משטרת ישראל
צר לי להגיד את זה, אבל משטרת ישראל היא מוסד מעורר רחמים במקרה הטוב, ומעורר פלצות במקרה הרע. למה מעורר רחמים? אופיר כבר אמר את זה קודם. (כוח אדם, תקציב וכו´) ואני רוצה להוסיף דוגמה משלי: ברחוב שלנו (חדש יחסית ונמצא בשכונה "טובה") יש כנופיית ילדים שמנפצת מראות של מכוניות ועושה רעש בשעות הקטנות של הלילה. התלוננו כמה פעמים. הגיעה ניידת? הצחקתם אותי. כל מה שאמרו לנו זה להגיש תלונה. תודה רבה באמת. ומה נעשה עם התלונה? יש כמה שימושים שעולים לי בראש - אף אחד מהם לא ישפר את המצב... אולי קצת יחסוך נייר טואלט, אבל זהו... ולמה המשטרה היא מוסד מעורר פלצות? תראו איך הם נוסעים על הכביש. תראו איך הם נראים (לדוגמה, שוטרת מגולחת ראש + מזג מתאים, עם שורת עגילים באוזן - נראתה לאחרונה באיזור טירה. לא ידעתי שהם שינו את השם לגסטאפו - נשר הוא כבר אחד מהסמלים שלהם... יש עוד כמה סמלים שהם רוצים להביא לתשומת ליבנו?). תראו אותם אוכלים סופגניות (כמו שכתוב) בתוך האוטו, על אי-תנועה בדרך לירושליים... טוב, סליחה, זה שייך לסעיף ה- "מעוררי רחמים". נכון, יש עוד כמה שוטרים טובים פה ושם, אבל מספר התפוחים הרקובים מאיים להפיל את כל העץ...