מצעד הפיזמונים

עמית ע

New member
מצעד הפיזמונים

מה לטעמכם השירים הטובים ביותר שהיו בסימפסונים? אצלי זה "Jazzman" מתוך "Round Springfield", הפרק בו ליסה נפרדת מבלידינג גאמז מרפי. העיבוד של אלף קלאוסן עולה לטעמי אפילו על הביצוע המקורי של קרול קינג. ירדלי סמית, הגם שאינה זמרת, מצליחה להוסיף למילים רגש שלא קיים בביצוע האנמי של קינג. עוד שירים שאני אוהב: "In the Garden of Eden" ששרים כולם בכנסיה מתוך "Bart Sells His Soul" לפי "In-a-gadda-da-vida" של איירון בטרפליי, "Springfield, Springfield" ששרים בארט ומילהאוז בהצדעה ל-"New-York, New-York" ו-"Stonecutters Song" ששרים חברי אגודת כורי האבן בפרק "Homer the Great".

איליה.

New member
אני אוהב שני שירים יותר מכל.

Baby on Board והשיר על ה-Maison-Derrière (זה נקרא We Bring the Spring in Springfield?) וגם Jazzman שיר מאד יפה. אגב, היום היה בסטאר וורלד פרק שהוא חצי מחזמר, הפרק עם המטפלת שרי בובינס. כל השירים שם היו סתמיים.

איליה.

New member
טוב, לא סתמיים

אבל גם לא יפים כמו זה מה-Maison-Derrière

ליטן א

New member
המייסון דריאר בהחלט ה-שיר...

ובאותו הקשר - אהבתי את מה שהלך אחרי השיר, כשהכומר לאבג´וי השתכנע, ואז מארג´ באה עם הטרקטור הזה, והוא כעס עליה: "יופי מארג´, זה היה בית החשפנות היחידי שלנו..." השירים הבאים שאהבתי במיוחד: 2. בפרק עם שרי בובינז (מרי פופינס) - כשהיא שרה להם שיר לפני השינה: Buy me a beer, two bucks a glass.. (מקווה שכתבתי את זה נכון).. 3. In the garden of eden - שיר הזימה של בארט בכנסיה.. 4. Springfield, Springfield - בקטע שבו בארט ומילהאוס מקבלים שיכרות-ברד.. 5. Yvan Eht Nioj - שיר מצויין, שעדיין דבוק לי לראש (בפרק שבו הצבא מחדיר מסרים סמויים בשיר - Join The Navy...)

טרוי

New member
אני ממש אהבתי את

השירים של לורלין לאמפקין. עם בלידינ´ גאמז דווקא אהבתי כשהוא ניגן את הבלוז שליסה כתבה. וכמובן - כל השירים מהמחזמר כוכב הקופים.

starman

New member
אני אהבתי את השיר שבארט ומייקל

גקסון שרו לליסה יום אחרי היום הולדת שלה. וכשהומר בוכה על שפיכת הבירה שלו בשיר "כשהייתי בן 17" על פי שירו של סינטרה.

TakTik

New member
משהו קטן על השיר הזה

שבדיוק דיברו עליו המדובבים של חלק מהדמויות בסימפסונס (ביינהם הומר ומר ברנס) הם אמרו שלא מייקל ג´קסון שר את השיר הזה אלא חקיין מייקל ג´קסון שהוא הביא שר את השיר בגלל שהם לא שילמו למייקל מספיק כסף גם לשיר אגב מאיזה פרק השיר של הומר והבירה?

TakTik

New member
כמובן המדובבים הם

הארי שירר ודן קסטלנטה שהיתארחו אתמול בקונאן אובריין

Gevakumon

New member
נתחיל עם פיוצ´ורמה

הRobot Hell בהחלט אדיר, ואהבתי ממש את השיר של הרמיס כשהוא ממין את הטפסים, כשמגיעים לבנדר והוא אומר Im bender, please insert girder נקרעעעעעעעתי!

למעלה