מצעד השירים-ההצבעה

מצעד השירים-ההצבעה../images/Emo239.gif

לאחר חוסר הצבעות, אני חושב שאפשר להמשיך שוב. הפעם-נפו שמונה מהפחות אהובים עליכם, כתגובה להודעה זו. הצביעו.ההצבעה-ככל הנראה על יום ראשון.עדכונים בהמשך. רשימת השירים.

Jen74

New member
יאללה, משתתפת בניפוי ../images/Emo3.gif

הנה זה בא
השירים שאני מעיפה
21.יוסי בניון (לפרק את גרי) 26.שיר הצעקה (יש דברים שרציתי לומר) 37.סנו-קר (סנו-קר) 38.עכבר (עכבר) 43.נוט לענות (רינגטון) 60.השיר של נג'י (עסק מסריח) 80.דדי בן ישראל (סיידקיק) 82.שוקי פלר (סיידקיק)

Black Devil18

New member
../images/Emo222.gif My List

עולם המצויירים שיר הצעקה ילדות לא קלה בוקר טוב לך יצאנו לדרך שוקי פלר דדי בן ישראל ממש על הפנים

מנפה

1.דדי בן ישראל. 2.שוקי פלר. 3.אוי ואבוי אברוך. 4.בלתי מושגת. 5.השיר של נג'י. 6.שלא תדע עוד צער. 7.עולם המצויירים. 8.סנו-קר.

טווול

New member
הרשימה שלי

אוי ואבוי אברוך תענה שלא תדע עוד צער אל תכאל את הטרפה הכל כולל הכל הפיג'מות חוזרים בתשובה השיר של נג'י פיג'מה מהממת

מצעד השירים-התוצאות../images/Emo239.gif

השבוע ניפרד מארבעה שירים ובעצם נקבע את מקומות 78-?. נא לא להגיב עד שאני מסיים. מהם השירים? בכל 10 דקות בערך אחשוף עוד שיר. ניפגש ביום ראשון-עם ההצבעה. מוזמנים להגיב-מה דעתכם?האם השיר X היה צריך ללכת לניפוי? יום נעים!!! נ.ב.השבוע לא יהיה סיכום.למה?כולם, קראו בבקשה את התגובה הבאה.

../images/Emo79.gifמקום 78 א'../images/Emo79.gif

דבר צפוי קרה שוב-יש יותר מדי שירים שמועמדים לניפוי.מה זאת אומרת? עושים הצבעה חוזרת עד יום רביעי בשעה 23:00.וביום חמישי תקבלו את התוצאות של היום. השירים המועמדים הם: השיר של נג'י שיר הצעקה עולם המצויירים אוי ואבוי אברוך שלא תדע עוד צער. סנוקר. עליכם לנפות שלושה שירים שמתוכם ינופו עוד שניים בנוסף. לסיכום: מקום 78 א'(כלומר שני המקומות קיבלו 3 הצבעות)הוא שיר מ-"סיידקיק": דדי בן ישראל.

../images/Emo79.gifמקום 78 ב'|../images/Emo79.gif

לסיכום, השיר הוא שוקי פלר. *לא לדאוג.לא תצטרכו להתבלבל ובסוף התחרות תהיה הרכעה לגבי מקומות שבהן לא הייתה הכרעה. מוזמנים להגיב!

למעלה