מצער ...

ש יעל

New member
פונדקאות

"בכל מקרה, אם לבחור בין הפלה וניתוח קיסרי זו רק החלטה של הפונדקאית."-בזה את כמובן צודקת לחלוטין,רק שמהכתבה מובן שההחלטה לעשות ניתוח קיסרי (בניגוד להמלצת הרופאים להפיל),הייתה של זוג הגברים ולא של הפונדקאית. ועוד יותר צרם לי ,שלא הייתה לכך בפורום שום התיחסות ,אלא רק בקשה לעזור לזוג הגברים. נדמה לי שבמערך הכוחות-גברים מישראל,פונדקאית מתאילנד,לא יהיה מופרך להניח שההחלטה לא הייתה של האישה.

41מיקה

New member
מצער ...

שמעתם במקרה על התאומים של הזוג הגאה דן גולדברג ובן זוגו ? הם לא הגיעו לארץ ? קראתי היכן שהוא שאחד התאומים מת והשני מאושפז במח' טיפול נמרץ בבנקוק . בתאריך 2.10 מתארגן עבורם ערב התרמה באוויטה . מישהיא שמעה על כך ? אני חשבתי שהכל הסתדר !

טורטיתת

New member
|כסף../images/Emo34.gif התרמה להצלת התאומים של אלרון ודן

"התאומים של אלרון ישראלי מכרמיאל ובן זוגו דן גולדנברג נולדו פגים בחודש השישי להריונה של האם הפונדקאית. הליך הפונדקאות התבצע בתאילנד, שכן בארץ זוגות חד מיניים לא יכולים לבצעו. 7000 שקלים עולה להם יום אשפוז בבית החולים. ב-3 באוקטובר יתקיים מופע התרמה במרכז ברוך" בריאות
(מבולבלת את דיברת על זוג אחר שלהם כן הייתה הצלחה - שעשה היסטוריה
) מצ"ב הכתבה

ש יעל

New member
מחשבות

מצרפת כתבה שאני רוצה שתשימו לב לשורה הבאה בא ".."בית החולים רצה לבצע הפלה ,כיון שהם היו בשבוע ה25 אבל אנחנו דרשנו לבצע ניתוח קיסרי" http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3949645,00.html נדמה לי שכדאי לשים לב להשלכות הפונדקאות ולזכות האישה על גופה. אז נכון, הילדים כבר נולדו,אבל עדיין זה לא אומר שצריך לדון בהשלכות מוסריות, גופניות, נפשיות וחברתיות.

למעלה