מצפה רמון

אושר מ

New member
מצפה רמון../images/Emo4.gif

כןכן גם תורי לעוף דרומה הגיע לצערי הרב, ואחרי שבוע וחצי בבית, אני נאלצת שוב לחזור לצבא... בומר. רק שהפעם אני נוסעת למצפה רמון. למה זה רע? כי זה טרטור, כי אח"כ ממצפה רמון לעובדה וחזרה ואז מהבית לעובדה ולמחרת הביתה, בקיצור, סיפור! אז אם אתם רואים חיילת מסכנה במדי ח"א ועם דרגות בלי ארון (יש לי רק את הכחול, לא את הארון עצמו
), תדעו שזו אני המסכנה... ותרחמו עלי הרבה, כי אני הולכת למות בנסיעות האלה. 7 שעות לכל כיוון!! אהההההההההההההה ליל"ט!

מירב ד

New member
אושר@!!

תרימי טלפון.... אני בבית כל היום מחר.. (כן כן.. מצפה רמון) אני אשמח לקפוץ לראות אותך... (איפה את בדיוק? בה"ד1? יב"א?)... רק תרימי טלפון.. ואני והבייבי (אופנוע..)נבוא לבקר.. אם זה אפשרי כמובן.. מירב

אושר מ

New member
אין לי ת'טלפון.

תתקשרי ותנתקי, אני אראה את זה מחר בבוקר ואכניס לזיכרון...

_alon_

New member
פתרון צבאי לבעיה ../images/Emo13.gif

את יכולה לא לצאת הביתה ואז לא לבלות את הזמן בנסיעות
סתם... אני הייתי באזור מצפה רמון כמה חודשים וזה כיף כל החום (צבע לא הטמפרטורה) הזה מסביב (אני חולה על המדבר כבר אמרתי), וחוץ מזה הנסיעה הביתה היא חוויה, הזמן להרהר בכל מה שהיה בין היציאות, מה שעתיד להיות ומה שתעשי בבית (לישון, לישון לישון אצלי היו המחשבות). נוף מדברי יפה בחלק מהדרך. הדבר המעצבן היחידי זה הנסיעה הארוכה חזרה לבסיס ולא החוצה ממנו, אבל לא נורא מתגברים. ובכלל אם את בדרום את יכולה לקפוץ למוזאון חיל האויר- רק 5 דקות מבאר שבע ולפגוש את טד טרנר, טד טרנר, טד טרנר...

זיו25

New member
מקום מצויין ../images/Emo45.gif

ביליתי שם חלק נרחב מזמני בשנים האחרונות, ואני לא מצטער אף לא על רגע. תנצלי את הזמן כמו שצריך, כי זה משאב שיש שם בשפע
בברכה, זיו.

למעלה