מצעד המילניום

elashvili

New member
מצעד המילניום

שלום לכולם! בזכות קובץ אודיו של המצעד משנת 2004 (ותודה לנועם פורר ויוסי פיקרק), החלטתי לעשות מעשה ולרכז את המצעד בקובץ WORD אחד. אני אישית חיפשתי קובץ כזה כבר שנים ברשת - אך ללא הצלחה. אני מקווה שישמש את כולם. תיהנו! דוד אלאשבילי

מצעד המילניום

דווקא מעניין ומעלה זכרונות! אבל תראו מה זה. מהמקום ה- 36 ומעלה, לא ניתן למצוא זמרת אחת לרפואה. "זמרת המילניום" היא מדונה, כאילו מעולם לא הייתה ג'ניס ג'ופלין בעולם הזה. או ארת'ה פרנקלין. ואם כבר מצעד המילניום - איפה שופן, מוצארט והנדל בכל הסיפור הזה? המילניום התחיל ב- 1940?

radio active

New member
מצעד המילניום

ובכלל: זה עשור של להקות: מקומות 1-9 - כולן של להקות.

גלעד2211

New member
נועם אתה צודק אבל

הרחקת קצת לכת...מוצארט? אין לי כלום נגד מוסיקה קלאסית אבל מצעד שמשלב מוסיקה קלאסית לא כל כך מתאים, היה מעניין למצעד שלם של קלאסית בקול המוסיקה או משהו.

חייםש1

New member
../images/Emo13.gif תודה רבה !

ואני מסכים עם הבחירה - גם עבורי "רפסודיה בוהמית" של קווין הוא הלהיט הגדול ביותר בכל הזמנים, וגם המרשים ביותר. וגם המספרים מדברים - 14 שבועות ! במצטבר בראש המצעד הבריטי - 9 שבועות כשהוא שוחרר ב- 1975 ועוד 5 שבועות ב- 1991 לאחר מותו של פרדי. לא בדקתי בוודאות, אבל לא נראה לי שיש עוד להיט עם מספרים כאלו. וגילוי נאות קטן - אני מעריץ של קווין ומחזיק את כל אלבומיהם, אבל עדיין - זוני הבחירה הנכונה !

גלעד2211

New member
חיים מה שאתה לא יודע זה

שגרסת המקור של living on my on בוצעה ע"יד פרדי מרקורי ב87 כמדומני עוד לפני שזה הפך ללהיט מסיבות (קצת גס לפי מה שהקהל צרח כשהפזמון הגיע)

חייםש1

New member
../images/Emo8.gif ומניין לך שאני לא יודע ?

יודע גם יודע, ב- 1987 פרדי הוציא אלבום סולו בשם The Freddie Mercury Album . הסינגל Living on my own היה סינגל כושל, ואכן השינוי חל בשנת 1993 אז הוא יצא ברמיקס מחודש וכבש את המקום הראשון בבריטניה, אני מניח שחלק לא קטן מזה קשור בגלי הגעגועים ליצירות שלו.

למעלה