מצפה לתשובה כנה

מצפה לתשובה כנה

אני הצטרפתי לפורום לפני כשבועיים בתקן של מעודדת. עברתי על בשרי שנים קשות,מייגעות ואפילו מאכזבות מאוד בהם התנפצנו כמעט לרסיסים.ותודה לאל כעבור 12 שנים יש לנו שני ילדים מקסימים שאני מאחלת לכל מי שחפצה. ההחלטה להצטרף לפורום בעקבות כך שאני יודעת כמה קשה להיות במקום בו אתן נמצאות,ולי פורום כזה היה חסר מאוד!!! לכן ארצה לתת מזמני על מנת לעודד ולתת עצות קונקרטיות,בכל מה שקשור בטיפולים. השאלה שלי,וארצה לקבל תשובה כנה,אמיתית,וממש לא אפגע מכל תשובה אפשרית, אם הנוכחות שלי אינה מיותרת,מכעיסה,אולי לא נעימה ולפי המסרים שלכן אחליט על המשך. מהמצפה לתשובה מהירה וכנה המעודדת מאזור השרון ענת

קט קט

New member
ענת

אני כמובן מדברת בשם עצמי... אבל עצם ההודעה הזו שלך כבר מראה על רגישות-יתר ועל זה שבאמת "היית שם". לי אישית נראה שאין שום בעיה בלשון המעטה, אם זה שתשתתפי בורום, ההפך. עצם הרגישות והמודעות שלך לבעיה שעלולה להתעורר עם הנוכחות שלך - אומרת הכל!
קט קט

neta2

New member
הישארי ותמשיכי לעודד.

לי אישית, זה מאד עוזר. ואת לא צריכה להסתלק מכאן בגלל שהצלחת. נהפוכו, השארי והמשיכי לעודד ולתמוך תודה

שרון8

New member
תשובה כנה

ענת,את ההודעה הזו ובאותו הנוסח הכנסת כבר אין ספור פעמים. אני לא מבינה למה את לא פשוט משתתפת ועונה לשאלות אם את יודעת במקום ההכרזות האלה. לי היה מאד מוזר שאת גם מבקשת מבנות שיספרו לך ויעדכנו במיילים מה הטיפול ומי הרופא המטפל...מה זה שייך? אם יש שאלות מהותיות שאת יכולה לענות עליהן כמו תגובה לתרופה והתפתחות של טיפול,דברים ספציפיים-זה מצויין אבל כל הזמן אותה מנטרה קבועה של:אני הצלחתי...יסורים...שני ילדים...אשכנזי פרטי... בסופו של דבר לא נותן הרבה כרגע.

תגובה לתשובה הכנה../images/Emo168.gif

קראתי בעיון את תגובתך,אני חשה מתגובתך מאי נוחות בעצם נוכחותי, דבר,שהוא לגיטימי מבחינתי,ארצה להבהיר מספר דברים לפני שאני פורשת מהפורום: 1.מהות כניסתי לפורום היתה לתאר מקום לא קל בו הייתי מתוך תחושה אמפטית אמיתית. 2.בעקבות מסר משמח שהיה בנוגע לזוג שבישר על הצלחה,ובו הבנתי שלחלק מחברי הפורום זה גורם לאי נוחות,העליתי את השאלה. ומספיק שלחברה אחת הנוכחות גורמת לאי נוחות לכן אצא באיחולי ברכת הצלחה. ענת

שריתית

New member
אני חושבת שאת יכולה לעזור אבל...

את יכולה להיות איפה שתימצאי לנכון להיות, אני חושבת וממה שהספקתי ללמוד מהפורום הזה שהמקום פה מושתת על אופטימיות ועצות מחברות אמיתיות. כל הכבוד לך שהצעת את העזרה שלך בעצות. גם להציע עזרה צריך להיות נבונה, ואין צורך באיומים שאם את גורמת לאי נוחות תצאי מהפורום הזה, אם כל רצונך האמיתי הוא באמת לעזור אז תשיארי וכשיהיו שאלות תוכלי לענות. אני חושבת שעם ניסיון אי אפשר להתחרות וזה מניסיון שלי. כל עוד אפשר למצוא אופטימיות מהעצות שלך מה טוב יש לי ביקורת אלייך או עצה כאחת שעוזר לי מאוד להיות כאן בפורום וללמוד דברים חדשים מאז שאני כאן התקדמתי הרבה מבחינת הידע שלי בזכות ניסיון של אחרות, אני חושבת שאת יכולה להימנע מלבקש פרטים כגון שם של רופאים וכגון כל דבר אחר שאת כאישה חכמה עם ניסיון רב יודעת שיכול להפריע לנשים עם בעיות פיריון, כמו שיש נשים שמוכנות לחשוף את שם הרופא יש נשים שמעדיפות להיות כאן מבחינות דיסקרטיות ואולי מכיוון שלא בא להן לחשוף את עצמן. יש מספיק תשובות אחרות שאת יכולה לתת וחוץ מזה מה יכול לתת לך שם של רופא? זה באמת נישמע כמו חדירה לפרטיות ויש כאלו שמספיקה להן החדירה לפרטיות בטיפולים שהן עוברות. אני לא באתי לשפוט אותך אני באה באמת ממקום של רצון טוב ורוצה לתת לך עצה טובה של ביקורת בונה. ממני שרית אני אשמח לשמוע את תגובתך

נועם@בת

New member
הנוכחות שלך בהחלט רצויה

אבל הרעיון הוא לתמוך, לעודד, להוסיף מידע. ואני חייבת להצטרף להערה שהעירו אחרות, למה בכל שאלה שמתעוררת, במקום לענות את מבקשת שישלחו לך מייל עם פרטים של גיל, פרוטוקול ושם הרופא. איזה תמיכה ועידוד בדיוק יש באלה? גם לא ברור לי (למרות מה שענית כבר) למה את בכלל מעלה את הענין. רוצה לפרוש- תפרשי, לא רוצה תשארי. אבל אל תעמידי את זה כעניין של "מספר דברים לפני שאני פורשת" שמשתמע כאילו- לא-רציתן-אותי-אז-אני-פורשת-רק-מילה-אחרונה-לפני...
שבוע טוב נועם

עמית@

New member
מסכימה עם נועם

אני בעד עידוד אבל לא צריך להציב את זה כמטרת העניין- דהיינו- אני פה ואני מעודדת כי אני עכשיו שם וכדומה. זה מאוד חשוב לעודד אבל לאו דווקא לחזור כל הודעה על אותו דבר בדיוק- אנחנו יודעות שלרוב באיזשהוא שלב זה מצליח, ולרוב אנו צריכים עידוד טיפטיפה יותר ממוקד. מסכימה עם נועם- בקיצור ברוכה הנמצאת

למעלה