מצפון מול משכורת

רנירן

New member
מצפון מול משכורת

אם במקום העבודה שלכם יש דברים שלא בדיוק תואמים את רמת האתיות והמצפון שלכם, אבל התפטרות היא הפסד של 3500 ש"ח בנוסף למשכורת, מה הייתם עושים..?

רנירן

New member
../images/Emo163.gif אוי אוי

אין שום קשר לפלילים אני עובד בעבודת שירות לקוחות, ומתעסק המון עם כספים. המקום שבו אני עובד פועל בשיטה לסחוט מהלקוח כמה שיותר, אפילו כשיש מצבים שאפשר לתת את הדבר בחינם. זה לא משו פיזי, לכן אין פה פלילים.. אנו מוכרים שירות. המקום מאוד נחשב ויוקרתי. אם אני מתפטר אני צריך לשלם קנס גבוה. אבל יש המון מקרים שאני לא מסכים עם מה שהממונים עלי אומרים לי לעשות. לרוב אני לא עושה ולטובת הלקוחות. מקסימום אני חוטף געירות. אבל אם אני אמשיך אפשר שאני אגיע למצב שיפטרו אותי.

get well

New member
מצפון זה דבר מצוין

וטוב שיש לך אותו אבל אתה בעצם בורג במערכת ום תתפטר תשלם קנס החברה תרוויח עלייך כסף תשכור מחר מישהו אחר שיעשה את העבודה במקומך.. אני הייתי נשארת עד שתיגמר לך תקופת החובה..

dudube

New member
אם זו באמת חברה רצינית

אז אתה צריך לדבר עם הממונים עליך, בכל מקום המכבד את עצמו מקשיבים לעובדים בעניינים האלה, כי אם אתה מוכר שירות שאתה לא מאמין בו , אתה בצרות.

beky1

New member
אם ההוראות שנתנות לך הם עבירה על

החוק באופן ברור באופן מובהק , רצוי שתציין את העובדה בפני האחאי המעביר לך את ההוראות , אבל אם אתה לא בטוח בנושא , עדיף להתנהג כמו שכתבת, אם רוח החברה היא הוגנת כלפי הלקוח לא אמורה להיות לך שום בעיה. אופציה נוספת שאתה יכול לשקול היא האפשרות להעביר אותך לחלק אחר במוקד למשל החלק במוקד המתעסקת עם עבודת הניירת של המוקד (מוקד אחורי) בהצלחה.

רנירן

New member
איזה מצחיקים

אני עבד במלון שהוא מסחטת כספים שעל כל דבר פשוט לוקח כסף מאורחים. יש כל מני נהלים שאני לא רוצה לפרט.. לא מספיק שהמלון עצמו יקר פחד, על כל דבר מוצאים מה אפשר עוד ועוד לחלוב מהאורחים, ולא תמיד הם חייבים לשלם על זה כי יש כאלה שמקבלים אותו דבר ובחינם.. עזבו אנ'לא רוצה לדבר על זה יותר.. אני פשוט אחכה שהחוזה שלי אתם יסתיים ואני אקח ת'תחת היפה שלי ואלך משם.. ואז אני אספר לכם הכל.. D:

beky1

New member
לפחות תגיד מאיזה

רשת מלונות מדובר שנוכל להזהר כאורחים , שלא יעבדו עלינו.........

get well

New member
ממש אל תגיד!!

אשור בשום אופן לעשות פרסום ועל אחת כמה וכמה שלילי במיוחש שהוא עלול להסתבך כתוצאה מכך... אם את רוצה רק במסרים

asafasa

New member
לפחות

תגיד לפחות באיזה עיר, או כמה קומות יש בו, או מה הצבע של הקירות, שנעשה אלמינציה

למעלה