מצעדים

Dark chocolate

New member
תגיד לי..

למה לעזאזל אתה משתמש בשפה כ"כ גבוהה?
אשכרה צריך לפתוח מילון בשביל להבין את ההודעות שלך.. "היכנסות לאתר של ערוץ המוזיקה"? כולה נכנסים, נרשמים ומצביעים. שלוש מילים ולא יותר..

Nimrod121

New member
ותגידי לי.

למה יש לך יותר מיד תלונות על תגובות של אנשים? תקראי וזהו. לא נאה לך תסגרי את התגובה ואל תעני. את לא חייבת תמיד להתלונן וסתם להעלות דברים לאוויר, שממילא אני לא אשתנה בעקבות מה שאמרת או כל דבר אחר

Dark chocolate

New member
אני אגיד לך למה.

משום שסבורני כי הינך מתנשא למרום מעל נפשותיהם של הבריות. שימושך הרב בשפה עברית גבוהה(ולא בעגה, כשם שאר גולשי פורום מירי מסיקה בקהילות תפוז, שמספרו מצוין בבאר הכתובות ב-E אקספלור שהוא 1324. בדומה לסדר הספרות במתמטיקה, שנחלקת לכמה וכמה תחומים, כגון אלגברה, גאומטריה וכדומה. אני, לדוגמה, אינני מחבבת מקצוע זה משום שממוצע ציוניי עומד כעת על 85. מורתי החביבה סבורה שזהו ממוצע מעולה, שכן בתעודה מתורגם הוא ל"טוב מאוד" והנני מעוניינת לעשות 5 יחידות בגרות.) מעיד על כך שהנך מעוניין בהתרשמותם של גולשי פורום זה בשפתך הגבוהה, שכנראה לימדו אותך הורייך. וובכן, הינני רוצה להסב את תשומת לבך לדבר מה, שזו פאקינג דעתי!!!!!!!!!!!!!!111111111111111 רואה?
גם אני יכולה לכתוב בשפה גבוהה. מאוד אפילו
ורציתי לומר כאן את דעתי. זה לא נאה לך תסגור את התגובה ואל תענה

Nimrod121

New member
אם אתה אומר, אליעזר בן יהודה.

שיהיה יום טוב גם לך. לדעתי זה סתם היה מיותר כל מה שהלך פה. אבל אם זה עושה לך טוב על הלב, אדרבא

Dark chocolate

New member
../images/Emo122.gif

תשתחרר בן אדם!!!!!!!!!!!!11 למה אתה חייב להיות כ"כ רציני כל הזמן?!1

מיכל

מהסתכלות מהצד בכל השרשור שנהיה פה גם אני לא הבנתי שזה בצחוק זו הבעיתיות באינטרנט קשה לדעת מתי צוחקים ומתי רציניים ואת בטח כבר יודעת שגם אם לא התכוונת לפגוע אז מילים פוגעות בכל מקרה

Dark chocolate

New member
אם את לא מבינה שזה היה בצחוק,

זו בעיה שלך. (והפעם זה *באמת* לא היה בצחוק)

shirasb

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני קצת לא קשורה.. אבל הייתי חייבת... זה היה ממש משעשע!!!!

למעלה