מצערת כמעט ב FULL ב HB FP

avivik

New member
מצערת כמעט ב FULL ב HB FP

משום מה כשאני מרחף עם ה Honey Bee FP אני נאלץ לעלות את הסטיק של המצערת כמעט עד הסוף, כאילו אין למנוע (לסוללה?) כח. אני עוד רק מתחיל ולכן רק מרחף, אבל אני לא רוצה לחשוב מה יהיה כשאני באמת אטיס את המסוק הזה, כי כרגע לא נראה שיש לו מספיק כח לעשות יותר מסתם ריחוף. מה זה יכול להיות? סוללה חלשה? מנוע חלש? אני משתמש ב 3 סוללות שונות וזה קורה בכולן. כולן הן שני תאים 800mAh. כל הסוללות בנות חודש-חודשיים.

mol3

New member
אם הסוללה תקינה

זה יכול להיות המנוע. חוץ מזה, גם סוללות בנות חודש-חודשיים יכולות להפגם בנסיבות מסויימות. לי זה קרה.

avivik

New member
בערך פתרון לבעיה

אחרי שבדקתי עם סוללה של חבר וקיבלתי אותה תופעה, עשיתי איזה מוד שקראתי עליו שנקרא Advance teh motor. בעיקרון מה שעושים זה מקדמים את המנוע בחצי סנטימטר ע"י סיבובו בתוך הפחית שבה הוא יושב. לא יודע להסביר למה, אבל זה גורם לו להוציא מעצמו יותר כח. אז זה נראה יותר טוב עכשיו, ואני באמת לא צריך להגיע לסוף המצערת בשביל לרחף.

szangvil

New member
למה זה כל כך ברור?!

במסוק XRB שהטסתי הוא תמיד היה באמצע. אם הייתי מוריד אותו למטה, אז גם אצלי הסטיק היה קרוב למקסימום בריחוף. תוריד את סטיק המצערת למינימום ואז תעלה את ה- TRIM עד שהרוטור יתחיל לזוז. מהנקודה הזו תוריד מעט את ה- TRIM (ככה אני כיוונתי את ה- XRB שלי).

mol3

New member
TRIM מצערת צריך להיות למעלה

במינימום, מעל לאמצע. נסה שנית ותראה את השינוי. אם הוא למטה, המסוק בקושי ירחף.

avivik

New member
עד כמה שאני יודע זה צריך להיות למטה

כי אחרת אתה מסתכן בזה שה GYRO לא ינעל. אבל אם אתם טוענים שאפשר גם אחרת אני אבדוק את זה.

avivik

New member
וואללה צדקתם ../images/Emo45.gif

הרמתי את ה TRIM שיהיה קצת מתחת לאמצע. יותר גבוה מזה והמנועים כבר נכנסים לפעולה. באמת חל שיפור ואני לא צריך להיות עם המצערת עד הסוף (מן הסתם כנראה...) תודה לפותרים נכונה.

avivik

New member
אני משתדל

יש לי עדיין קצת בעיה עם הזנב שקופץ לי ללא שליטה. אני מנסה לשחק עם ה GAIN אבל עוד לא מצאתי את ה sweet spot.

למעלה