מצעד הגאווה

בזוקה9

New member
למי את עונה?

אני מדווחת רק על המצעד הרשמי בחסות העירייה מה בילבל אותך?

תודה על העדוד והתמיכה

אני יודעת שמצעדים אלו הם חגיגה צבעונית ואוירה נהדרת. לא תמיד אני יכולה להיות כל כך ספונטנית . עשיתי כברת דרך בחודשים האחרונים שבהחלט מובילים אותי לעשות מעשה. בכל מקרה אהיה שם מחר. חג שמח גם לך ולכולנו חנה

פאמקי

New member
היי

לפי הפירסומים שאני נתקלתי בהם, 12:00 בגן מאיר (תקנו אותי אם אני טועה). המצעד עצמו מתחיל ב-13:30, ואנחנו ניפגש סמוך לדוכן הלוטו שבכניסה לגן מאיר (על רח' קינג ג'ורג') מי שרוצה להיפגש, אהיה ברבע לאחת לערך.

פאמקי

New member
מצעד הגאווה

המצעד בפתח (יום שישי הקרוב בת"א), וכרגע, מסתמן שיהיו שני מצעדים בת"א. הראשון: אחרי הרצח אי אפשר לחזור לעשות מצעדי גאווה כרגיל. השנה כולנו עושים חשבון נפש - וצועדים אחרת. אנו דורשים מסלול מרכזי יותר. אנו דורשים שיונפו דגלי גאווה גם בדרום העיר. לא ניתן לעסקנים ופוליטיקאים להשתלט לנו על המצעד. השנה הקהילה היא זו שתשמיע את קולה! ******************************* אנו דורשים דקה דומיה באמצע המצעד ******************************* השני: הרגיל שמתקיים בכל שנה. מצעד הגאווה המסורתי של תל אביב, שמתקיים בעיר מאז 1998, יצוין השנה ביום שישי ה-11.6 החל מ-מגן מאיר וימשיך דרך הרחובות בוגרשוב- בן יהודה- ארלוזרוב יגיע עד חוף גורדון. המצעד יתקיים במסגרת אירועי שבוע הגאווה 2010 בעיר תל־אביב יפו, תחת הכותרת "ואהבת לרעך כמוך", ובמסגרתו ישתתפו אמנים רבים: אביהו שבת, מיכל אמדורסקי, יעל דקלבאום, די.ג'י אליוט, ליבי רן ועוד. בנוסף, יתקיימו שלל אירועי שבוע הגאווה בגן מאיר במהלך השבוע (5.6-11.6). בבאר שבע חגגו בשבוע שעבר. אני אהיה שם. מי עוד מצטרפת? האם מעוניינות לצעוד יחד?

ש יעל

New member
כשאת אומרת שם למה את מתכוונת?

אם הבנתי נכון אז יש (לפחות שלושה) 1.הרישמי בחסות העיריה 2.מצעד הגאווה של "צועדות לשינוי" (המצעד הקהילתי), יצא ב13:30 מגינת לווינסקי, יעצור לדקה דומיה מול הברנוער, ויסיים בהפנינג בגן מאיר: 3."רגע לפני הגאווה" מצעד רדיקלי אלטרנטיבי של להט"ב מהשמאל, שיערך *לפני* המצעדים האחרים, התכנסות ב11:00 ברוטשילד פינת נחמני, סיום בשעה 13:00 בגן מאיר. וזה שציינתי את שלושתם ,לא אומר שאני מזדהה איתם, או שאין לי ביקורת כלפיהם ועל קישורים שונים שנעשים.

להשתתף במצעד הגאוה

היי לכולן, רק מהשאלה של פאמקי מי באה , מי צועדת הדופק התחיל להאיץ אצלי. כן אני משתפנת. כבר חשבתי ללוות את הצועדים על המדרכה. אבל השאלה שלה נתנה לי איזה שהוא "דרייב" כן להיות בפנים. איך אוכל לזהות את הבאות מפורום זה? רעיון נהדר לצעוד ולחגוג ביחד. פאמקי אנא תני נ"צ ושעה. תודה חנה

למעלה