מצנע טוב לערבים

ERNNI

New member
מצנע טוב לערבים

שלום לכם חברים אני הייתי בנוער העבודה כל הזמן הייתי איתם היום כפי המצב אני לא מאמין לשום הסכם שלום עם הפלסטינים אני הייתי הולך לתהלוכות של נוער השלום אבל היום אין כלום אני לא מאמין אני חושב שהשמאל נכשל הימין צדק חברים הוא צדק בגדול שלא לתת להם נשקים אבל רבין חתם וחתם וגם אהוד מכרו את המדינה ומצנע טוב לערבים הוא גם אוהב אותם הוא גם הילך איתם הם מסובבים אותו ויסובבו אותו בקלות חברים זה הזמן לא לתת יד לשלום מזוייף חברים תתעוררו השמאל רוצה להוביל אותנו למבוי סתום שאין יציאה ממנו אתם לא מבינים איזה שלום הם מדברים על מה על מה ריבונו של עולם על מה תאמינו לי הימין הוא צדק אין אוסלו וגם לא היה תתעוררו

EverMan

New member
מהנשקים שהבאנו לערבים

לא נורה ולו כדור אחד לישראל ! (את האמת נהרג אדם אחד - וזה היה אדם חולה בנפש). אז מה הימין צדק ? הנשקים הללו נלחמו בטרור כל תקופת אוסלו ! אהוד ברק רצה לתת את השטחים בשביל לסיים את הסכסוך. אין פה שום "לתת שטחים". תאמין לי שאף אחד מאיתנו לא רוצה לתת שטחים. נראה לך שהוא "אוהב" אותך ? נו באמת ... אל תאמין לשטויות שמוכרים לך במפלגות שמטיפות לשנאה כמו מולדת. מי שמוביל למבוי סתום זה הימין שלא מציע שום פתרון...

avielss

New member
טוב..מודה..זה אני

שנתתי את הנשק לפלסטינאצים אני הוא זה שהקמתי את הרשעות הפלסטינאית ואני כמובן מימנתי את הטרוריסטים. המנוח הטביע את הרוגי הפיגועים בזמנו כקורבנות השלום. אז מה אתה מבלבל? תפתח עיניים מפלגת העבודה היא שהביאה את המדינה למצב בא היא נמצאת והמנוח.ברצונו או שלא. גורם לטבח הנורא כמו באלטלנה גם היום

EverMan

New member
דבר ראשון -

אל תקרא לאף אדם או אומה נאצים בפורום שלי. שנית , הנשק הזה לא הופנה נגדנו מעולם. מה בעייתיך עם זה ? הרשות הפלשתינאית נלחמה בטרור עד 99 ... וישראל מעולם ,אבל מעולם לא מימנה טרור. אבל אתה מעדיף להמציא דברים ולדמגג. מפלגת העבודה היא זו שהתחלה תהליך נהדר - שהיא לא הצליחה לסיים בגלל אנשים שלקחו את הסדר לידיים. אתה לא יכול להגיד שאדם שהרים אבן בשביל להסיתה מהדרך ומת בדרך לא ביצע את מטלתו. מה עוד , שאלטלנה הייתה אחד המאורעות המוצדקים בתולדות ישראל.

avielss

New member
אחלה..הפלסטינאים אומה..

הנשק הזה הופנה נגד הברווזים במטווח. ישראל לא מימנה טרור בצורה ישירה אלא בעקיפין מסמכי האומה הפלסטינאית הקדושה (אתה רואה ..בדיוק כמו שאתה רוצה) שהוצאו מלשכת הנשיא ערפאת .הנחשב כידוע.בין עשרת הצדיקים.מוכיחים זאת. (ענבר שלא תגיד שאני לא נכנס לראש שלך...). אכן רצח יהודים נחשב כארוע צודק בהחלט לתפיסתו של מנהל הפורום ואבוי אם רק אקרא לפלסטינאים בשמות גנאי. להזכירך עולי אלטלנה נכנעו במנת הקרב הראשונה אבל מי אני שיסתור את ההיסטוריה השמאלנית. לרוצח השפל שגדע את חייו מגיע לגור עם עכברים בתוך צינוק במשך כל חייו רצח הוא הדבר המגונה והחמור ביותר בעיני בטח ובטח ממניעים פוליטים. אני בטוח שרבין כשהיה יודע לאן פעולותיו היו מובילת את העם היה חוזר בו אם לא הפעולה היתה מופסקת ע"י העם בבחירות בזה אין לי ספק

EverMan

New member
איך אתה מצפה שהם גם

ילחמו בטרור וגם לא יקבלו נשק הא ? ישראל לא מימנה טרור בשום דרך. במסמכים שם הוכחו שערפאת מימן טרור , לא ישראל. ודר"א - ההומור המשעשע שלך שכביכול מציג אותי כתומך בפלשתינאים ממש לא משעשע. אני לא תומך בפלשתינאים , אני כן תומך בזכויות הדמוקרטיות שלהם כאנשים , אבל לא יותר. אני תומך באינטרס הישראלי מאוד , אבל מבין שיש צורך לפשרה. כנראה שזה הופך אותי לאדם זוועתי מבחינתך. אנשי האצ"ל בלבד על האלטלנה סירבו להקשיב לממשלת ישראל בשעת מלחמה. זו בגידה במדינה. והיה נכון במאה אחוז להפציץ אנשים לאחר שניתנה להם הזדמנות לשוב לחוף הרבה זמן. וכן , אני גם בטוח שרבין היה מפסיק את אוסלו אם ערפאת היה יורד מהדרך. אבל כנראה שלא נדע לעולם.

avielss

New member
אני לא טוען שישראל ידעה ל המימון

אני טוען שישראל נתנה כסף לאש" ף שבעזרתו הוא מימן טרור. לאנשי אלטלנה לא ניתנה הזדמנות לרדת לחוף ושם דבר לא מצדיק רצח יהודים (לשני הכוונים) הרי יכולנו (דבר כמובן שלא עולה על דעתי אלא להדגמת דבריך) "היה נכון לרצוח לאחר שניתנה למנוח זכות לחזור לדרך הישר" לא אוהב את הקונוטציה וההגיון לשני הצדדים אני אכבד זכותו של אדם לא באשר הוא אדם אלא בר\אשר הוא יתן לעמי זכות לחיות זוהי מהות ההבדל בין השמאל והימין.

EverMan

New member
ישראל לא נתנה אגורה לאש"ף.

היא נתנה כסף לרש"פ ועקבה כמעט אחרי כל צעדיו. לאנשי אלטלנה ניתנה הזדמנות לרדת בחוף הראשון אליו הגיעו... ואח"כ גם שהם עצרו מול חופי (אשדוד או ת"א , אני לא זוכר) אז ניתנה להם שוב. והם סירבו. הם דרשו להעביר את הנשק לאצ"ל בי-ם או שאין מצב. וניתנה להם הזדמנות להפסיק לעבור על החוק - הם סירבו. המטרה הייתה שהספינה תטבע , לא שהם ימותו.

yoavl1

New member
זו כבר צביעות לשמה...

על מה הימין יצא בזעקות רמות כנגד עראפת? על כך שהוא לא רודף אחרי החמאס ולא מסגיר אותם לישראל ולא עושה דיו כדי להשמיד קיני מחבלים..... אבל כבן-גוריון ז"ל כן עשה זאת, ובכך אולי הציל את הקמת המדינה, הוא נחשב בוגד. האם בכל פעם כי ימצא משהו שלא מוצא חן בלשון המעטה בעיני הימין, הוא יוגדר כמעשה נבלה ובגידה? עד מתי?

avielss

New member
מספיק כבר עם הדמגוגיה

תראה לי ימני אחד שאמר שבן גוריון בוגד? בן גוריון לא היה צריך להורות על הריגת יהודים אבל מכאן ועד בוגד יש הבדל ענקקקק

yoavl1

New member
לא. זו דמגוגיה....

כי מאיפה אני "אראה" לך ימני אחד כזה? יש לי חברים טובים שטוענים כך בויכוחים שהיו לנו לגבי האצ"ל וההגנה. אתה יודע מה? עזוב. לא בוגד. אבל הנה אמרת שהוא לא היה צריך להורות על הריגת יהודים... ומה אתה חושב על ה"סזון"?

למעלה