מצעד האהבה

Gil shaDy

New member
מצעד האהבה ../images/Emo23.gif

היי מחר מצעד האהבה כידוע לכם, ונראה לי יהיה נחמד לעשות מפגשון פורום למרות שאין ממש קשר לדג, לכל מי שיגיע. נראה לי שהכי מתאים להיפגש במשאית של בומבקלאט(הרכב די ג'ייז שמננגן היפ-הופ מאוד איכותי על כל גווניו, ביניהם אורי שוחט מפיק העל ודי ג'יי אלארם שהוא בן דוד של ג'וני הקטן!)... מי שבא שירשום כאן, אני כמו שהבנתם כנראה בא בסוף-אז תרשמו כאן... ONE LOVE

shiroo

New member
בקשר למצעד....!

המצב עד מתחיל בשעה 12:00 בדיוק...עובר את כל הטיילת ועוצר בגן צ'ארלס קלור צמוד לדולפינריום למי שלא יודע.....ואין הגבלת גיל !!! כניסה חופשית מן הסתם....ותבוא ב-ה-מ-ו-נ-י-כ-ם !!!!!!!!!! ובאמת נחמד יהיה לראות קצת אנשים מפה....אז מי שבא שיגיד !!!! SHIROO נ.ב הנה תמונה שלי אם מישהו רואה ומזהה שיבוא להגיד היייייי ואני קצת צבעתי תשיער ליותר בלונד ..

Gil shaDy

New member
היה דווקא נחמד מאוד!

טוב בעצם רוב הצעדה הייתה לא משהו חם ומעייף אבל שטויות... מה שכן על המשאית של בומבקלאט רצו דברים מטורפים! הם תקלטו הרבה רגאיי(תודה אלוקים תודה!) למזלי, כי כבר חשבתי להטביע את הראש במים מרוב מוזיקה אלקטרונית בנאלית... תקלטו גם המווווווון Fאנק אולדסקול לשמחתי הרבה... צר לי שלא ראיתי אף אחד מהפורום, אם מישהו היה באיזור המשאית של בומבקלאט או היה בכלל שירשום כאן נחליף חוויות או משהו... שבת שלום ואוהב!

shiroo

New member
מממ טוב תקשיב !

הייתי במשאית הזאת שאמרת...ומממ לא בדיוק ידעתי את מי לחפש.... חחחח סרט איתך !!!!!!!! וכן סופסוף חזרתי לימים הטובים שלי....לפני הדג....למוזיקה שהייתי רגילה לחיות איתה ולקום איתה בבוקר....טרנסים והאוסים וכל הסוגים הללו..........זה היה מרענן קצת......ולכן אני הולכת למסיבה היום....לחזור למקורות מהם באתי...חחחח אבל שלא תחשבו שהפסקתי לאהוב את הדגים.....חס וחלילה !!!!!!! SHIROO

shiroo

New member
תיקון !!...ההאוסים../images/Emo26.gif

או איך שלא כותבים את זה בעברית...חח

למעלה