקווה לחיים אחרים. הבחירה היא שלך אם לקחתאומץ או להשאר במקומך עד חתונת הזהב.

פלסטיק

New member
דלתות מסתובבות

מה היה יכול לקרות אילו.... האם היה טוב יותר? מה זה משנה מה היה, השאלה מה קורה מעכשיו הלאה

ובכן...

שי44, נכון, כנראה אנחנו מזן אחר שרוצים לחשוב בהגיון ולא ברגשות אך שושה צודקת עוברות השנים ואנחנו ממשיכים להתלבט ומגיע הרגע שצריך לתפוס את עצמנו בידיים ולהגיע להחלטות. SEEYOU, למה נשארתי? כי היו תיקוות, הרצון שיהיה טוב יותר, לא לפרק את המסגרת ולנסות לשקם את הזוגיות. לאחותו ופלסטיק אולי הגיע הזמן להסתכל מעבר לדלתות, אם זו הנטרקת או המסתובבת. הפחד משתק אותי, כן, להתחיל את כל תהליך הפרידה, הגרושין ולאחר מכן תקופת ההסתגלות לחיים האחרים. אבל, אחרי תקופה כה ארוכה של מחשבות, בפעם הבאה שאכתוב פה בפורום מקווה להיות כבר בתהליך עצמו. לילה טוב

שי44

New member
הבהרה

מיקי, אם דברי התפרשו כאילו שאני בעד השארת המצב הקיים, אז לא... ממש ממש לא. אני משוכנע שלאור הזוגיות האומללה קבלת החלטה נכונה ואת חייבת לפעול ליישומה, למרות הקשיים שאת בוודאי מודעת אליהם. אלא מאי? בהחלטות כבדות משקל כגון זו, ישנם כאלו שמחליטים ומבצעים מייד וזה הכי טוב שאפשר. וישנם כאלו ששלב היישום נפרד ומרוחק עבורם משלב ההחלטה וזה פחות טוב. הוא שאמרתי, כל אחד והקצב שלו. מחזק אותך ביישום החלטתך. עוד נשמע בשורות טובות.

למעלה