מצעד האהבה

*pank

New member
מצעד האהבה

כולם במצעד האהבה רק אני צועדת לאבדון אני בכלל לא עושה מזה עניין יש לי דגל שמתנוסס בגיל ובששון!!! מצויירת עליו חרב המשפדת אישה יפה בשמלה אדומה משיפון השטן לעיתים הוא גאון כולם במצעד האהבה כולם באותה הקלחת תוסס ומבעבע הדם פרי תאווה לעין מונח על כל צלחת. כולם במצעד האהבה רק אני מייבשת ביצות דלוחות של טיפוס וקדחת סביבי האש מתלקחת מראשי עפה לה המטפחת אך אני ללב לא לוקחת. כולם במצעד האהבה רק אני מעדיפה בגהינום להסתאב, להרקב לבלוע את זדון המרקחת מאשר היות זנב מדובלל לאריות מנייר השואגים כמו חתול שזכה למקלחת תחת זאת אף כי היתושים גודלם כפיל כל טפיל ובתוכי הלבה רותחת אני גורסת שקו לי בתחת כבר נאמר שמילה גסה זו פרנסה ואם לא אז לפחות מזור לנשמה נאלחת. כולם כבר במצעד האהבה רק לילית את הוד האופל מענה, מפתלת חשקים, מתגרה כי הנה כבר יבשה הביצה וקדחת הטיפוס נכחדה והחברה במצעד הפותים כה עליזים ומאושרים לישות המופקרת הם מריעים, אך את פרצופה הם לא רואים, הן לו כך, בבהלה היו הם נסים. כמו שבה ונפתחה תיבת פנדורה ולכל כיווני הרוח פזרה שדים.

חן (*_*)

New member
פאנק נהדרת שלי ../images/Emo24.gif

וואו..... כמה כאב וזעם בקטע שכתבת (אם כי גם כישרון כתיבה גאוני). לו יכולתי, הייתי נוטלת ממך את הכאב, ומשליכה לים, אלא, שאינני יכולה. קטונתי, ולא בגלל היותי אחת מהאריות מנייר, שואגת כחתול שזכה למקלחת, אינני יכולה ליטול את כאבך, ולא עקב צעידתי במצעד פותים עליזים ומאושרים.......... אינני יכולה, למרות רצוני ואהבתי לך, רק מסיבה אחת פשוטה- רק את עצמך, יכולה להרים את הקורה המונחת כחבל על צווארך, רק ביכולתך לסלק את הכאב, הגהינום והשנאה העצמית, והלוואי ויהיה זה שעה אחת קודם !!! אוהבת

*pank

New member
אמן ואמן!!!| 4u|

אך זה ששלחתי למוביל הארצי הגיע בסופו של דבר לסוף שבוע זוגי עם בובה על חוט דנטלי התפתח שם רומן פאם-פאטאלי ונראה שזה משהו עשה לי אז משום מה עדיין רע לי התפללתי לאלוהים שתהיה כעורה ודוחה, אבל לפי חוקי מרפי היא ודאי יפייפיה. ודווקא מכל הימים עוד מצעד אהבה.

חן (*_*)

New member
אז מה? על מה המהומה?

אין לקנא בה, בבחורה המסכנה שבחסר הלב כך בטיפשות התאהבה היא תגלה במוקדם או במאוחר שאצלו לא קיים המושג מחר וגם היא אותו תשליך למוביל הארצי שם ישאר לצמיתות, או באופן זמני עד שימצא שוב בחורה אחרת שממתק מילותיו תהיה מסונוורת, העיקר, שאת נחלצת מזו הסחרחרת ובחסר הלב,- כבר אינך מאוהבת!

*pank

New member
חן יקרה , סערה בכוס מים

את צודקת לחלוטין מצדי שיסעו לירח דבש בסין.

*pank

New member
חן יקרה , סערה בכוס מים

את צודקת לחלוטין מצדי שיסעו לירח דבש בסין.

יאמר פה מיד../images/Emo4.gif

שהפגם הוא בבחירות. ואת פאנק,לצערי לא נקיה משגיאות כשהבחירות דפוקות תוצאות-עגומות בחירה אחת מוצלחת ואת מלכה מחדש ותחשבי על זה

*pank

New member
קוץ שלי ../images/Emo7.gif

לא מלכה להיות חשקתי אף לא נסיכה קסומה רק נערת חצר פשוטה המתגלגלת על ערמת חציר עם האביר החלומי שלה.

אוקיי,נערה פשוטה,עם נשמה של מלכה

ומצידי,שתתגלגלי בערימות החציר רק אוסר עליך,לקיים יחסים עם חזיר עם קאובוי פשוט,אין לי כל בעיה כל זמן שהאקדח שלו-טעון כהלכה..

danistar

New member
פאנק יקרה ..

את יודעת למה אני ער עכשיו ?? עכשיו סיימתי לראות סרט נפלא שם "נוטינג היל " כן כן .. יש שם קטע בסוף שבו השחקנית הפורסמת אנה סקוט ( ג´וליה רוברטז ) מתיצבת במשרדו של אותו מוכר ספרים אלמוני ( יו גראנט ) ואומרת לו בעיניים מלאות תחינה .. אני לא כוכבת .. אני בחורה רגילה שמבקשת מבחור לאהוב אותה. ואני על מה אני חשבתי באותו רגע ?? על השנתיים וחצי האחרונות שלי .. על מישהי שכל כך רציתי כל כך הרבה זמן ומסיבות שונות ומשונות לא יכולתי להגיע אליה . על כל הלילות מלאי הזעה בלי שינה , על כל הדמעות שירדו לי ( כן אני לא מתבייש להודות גם בכיתי לפעמים ) על עוד הרבה דברים ובעיקר על השטיות שאני תמיד חשבתי שעשיתי .. שאני הרסתי את מה שהיה יכול להיווצר פה .. הבנתי פתאום שאם שני הצדדים באמת רוצים זה יקרה . בכדי לרקוד טנגו צריך שניים שרוקדים ולא אחד שמנסה והשני מביט בו ... השתכנעתי יותר שבקטע הזה לא רק אני אשם ,גם הצד השני ... שנינו ואם גם היא היתה רוצה מספיק כמוני היה קורה פה משהו .. פאנק יקרה .. הכתיבה שלך כל כך מדהימה וחזקה , ישבתי כאן מהופנט קורא כל מילה ומזדהה עם רובם . הבחירות שלנו בחיים לפעמים גורמות לנו להתעקש על משהו ופשוט להפסיד משהו אחר טוב יותר ... המילים יוצאות לחופשי סיפור אהבה אנושי אותו לעד אזכור עמוק בפנים אצרור שעון החול ממהר צריך זמן להתגבר מסע החיים נמשך בתוואי המסלול שלך בסופו של היום אחרי שנגמר החום עולה שחר חדש אסור לומר נואש

*pank

New member
../images/Emo41.gif dani star

גם אני ראיתי את הסרט המהולל התגובה המושקעת והמאוד יצירתית שלך ריגשה אותי, מה גם שכל מילה אמת בסלע. מפנימה את השיר שלך בלבי ומקווה שיהיה סוף טוב גם בשבילי. פאנק, שמרוב שלוקחת ללב הלב שלה נראה כמו מחסן גורטאות.

למעלה