מצנע, התפטר היום!

מצנע, התפטר היום!

בתור מצביע עבודה לשעבר, אני קורא היום למצנע להתפטר ולפנות את מקומות למי שהמפלגה תבחר: וילנאי, פואר, סנה או כ"א אחר. אנשי העבודה, מרוב עצים לא רואים את היער. אבל אני מבחוץ אומר לכם חד משמעית: 1. העם לא קונה את הפתרון של מצנע (נסיגה עכשיו, שלום אחר-כך) 2. העם רוצה ממשלת אחדות ולא אוהב את פסילת הרעיון 3. העם לא רוצה "כוכב שביט" שיתגלח על חשבונו. מספיק העם סבל עם ביבי וברק ובודאי שלא ייקח ראש עיר קטנה וניתן לו להיות ראש ממשלה מצנע צריך להתפטר, פואד צריך לקחת שליטה ולהכריש: 1. כן לממשלת אחדות, אם הציבור ייתן מספיק כוח לעבודה 2. לא לערפאת, כן לשיחות עם פלסטינים מתונים לדעתי זה יהפוך את המפלגה ממפלגה של -20 מנדטים -30 מנדטים. אני, בתור מצביע שינוי מכריז שאם זה מה שיקרה, אני מעביר הצבעתי לעבודה אחרת - אצביע שינוי!!

rubikon

New member
מפלגת העבודה צריכה מנהיג בעל שיעור

קומה-ויש להם כזה-שמעון פרס-הוא משכמו ומעלה לעומת חבורת הגמדים -"מנהיגי העבודה". האיש חכם, בעל כריזמה, אידאולוג, פטריוט, בעל נסיון פוליטי ודיפלומאטי אדיר,בעל יוקרה בעם היהודי ובעולם כולו. אתם ממש קאמיקזים- בוחרים את ה-No Man הזה מיצנע כאלו בכונה תחילה לשחק לידי הליכוד ולגרום לנצחונו בגדול-אני לא מסכים עם מעשיו בהסכם אוסלו-שהוא הסכם אסוני לעם ישראל-אבל אני מאמין בכונותיהם הטהורות -הן של פרס והן של רבין ז´ל שרצו בתום לב להביא שלום אמת לעם ישראל. שמעון פרס היה אולי מהוה סיכוי כלשהו שתתרוממו מהשפל בו אתם נמצאים-אבל מיצנע? איזה נפילה. שמאלן[השומר הצעיר] הדוגל במשנתו של יעקב חזן-מורי ורבי.

La Gamba

New member
מי זה העם?

אתה כל הזמן משתמש בביטוי "העם" בעוד שזהו הדבר הכי לא מוגדר בעולם. כדאי שתפסיק.

benif

New member
רק מפדל מחנכת ילדיה לתרום ולשרת המד

אנו בצבא, אנו בישיבות, אנו בהתנחלויות, אנו בקיבוצים , אנו במושבים, אנו באקדמיה , אנו עולים מהמערב למרות המצב בארץ, אנו לא יורדים, אנו תורמים בכל מקום. http://www.mafdal.org.il הצביעו ב למען עתיד מדינתנו. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/anashim.asp?id=375

EverMan

New member
יקירי ,זה לא המפד"ל שמחנכת לזאת

המפד"ל מקיים את דרכם של האנשים. העבודה היה זו שהקימה את הצבא ומשרתת בו בגאון. העבודה הקימה הרבה התנחלויות - אך לא בודדות לאסטרטגיות - השטחים הם לא הכל. אנחנו הקמנו את המושבים ותנועת הקיבוצים היה שלנו ואנחנו מפתחים אותה. גם תנועת המושבים. אנו באקדמיה ומפתחים אותה. אנחנו הסוכנות היהודית בפועל ואנחנו היו"רים שלה כבר זמן רב. אנו גם לא יורדים. אז מה ההבדל ? אתם גם בישיבות ? איש איש באמונתו יחיה. אם אתה רוצה שהעתיד באמת יהיה טוב. אבל באמת - תדאג שיהיה פה שלום , תדאג שיהיה פה טוב בכלכלה , שיהיה פה טוב בחברה. רק אז - או רק אז - תדבר.

rubikon

New member
Man- אני מסכים כמעט לכל מה שציינתה

בהודעתך הנ´ל-רק אל תשכח-נוער המפד´ל הוא בישיבות הסדר-ואלה אינן ישיבות של צעירים שאינם משרתים בצבא-להפך -שם מחנכים אותם ללכת רק ליחידות קרביות, להתנדב לקצונה ולתרום בכל תחום,בהתישבות-בצה,ל, בחינוך, בחברה ובכל תחום חיובי אחר. תופעה בצה´ל-הידועה לי מידע אישי-מפקדי יחידות לוחמות "נלחמים" לקבל ליחידותיהם יוצאי ישיבות הסדר כי הם ממושמעים, בעלי מוטיבציה גבוהה, מתנדבים וממלאים את המשימות המוטלות עליהם בהתלהבות של שליחות-ואילו בנוער השמאלני[היום אני משייך לצד ההוא גם את מפלגת העבודה-מאז שהשתלטה עליה חבורת שלום עכשו+מצפו-הפוסט ציונים] מחלחלת לשורות הנוער שלכם אוירת הסרבנות [אנו לא בשלטון-אז המדינה לא שלי] והיא מחלחלת לאט לאט ואתם בהנהגה לא עוצרים את התופעה המבישה הזו-תמיד אתם עושים זאת בגימגום עם הרבה "אבלים". יו´ר הסוכנות היהודית היום הוא סלאי מרידור-איש ליכוד כמובן-זה רק לשם תיקון טעות אינפורמטיבית. אני מוקיר את מפלגת העבודה על מעשיה למען המדינה ובטחונה ואני בטוח שהיא תמשיך לשאת בעול העשיה הברוכה-רק תורידו מעצמכם את ההנהגה הגמדית שמובילה אתכם לאבדון ולמחוזות השמאל הסהרורי ובראשם ה-No Man הזה-מיצנע-מפלגת העבודה-היום- איננה מפלגתם של בן גוריון+גלילי+אלון+טבנקין וכל נפילי תנועת העבודה האחרים,חבל! שמאלן[השומר הצעיר] הדוגל במשנתו של יעקב חזן-מורי ורבי.

שוב אני חוזר על הקריאה

סקר היום במעריב מוכיח את טענתי - העם לא רוצה טירון בתפקיד ראש ממשלה!

למעלה