מצעד הגאווה ...

Nirvana0

New member
איזה יופי ../images/Emo34.gif../images/Emo45.gif../images/Emo34.gif

אפילו הבלונים שלהם שונים :)

ro99

New member
תודה, תמונות נהדרות

זאת זוכה אצלי בפרס ראשון!

ro99

New member
תראה עודדי!

הוא היה יותר יפה מה"חתיכים" שלך...
ועכשיו אני לא מצליחה להוציא את אחד השירים השמאלצים/רומנטים שלו מהראש (Laisse-moi t'aimer).
היה לו קול נהדר, באמת. ועד היום יש שמועות, אבל my lips are sealed. סיפור מאוד עצוב.

odedee

New member
אני לא מת על המראה הזה...

לא כל כך מכיר אותו, הוא די לפני זמני... Unlike others

forglemmigej

New member
מייק בראנט

היה בן למשפחה ניצולת שואה מה שאומרים דור שני שמה שמאפיין רבים מהם זה דכאון קיומי ,חוסר יכולת לקשור קשר עם בן המין השני (או אפילו בן אותו מין)הם כל הזמן צריכים לחיות בשביל ההורים רבים מהם נשארו רווקים הכרתי כמה כאלו בארץ והספור שלהם לא היה שונה משל משה ברנד..

ro99

New member
תופעה ידועה בהחלט

רק מה, אפילו אם היית הפסיכיאטרית/פסיכולוגית הכי מדופלמת בעולם, את בשום פנים ואופן לא יכולה לקבוע בוודאות שזה אכן מה שעבר על מייק ברנט. הדרך היחידה שתדעי את הדיאגנוזה המדוייקת הספציפית לגביו היא אם היית הפסיכיאטרית האישית שלו. הבעייה היא שבמקרה כזה היו מבטלים לך את רשיון העיסוק במקצוע על חשיפת פרטים אישיים ללא הסכמת המטופל...

ro99

New member
ממש מרשים...

אבל הודעות בפורום באינטרנט, אפילו מאישתו, לא משכנעים אותי. מעריצים עד כדי כך אובססיבים ש-30 שנה לאחר מותו הם עדיין עוסקים בו הם לא מה שנקרא מקור מהימן. וכך גם לגבי אישה - אפשר להיות נשוי למשהו 50 שנה ועדיין לא להכיר את מה שקורה בתוכו באמת. יכול להיות שהדיאגנוזה שלך נכונה, יכול להיות שלא. מה שאת מביאה בתור הוכחה זה סתם בתקן של רכילות, אפילו כשזה בא מאנשים שכביכול סימפטים לגביו ו/או הכירו אותו אישית. להכיר אישית אינו שווה ערך ל-להכיר היטב ולעומק. ואני יודעת את זה כי אני באמת פסיכולוגית מדופלמת ובעלת נסיון - למרות שזה כפי הנראה חורה לך מאוד...

forglemmigej

New member
אמרתי כבר פעם את דעתי

על פסיכולוגיה פה בפורום ולא שיניתי את דעתי,עכשו רק הוכחת לי שצדקתי..מה בכלל קשור על מה שמשוחחים בחדר עם הפסיכולוג בשביל לדעת מה זה מאפיינים של שואה דור שני (ויש גם שלישי). אם את פסיכולוגית כזו מדופלמת את היית צריכה לקרוא בין השורות מה שכתוב על מייק בראנט שם ולא התוכן פר סה.

למעלה