מצעד מס' 40

CapitanSparrow

New member
איזו הגזמה. וזכותה לא לאהוב ולהגיד את זה.

"אז גם בריטני ענתיקה! להוציא גם אותה מהמצעד" מה ירידה בזה?:/..

live4Life

New member
בריטני -ענתיקה- זה סוג של

ובסדר, אני לא מדבר על ההודעה הזו, תחפרי בפורום ותראי את ההודעות שלה. אני באמת שלא שם על אנשים כאלה, אני סך הכל מנסה לחסוך כאן ריבים. [את יודעת מה קורה שמעריצי בריטני מתעצבנים *פחד
* לא סתם.]

CapitanSparrow

New member
חמוד, לא היית צריך לצאת אליה.

היא התכוונה שהשיר גימי מור הוא ישן, לא בריטני.
מפריע לך? תתעלם. נו באמת כמו פעמים צריך להגיד אותו דבר. לא כולם אוהבים את בריטני פה..מה לעשות, קבלו את זה ודי.

live4Life

New member
חמודה, יופי שלא אוהבים

משמח לי את הריסים, אבל לא צריך לפזר את 'השנאה' הזאת בכל הודעה. לאנשים אין משהו אחר לעשות בחיים? גאד. אבל עזבי לא משנה, אני את שלי אמרה. שבוע טוב שיהיה לך.

מה הקשר אבל?! למה את קרצייה?

אומרים לך שזה לא בקטע שההוא לא אוהב את בריטני, שישנא אותה עד מחר. פשוט שלא יקצין את בזה בכל הודעה פלצנית שלו. למה את חייבת להציק ולהטיף לאנשים מה לעשות? שבי בשקט כבר.

Jeanne D Arc

New member
מה בדיוק הקצנתי פה?!

אז אמרתי שהשיר הזה נחרש יותר מדי, וכן הוא די גרוע אם לראות את כל השירים המדהימים שהפכו להיטים שהיא הוציא קודם (ויש לי את 4 הדיסקים הראשונים שהיא הוציא מקוריים.. ואני לא מאלו שקונים דיסקים) ואם כבר אתם כאלו בוגרים כמו שאתם מנסים להיות בתגובות שלכם תבליגו
לא כולם שונאים את בריטני, ולא צריך לחפש בקטנות.

CapitanSparrow

New member
הו, הנה הוא הגיע ../images/Emo6.gif

מה קורה פריזר?
החיים טובים? מתגעגע להונלי...אתה יודע שכבר עברה שנה
? חולים עלייך אורי שוסטר היקר

Eti No Name

New member
לעזאזל ../images/Emo122.gif

תפסיקו לריייייייייייייייייייייייייב זה פוינטלס!! אוח, ירדתם לפסים אישית וזה עבר כל גבול |משחקתאותההילע|. די כבר, כל פלוץ קטן הופך למגה-שרשור עם מלא כעס. די
!

באמת נמאס.

על מה הם רבו? על שטות, על כלום. צריך למחוק את המריבה המיותרת הזאת

למעלה