מצעד MG

itzik 101

New member
מצעד MG

טוב חבל לי שעל המצעד הראשון בקושי ענו, אני מקווה מאוד שאולי הפעם תתעוררו עם האלבום הטוב ביותר של הלהקה לדעתי (What's the Story) Morning Glory? אוקיי אז הגיע הזמן לבדוק מה כל אחד מחברי הפורום חושב על השירים רשימת השירים: 1. Hello 2. Roll With It 3. Wonderwall 4. Don't Look Back In Anger 5. Hey Now 6. Some Might Say 7. Cast No Shadow 8. She's Electric 9. Morning Glory 10. Champagne Supernova לדעתי: 10.Hey Now- לטעמי השיר הכי פחות טוב באלבום, לא שהוא גרוע פשוט היה מצליח אם היה יוצא באלבום אחר 9.She's Electric- לא ממש מתחבר לשיר הזה 8.Hello- מכאן באמת מתחיל הקושי, אני אוהב את השיר אבל את השאר יותר 7.Roll With It- לא השיר הכי הכי טוב באלבום, שיר טוב וחבל שדווקא הוא יצא כסינגל ראשון 6.Morning Glory -יחסית לשיר על סמים הוא מעולה, פשוט עוד פעם יש יותר טובים 5.Wonderwall- לצערי השיר הכי מוכר של אואזיס לא שהוא גרוע פשוט יש הרבה יותר טובים לא רק באלבום הזה 4.Champagne Supernova - שיר מעולה,אין מילים 3.Cast No Shadow- השיר הכי אנדר רייטד בהיסטוריה לטעמי, שיר יפייפה אבל לא ברור למה הוא אף פעם לא נבחר לבין הכי טובים שלהם 2.Some Might Say- אחד השירים האהובים עלי בכללי 1.Don't Look Back In Anger- השיר האהוב עליי, מחווה לג'ון לנון, נואל פשוט גאון לכתוב שיר כזה אז מה דעתכם, מסכימים או לא,תכתבו את דעתכם ופרטו עוד קצת על כל שיר *המצעד הוא לא תחרות, אלא סתם לשתף את דעתכם, ואם כבר תענו על זה אז תוכלו גם לחזור לענות על המצעד של DM

sok777

New member
הנה שלי

1. DLBIA 2. Champagne Supernova 3. Wonderwall 4. Some Might Say - שיר גדול. וכמו שנואל אמר, אחד השירים הכי מזוהיים עם אואזיס. 5. Morning Glory - שיר ענק. 6. Cast no Shadow 7. Roll with It 8. She's Electric 9. Hello 10. Hey now! שלושת הראשונים לטעמי באותם מקומות. שירים אדירים. קלאסיקות ולהיטים מדהימים כל אחד. סם מייט סיי ומורנינג גלורי שירים מפציצים וגאוניים. גם רול וויט' איט להיט לא נורמלי. היי נאו! שיר טוב אבל לא בדיוק משתלב פרפקט עם השאר באלבום.

oasisforever

New member
שלי..אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה

1.Don't Look Back In Anger 2. Hello 3.Wonderwall 4.Morning Glory 5.Some Might Say 6.Champagne Supernova 7.She's Electric 8.Cast No Shadow 9.Roll With It 10.Hey Now

Lundon

New member
2 דברים

רשימה שלי: 1 dont look back in anger 2 Champagne supernova 3 roll with it 4 some might say 5 wonderwall 6 morning glory 7 cast no shadow 8 hello 9 shes electric 10 hey now! עכשיו, למישהו יש את ה married with children electric guitar version?

makom

New member
מה יש לכם? HEY NOW גאוני לגמרי

הוא מממממש טוב אחד השירים הכי אנדרייטד שיש להם, טוב אולי מה שהוא מסמל לי :} אבל הכתיבה שם גאונית לגמרי והלחן מדהים והשיר בנוי בצורה חכמה ויפה, גם האווירה של השיר מכניסה אותך לתוכו. קיצור אחד האהובים עליי :}

sok777

New member
נכון,

שיר ענק, אין ספק. יש שם גאוניות נואלית, אבל זה לא מתאים לאלבום ההוא. לHeathen או לסטנדינג יותר.

itzik 101

New member
מי אמר שהוא גרוע

פשוט שאר השירים באלבום לדעתי הם יותר טובים, ולא סתם זה נחשב לאלבום הכי טוב של הלהקה

למעלה