מצעד הפרוטות...

nissim60

New member
מצעד הפרוטות...

חזרתי לפעילות- סליחה כבר אמרתי את זה קודם. ובכן פשפשתי קצת באלטעזאכן ומצאתי כד מלא מטבעות. אני בטוח שערכן הכספי זעום ,אבל אולי יש כאן כמה פריטים שיעוררו עניין במישהו מכם. אז ככה, מדובר במטבעות שהיו הליך חוקי במדינות בהן הונפקו,חלק מהמדינות כבר לא קיימות,חלקן החליפו את המטבע במסגרת האיחוד האירופאי,חלק מהמדינות חדשות כמו קרואטיה.רוב המטבעות נשארו לי ממסעותי בעולם כימאי. רשימה חלקית של המדינות: ברזיל,ארגנטינה,אורוגוואי,יון,בלגיה,אוסטרליה,דרום אפריקה,הודו תאילנד,קנדה,ספרד,פוטוגל,גרמניה,שוויץ ועוד. כמו כן מצאתי מטבעות של: 5 ,10 משונן,10 עגול, 50 ו-250 פרוטה. ומטבע של 50 מיל(פלשתינה).מי שמעונין במשהו נא ליצור קשר. אבל מה שהכי חשוב הוצאתי את כל המטבעות שיש עליהן ציור של אניה,ספינה,סירה והתחלתי אוסף חדש(קינאתי בכם).אז אם יש למישהו משהו מענין ,בבקשה!

גן חיות של מטבעות:

משהו דומה: לפני שנה הוצאתי את כל המטבעות שהצלחתי למצוא עם חיות, מכל מיני מדינות, לקחתי מחברים שחזרו מטיולים ונשאר להם כסף קטן וכאלו, הדבקנו אותם בצורה מסודרת, לפי סוגי החיות, על קרטון שחור גדול, מסגרנו אותו, ויש לנו גן חיות על מטבעות. הילדים נורא נהנו, לקחו לבית הספר, והשוויצו. אשר אליך ניסים, בבוקר אבדוק את הקופסא, וכל האניות (אם יש) ישוטו לאילת.

powo

New member
מטבעות

שבת שלום ניסים.יש לי גם אוסף קטן של מטבעות מנדט.ב50 מיל יש לי רק שנים 33 ו35 אז אם זה שנתון אחר אז אני מעונין .החפש משהו בנושא ימאות.תודה

powo

New member
מטבעות

לניסים מצאתי.חצי פני אנגלי 1967.ספרד 1949 בצד אחד יש עוגן.ומפורטוגל 1940 אנית מפרש.אני דרך אגב שכן.גרופית.נ.ב איך אני יכול לשלוח תמונה בפורום הזה .תודה

פשוט מאוד:

אתה מכניס את ההודה, אבל לפני שתשלח תרד בעמוד של ההודעה למטה. שם יש מקום שבתוכו אפשר לצרף קובץ - אתה מצרף את הקובץ של התמונה, ואם הוא לא יותר גדול מ- 250KB אז אפשר לשלוח, וזהו.

powo

New member
לא כל כך פשוט

אריק אני מת לשלוח תמונה .כתבתי לך שיש לי מצלמה logitech ואני מצלם בה.מה שאני יודע שיש לי אפשרות לשלוח לאיימל עם כתובת.אז איזה כתובת אני צריך לבתוב כדאי לשלוח לדוגמא לניסים או לחילופין לאתר אנא עזור לי תודה

powo

New member
לניסים בשמחה

ניסיון ראשון לשלוח תמונה

powo

New member
לאבא של נעם

הרבה הרבה תודות הצלחתי.מותר לכתוב בפורום אורגזמה.זה מה שאני מרגיש כעט ושוב תודה

11moti

New member
כל הכבוד

בוקר טוב וכל הכבוד על כך שמוסיפים עניין צבע ונופך לפורום,בתחומים נוספים.גם אני תרמתי את חלקי לעיל.

powo

New member
מצעד הפרוטת

לניסים איך יוצרים קשר להחלפה. אני כל יום באילת

powo

New member
מסר מnissim60

אין לי מושג איך פותחים את המסר.צריך עזרה.

powo

New member
עוד מטבע

פשוט כייפ לצלם ולשלוח עוד. מטבע מקפריסין שנת 1955

למעלה