מצעד הגאווה

kineret5

New member
לדעתי

המצעד הזה מיותר לגמרי... כי בתכלס זה לא אמור לעניין אף אחד עם מי כל אחד נכנס למיטה... ואין לי שום משהו נגד ההומואים. ואם כבר מקיימים את אותו המצעד תכבדו את הרוב שכאמור הרוב בירושלים אומר לא רוצה בכך ושהתקיים במקומות אחרים ולא חסר איפה... כגון תל אביב, ראשון לציון חיפה ושאר הערים הגדולות שבארצנו. ועוד דבר לפני התגובות שיגיעו עכשיו לא אני לא מסכימה עם התנהגות המוקצנת של האוכלוסיה החרידית כלפי ההומואים.

mgirl

New member
הממ

אין לי בעיה עם הומואים ככלל, וגם לא עם המצעד, אבל לדעתי כל הרעיון של לעשות אותו בירושלים נועד להתריס, וגם אם לא נועד - הוא מתריס והיה כדאי פשוט לוותר עליו. רובה הגדול של אוכלוסיית ירושלים לא מעוניין במצעד הזה בעיר - ולא מדובר רק באוכלוסיה הדתית/חרדית. אני עובדת בירושלים בבית ספר חילוני וגם רוב המורים שם לא מעוניין במצעד - בלי קשר לדת בכלל. כמובן שהתגובה האלימה של האוכלוסייה החרדית מוגזמת, אבל כל הרעיון מלכתחילה היה רעיון גרוע.

gloom

New member
שיעשו מה שטוב להם../images/Emo66.gif

כל עוד הם לא מחצינים בפומבי דברים שאסורים אז בהצלחה. אני אעודד אותם. כל הקטע ה"דתי" הזה שאסור הוא פשוט מטומטם. אסור משכב זכר אז מה. חצי מהאוהדים הדתיים של בית"ר ירושלים שמתנגדים למצעד הודו כי ביצעו מין אוראלי עם בת הזוג שלהם. גם הם עשו מעשה סדום וצריכים להשילח לכלא, אז למה זוג הומואים אסור? ואם זה נגד הומואים אז מה רע בלסביות? הרי אין שום חוק בתנ"ך שאומר שאסור ללסביות להיות ביחד. ועוד משהו בקשר לבית"ר, הסעיף שאוסר על משכב זכר הוא סעיף משני לעומת הדיבר זכור את יום השבת לקודשו, שכאמור מופר כל יום שבת על ידי עשרות אלפי אוהדי בית"ר, אז למה הציבור החרדי לא מתלהם נגד אוהדי בית"ר? צביעות. מגיע לכם.

למעלה