מצעד ההלוואין ב LA

• פותח הנושא eig
  • פורסם בתאריך

eig

New member
מצעד ההלוואין ב LA

היי אנשים, מסיבות משפחתיות אני מגיע ל LA שבוע הבא. ביקור משפחתי, בני דודים דודים וכו. בכל אופן קראתי שיש מצעד ענק ענק של הלוואין בסופ"ש שמתקיים ב west holliwood, ומכיוון שזה שם הביעו בפני חשש שזה יכול להראות כמו מצעד גאווה. ושניה לפני שאני מציע לקחת את בן דודי הקטן למצעד, רציתי לדעת אם מישהו יודע על זה משהו? כדאי ? לא כדאי? הוא אכן ורוד? הוא שהוא לילדים באמת. מישהו יודע ?

odedee

New member
הגיוני

לא מכיר את המצעד, אבל ווסט הוליווד היא עיר של הומואים, אז הגיוני שבמצעד ההלואין שם יהיו יותר בחורים מילדים, וצפה לדראג קווינס. אבל למה ה"חשש"? מה כבר יקרה אם הילד יראה מצעד גאווה, או הומואים בתחפושת?

ro99

New member
גם לא מכירה אבל...

מאוד התפלאתי לקרוא את ההודעה שלך. תאמין לי שעדיין לא הייתי בשום מצעד הומואים שלא היו בו ילדים. למה מה, הומואים כאלו מפחידים?

eig

New member
וואו לקחתם את זה to far

תקשיבו, לא רציתי לעורר דיון הומואי ילדים , חיוכי חיובי שלילי וכו. הסיפור הוא פשוט. לא ראיתי את המשפחה שלי שנים....ש נ י ם ואת הבן דוד הזה לא ראיתי משנותיו הראשונות כך שהוא לא ממש מכיר אותי. עיקר הביקור הזה הוא ללוות את אימי. כך שבטח שזה לא המוממנטום להביא את כולם למצעד הומואי. קודם נספר להם שאני הומו אחכ לאט לאט, יש להם עוד מה ללבן אחרי כל השנים האלה. אני לא רוצה להתבלט וזו הסיבה. אין לי שום דבר נגד לקחת ילדים למקומות קהילתיים ונהפוכו

ro99

New member
You should have said so ../images/Emo13.gif

עכשיו זה סיפור אחר לגמרי. פשוט לא הבהרת את זה, אז זה נשמע מוזר. אבל עכשיו הבנתי. בהצלחה ומחזיקה לך אצבעות.

Yaniv-DC

New member
מן הסתם

במצעד הזה יש הומואים לרוב, אך גם סטרייטים רבים ומשפחות, המצעד הזה כבר מזמן מזמן הפך לאטרקציה תיירותית. אם תדפדף בארכיון פורום "ישראלים בחו"ל", תמצא שם תמונות שלקחו אמהות ואבות, וסתם סטרייטים רווקים.

Yaniv-DC

New member
אה, וגם

אם משפחתך גרה באיזור, סביר להניח שאתה לא ההומו הראשון שהם ראו, דיברו, נגעו, הריחו.

למעלה