מצנע מנצח בודאות

שמע, אם הוא יבחר הניצחון באמת מובטח

מובטח לך. מובטח לערפאת. מובטח לסדאם חוסיין. מובטל לנאסראללה. מובטח לשיח´ יאסין. מובטח לבשאר אסד. מובטח לכוווווווווווול-כם.
 
אתה ממש הפכפך../images/Emo5.gif

יום אחד אתה מתנהג בצורה רצינית ומהוגנת ויום אחרי אתה נהיה לי דמגוג קטן. גם אני לא חובב גדול של עמרם מצנע ובהחלט לא אצביע למפלגת העבודה גם אם הוא יהיה בראשה וגם אם מישהו אחר אבל ההודעה שכתבת עוברת כל גבול. פשוט דמגוגיה זולה וחסרת פשר. תגיד שאתה לא אוהב אותו. תגיד שהוא שמאלני מדי לדעתך. איך אתה היית נהנה אם איזה שמאלני היה כותב "בחירתו של בגין בסוף שנות השבעים הייתה ניצחון מוחץ לאדולף היטלר, אייכמן, יאסר ערפאת, ספטמבר השחור וחאפז אל אסד" ?(משפט מטופש בערך ברמה של המשפט שאתה כתבת) הנה הקורות חיים של אוייב המדינה שלך: עמרם מצנע נולד בקיבוץ דברת בתאריך 02 בפברואר 1945, גדל והתחנך בקריית חיים, בה גרים הוריו עד היום. בוגר הפנימייה הצבאית שליד בית הספר הריאלי העברי בחיפה - מחזור ט´ . למד באוניברסיטת חיפה - בעל תואר ראשון בגיאוגרפיה ותואר שני במדעי המדינה. בוגר התוכנית לאנשי ציבור בכירים באנגלית ,C.F.I.A - באוניברסיטת הארווארד [בוסטון] - בארה"ב . התגייס לצה"ל באוגוסט 1963 ואת רוב תפקידיו ממפקד טנק ועד מפקד אוגדה סדירה מילא בחיל השריון, בעל עיטור מופת וצל"ש הרמטכ"ל. תפקידים בולטים בצה"ל: מג"ד שריון בחטיבה, מפקד קורס קציני שריון, קצין אג"מ של גייסות שריון, מפקד חטיבת שריון "ברק" ברמת הגולן, מפקד בית ספר לפיקוד בחיל השריון, מפקד אוגדת שריון סדירה, מפקד בית ספר לפיקוד ומטה של צה"ל, ראש מחלקת מבצעים במטה הכללי. בשנת 1986 הועלה לדרגת אלוף ומילא שלושה תפקידים כחבר המטה הכללי של צה"ל עוזר ראש אג"מ, אלוף פיקוד מרכז וראש אגף תכנון . השתתף בארבע מערכות ישראל: במלחמת ששת הימים, כקצין מבצעים של גדוד שריון [בה הוענק לו עיטור מופת], במלחמת ההתשה, במלחמת יום הכיפורים כמפקד גדוד טנקים בחזית הדרום [בה הוענק לו ציון לשבח מאת הרמטכ"ל]. במלחמת שלום הגליל כראש מטה החזית הסורית בלבנון. נפצע פעמיים בקרבות מלחמת ששת הימים ובמלחמת יום הכיפורים. אלוף [במיל.] עמרם מצנע השתחרר מצה"ל במרץ 1993. עמרם מצנע נבחר לראשות עיריית חיפה ומכהן כראש העיר מנובמבר 1993. תקופת כהונתו הראשונה אופיינה ביצירת אקלים עסקי חדש ובתנופת פיתוח. נבנו מחלפים, כבישים, מרכזים מסחריים, הונחה אבן פינה למנהרות הכרמל, הושלמה התקנת מחשבים בכל רבדי מערכת החינוך, נערך שינוי במבנה הארגוני של העירייה. בתאריך 10 נובמבר 1998 נבחר עמרם מצנע לתקופת כהונה שניה בקולותיהם של %65 מכלל המצביעים בעיר. אכן אוייב המדינה
 

Roobie

New member
../images/Emo45.gif

מסכים עם כל מילה שכתבת (גם עם הביוגרפיה שצירפת כמובן, אבל התכוונתי למה שכתבת לפני זה)
 

pilovich shahaf

New member
פרשה פלילת חדשה בראשות מצנע../images/Emo128.gif

ערוץ 2: מצנע עבר ביודעין על חוק מימון מפלגות, וקבל שלושה צ´קים מתורם יחיד בסך 20 אלף דולר כל אחד. ערוץ 2 השיג צילומים והקלטות ניסתרות של מיצנע, מקבל ביודעין את הכספים האסורים....
 
גם אתה הצטרפת למעגל?

של ריאליסט ודומיו, אשר מעוותים ומסלפים את דברי? אנא הראה לי היכן כתבתי שמצנע, או רבין, או פרס, או ברק, או מאן דהו אחר הוא אויב המדינה, כפי שניסית להציג זאת. כולם היו אנשים שתרמו לישראל המון, אך זה לא שינה את העובדה שהם הביאו אותה לפי פחת! ולכן- אני לא חוזר בי אפילו ממילה אחת: בחירתו לשלטון של מי שבשעת מלחמה וטרור מציע לסגת מכל השטחים, כולל ירושלים, ובכך להעניק "פרס" לטרור, תהיה ניצחון לכל אויבי ישראל, משום שהדבר יסייע להם (לשיטתי), להשיג את מטרתם. אין לכך קשר בכלל לתרומתו של אותו אדם למדינה, תהיה גדולה ככל אשר תהיה. דרך אגב, את המשפט שאתה אמרת אכן אמרו הרבה שמאלנים, גם אם לא במדויק, כשבגין נבחר.
 

pilovich shahaf

New member
עמרם מצנע - כישלון סדרתי..../images/Emo31.gif

עמרם מצנע הגיע לשיאו הצבאי-האישי, במלחמת יום הכיפורים כמגד שיריון - שם הצטיין והגיע לשיאו - אך מאז הייתה הקריריה הצבאית שלו כישלון צורב וכגודל הכישלון הצבאי, כך הייתה יומרנותו הפוליטית והפיכתו לקצין-פוליטרוק פוליטי של השמאל הישראלי.
כמה אבני דרך על מצנע: במלחמת לבנון היה קצין המטה של הגיס בפיוקדם של יאנוש בנגל ואהוד ברק. בתפקיד זה נכשל מצנע כשלון רווי דם, יחד עם אהוד ברק בניהול הקרב בסולטן יעקב, והביא אסון על גדוד שיריון שלם.
לאיש-מצנע: הייתה חוצפה להתמרד נגד ממשלה החוקית והכנסת שהחליטו על מבצע שלום הגליל ויחד עם אלי גבע, (שערק ובגד בחייליו לנוכח פני האויב בבירות) התמרד נגד הדרג המדיני והכניס פוליטיזציה לצהל.
במקום לעוף מהצבא על מרד, הוא קיבל את פיקוד מרכז כאלוף ושם ייזכר לעולם כאלוף שבזמנו החלה האינתיפדה הראשונה - שם נכשל בגדול בפעם השניה ולא הצליח להגן על עופרה מוזס וטל בן השנה שנרצחו בידי מחבלי ג´יבריל (שפרס שמעון הכניס לשטח).
כך היה מצנע לקצין בחונטה הצבאית השמאלנית שטענה כי לאינתיפדה אין פיתרון צבאי "רק מדיני" - וראו לאן חבריו - ליפקין שחק, אהוד ברק ושות´ דרדדרו את המדינה - ל 1100 חללים בחמש עשרה שנים.
עכשיו רוצה יוסי ביילין המזוקן להיות ראש ממשלה. הצחקת אותנו עד מוות מצנע..
ראו כמה הגיעו ממפלגתו לכינוס בשבת: 200 איש. אז שמע מצנע בקולי: השאר בחיפה בראש איש כושל שהורס את הנוף והטבע בעיר שהושחתה לה יחדיו בידי עיריה מושחתת. השאר בחיפה מצנע - שם לפחות לא תהרוס כליל את מדינת ישראל...
 

ראליסט

New member
מר JPG -פילוביץ

את אותו מצנע "הכשלון",בחרו תושבי חיפה לראש עירם פעמיים ברוב של למעלה מ-60 אחוזים.רוב זה כלל-ואני מציע שתבדוק את זה-לא את האוכלוסיה ,שתומכת "מסורתית" במפלגת העבודה ,אלא דתיים,ערבים,חרדים,בעלי מעמד נמוך וכד. דווקא האוכלוסיה "הנאמנה" למפלגת העבודה שגרה ברובה על רכס הכרמל-נתנה את קולה למרץ,לירוקים-שתומכים במצנע לראשות הממשלה באותה נשימה בה הם מתנגדים לו כראש-עיר ולמפלגת שינוי.(אגב, לך ממש אכפת מאיכות הסביבה-צבוע-הרי זהו אחד הדגלים השותפים רק למפלגות השמאל בעולם!). אגב,לא היה כל קשר בין התוצאות בהן זכתה מפלגת העבודה בבחירות למועצת העיר-שם הגיעה בקושי ל-7 נציגים לעומת 13 בקדנציה הקודמת,לבין התמיכה המסיבית האישית במצנע. אז לטעון שמצנע הוא כשלון כראש עיר,זה כאילו לאמר :"תושבי חיפה מטומטמים".מה תאמר לו אני הייתי טוען ש"תושבי המעמדות החברתיים הנמוכים מטומטמים,כי הם מצביעים שוב ושוב כסטנדרט למפלגה קפיטליסטית כמו הליכוד?" לגבי שאר טענותיך.אם אכן מצנע נכשל במלחמת לבנון,מדוע לא הודח ע"י פיקודו הראשי רפול הכלומניק או שרון השקרו הסידרתי??? אשר לטענה שלך שעשה מעשה כמעשה אלי גבע-זה שקר וזו הסתה.אתה יודע שמצנע מעולם לא החליט לסרב פקודה! הפסק לשקר כאן כל הזמן! פוליטיזציה לצה"ל???? האם מסיה בוגי יעלון לא מכניס את דעותיו האישיות לצה"ל ביתר קיצוניות אף ממופז קודמו? האין הוא חצוף ללכת אצל רבנים ולדבר כראש הצבא על המצב-וכי רבנים קשורים לפוליטיקה? בעצם בארצינו רוב הרבנים הם פוליטיקאים קטנים שאינם יודעים תורה מהי,ובשם "חוכמתם" מעיזים ליעץ בנושאי בטחון,כאשר על "המעריצים" שלהם הם מגינים מגיוס לצבא (חרדים) ,או מעודדים מרד בשלטון דמוקטי שיחליט החלטות המנוגדות לפסק שלהם-כמו אחריותם לרצח רבין.אז אתה מדבר על אנשי מדים העוסקים בפוליטיקה?? לו היית קצת ישר היית קורא כאן ללא קשר לעמדתך המדינית לפיטורי בוגי! אם מצנע ואחרים חושבים שאין פתרון לבעיה הפלסטינית זולת פתרון מדיני-זכותם וזכותם ושוב-זכותם.הציבור ורק הוא יחליט בבחירות דמוקרטיות למי להאמין.אני אקבל את הכרעתו.אם מצנע יהיה ראש-ממשלה,מי שלא יקבל את הכרעת הציבור יהיה אתה! במה אתה שונה מאנשים כיצחק בן-אהרון,וממפא"י בכלל? תסמונת מפא"י נדבקה לימין כיום וזו עובדה.ועל כך שלמרות שמנהיגכם הראשון-בגין כה סלד מתסמונת זו,אתה וחבריך נדבקתם בה-מגיע לכם בוז.בוז כי אתם מזלזלים ובועטים בזכרו של בגין ז"ל!
 
אני לא מעוות ולא מסלף

גם אם לא כתבת שהוא אוייב ישראל זה משתמע מדברייך. הרי מי זה שיביא לנצחון כל אוייבי ישראל - מתבקש שזה אדם מסוכן מאד למדינה, אוייב המדינה. גם ביבי תרם המון למדינה (שגריר מעולה באו"ם, לוחם אמיץ בסיירת מטכ"ל) אבל הביא אותה (בעיני השמאל וחלק מהימין) לפי פחת. ברור ש"פי הפחת" זה עניין של השקפה ולכן צריך להיזהר מלהשמיץ ולפגוע בכל אחד מאותם אנשים שהולכים לפוליקטיה - חלקם אפסים קטנים שלא עשו כלום בחייהם אבל חלקם גיבורי ישראל ואנשים שהקדישו את כל חייהם למדינה : ביבי נתניהו, אהוד ברק, יצחק רבין, שמעון פרס, אריאל שרון, רפאל איתן, בנימין בן אליעזר, אהוד יתום, עמי איילון, מאיר דגן, רחבעם זאבי. אנשים אלו מייצגים את כל גווני הקשת הפוליטית וכולם ללא ספק רצו בטובת המדינה ותרמו לה את מיטב שנותיהם. לא צריך למהר ולהכפיש, לזרוק רפש רק בגלל שהבן אדם בחר את הצד הלא נכון (מבחינתך) במפה הפוליטית. אותי לא תשמע אומר שביבי היה כשלון בצבא או שמאיר דגן הוביל במבצעים כושלים לוחמים למותם. זה סגנונו של המשמיץ פילוביץ´ לא הסגנון של אנשים עם כבוד. ולגבי משפטך האחרון על בגין - אשמח אם תתן לי מקורות מידע המאמתים את טענותייך לגבי ההתבטאויות על בחירת בגין. מכיוון ששנינו היינו ילדים קטנים מאד בימים ההם אני מניח שאתה לא זוכר את זה משמיעה אלא שמעת על זה או קראת על זה. אשמח לדעת איפה. אני לא שמעתי על זה.
 
כרע ברך לפניו

ולקק בישבנו הקודח מי ביקש ממך קורות חיים? מה כפת לי מה הרקורד שלו בעיניך? בעיני הוא פחדן עלוב! חוץ מזה אם זו איכות ההשואה הרדודה והחוסר אינטיליגנטית שלך מה תכתוב ברזומה של ביילין מול אלוף או רמטכ"ל? שהוא היה ונשאר פודל? אתה דמגוג קטן
 
ראובן אתה כל כך דפוק

מה? נעלבת שאני לא אוהב את החמשירים העילגים שלך? קח שיעורים פרטיים אצל רפול - יש לו הרבה ניסיון בתחום...
 

pilovich shahaf

New member
די לדמעות ולדם-נאומו של רבין../images/Emo124.gif

..."בטקס חתימת מסמך העקרונות הישראלי- פלסטיני בוושינגטון, 13.9.1993..."
כמו כן באותו עמוד בחוברת כרגיל שמעון פרס תמיד מזדנב, "לא הרובה אלא האדם הוא המנצח- מתוך נאומו של שמעון פרס, בטקס קבלת פרס נובל לשלום, 10.12.1994..."
 

pilovich shahaf

New member
הסכם אוסלו: הסכם ישראל-אש"ף../images/Emo31.gif

מצ"ב מפת הסכם עזה יריחו {הסכם קהיר}-4.5.1994..
 
למעלה