מצעד השירים הגדול-מתחיל עכשיו!

מצעד השירים הגדול-מתחיל עכשיו!

כפי שהבטחתי-המצעד מתחיל! רשימת השירים מצורפת. בקצרה: מוזמנים לשרשר שישה שירים שפחות מועדפים עליכם.הארבעה שיהיו הכי פופלריים, ינופו. ביום חמישי אתן לכם את התוצאות. בבקשה לענות!

Jen74

New member
לא הבנתי, ה-4 הפופולריים ינופו?

הם לא אמורים להישאר? אולי התכוונת לארבעה שהרוב יגידו שפחות מועדפים?

Black Devil18

New member
../images/Emo222.gif לפי מה שאני הבנתי

כל אחד אמור לבחור 6 שירים לא אהודים עליו , מהתוצאות שאנשים יענו , 4 השירים שנכתבו ע"י רוב האנשים ינופו.

Black Devil18

New member
../images/Emo222.gif הרשימה שלי

1. פיק פיק פוק 2. השיר של נג'י 3.עמוס אוז 4.מלון קליפורניה 5. הבניין מחכה לאילן 6. יידישע מאמא

Black Devil18

New member
../images/Emo222.gif בהחלט שיתוף פעולה פורה.../images/Emo6.gif

לא נורא...

זוהי רק ההתחלה...נחכה ונראה מה יקרה בשלבים הבאים. אוי, כמה צדקתי עם המשפט הראשון. תנסי לבחור לדעתך מי לא עומד בציפיותייך...

Jen74

New member
SORRY, ניסיתי. לא יכולה!

זה קשה לי מדי. חלק מהשירים אני לא זוכרת, חלק לא מכירה והשאר אני אוהבת יותר מדי.

Black Devil18

New member
../images/Emo222.gif אם הייתי בעמדתך

הייתי מעיף רושם את השירים שאני לא מכיר. כי אני חושב שצריך לשמור את השירים שאני אוהב..

0OמומיןO0

New member
עונה

ארבעת המהממים יצאנו לדרך ממש על הפנים מסודרים פיק פיק פוק הפיג'מות לקטנטנים את הפרק פיק פיק פוק לא כל כך אהבתי , אז בגלל זה הדחתי את השירים ממנו,ויש שירים ממש ממש קצרים כמו ארבעת המהממים

../images/Emo215.gifהרשימה שלי../images/Emo215.gif

1.זינה לא עונה. 2.סיידקיק(לא שמעתי.באסה.נו טוב, לפחות עליתי לשידור במסך הלבן). 3.דדי בן דיין. 4.שוקי פלר. 5.השיר של נג'י(אמנם מצחיק, אבל ממצה את עצמו). 6.מה שבאמצע לא נורא. מחר-(או היום בלילה)-התשובות!.

הרשימה שלי:

1.זינה לא עונה 2.ארבעת המהממים 3. סיידקיק 4. עולם המצוירים 5. סנו-קר 6. שלא תדע עוד צער

למעלה