מצנע הוא בדיחה!!!

מצנע הוא בדיחה!!!

תקראו פה איזה איש מפגר וחסר אישיות מתמודד לראשות הממשלה! הבטיח לפנות את ההתנחלויות מעזה, וכאשר הוא עומד מול המתנחלים הוא מתקפל ומתפתל! זה מזכיר לי שלפני כשבוע ראיתי ראיון של מיצנע בערוץ 10 נראה לי, והאיש היה מגוחך! המראיין הצליח לגרור אותו לכל פינה שהוא רצה, הוא סחט ממנו אילו הצהרות שהוא רצה, ובקיצור, מצנע נראה שם כמו בדיחה עצובה, (אחריו התראיין אולמרט, שלדעתי הוא האדם הכי מוכשר בליכוד, התנסח יפה, עקץ את מצנע על הראיון שנתן, ושלט באופן כללי בראיון בלי שהמראיין הצליח לנתב אותו). בקיצור, מצנע זה בדיחה, ובליכוד יש אנשים לא ישרים (בלשון המעטה), הצביעו לשינוי!!

dfhytu

New member
העונש הכי גרוע

שאפשר להטיל על משתמש בסגנון בוטה הוא לא למחוק את דבריו אפילו יבקש.

gershon17

New member
מצנע אתמול התנבא בדייקנות

כשאמר שאחרי הפיגוע מפלגת העבודה בודאי הפסידה כמה מנדטים. אם זו לא נבואה שמגשימה את עצמה, אני לא יודע מה כן. כבר מזמן לא נתקלתי בכזו אחדות דעים בין המגיבים באתרים השונים.

z1v2i3

New member
הגזמת!

אני חולק על הסגנון. לידיעתך מצנע הוא אלוף בצהל אני אישית שירתתי תחת פיקודו ברמת הגולן.רק דוגמא קטנה: מצנע בגיל 32 היה תת אלוף בצהל מפקד אוגדה. כן, קצין לוחם. אתה יכול לא להסכים איתו אבל לקרוא לא מפגר?? הלוואי אלי ואליך את הזכויות שיש לו במדינה הזאת. קצת כבוד לא יזיק

gershon17

New member
דרגת אלוף בצה"ל היא לא הוכחה לחוכמה

היא הוכחה לחייל מוצלח ולמפקד טוב. ואלה לא חייבים להיות חכמים במיוחד. זה לא אומר שהכינוי "מפגר" היה במקום, וזה בודאי לא אומר שאין בצה"ל קצינים בכירים (או לא-בכירים, או לא-קצינים) חכמים להפליא. אבל המדים בפני עצמם לא הופכים מישהו לחכם גדול.

z1v2i3

New member
מה אתה אומר?

אתה יודע כמה סינונים צריך לעבור כדי להיות אלוף בצה"ל? רק לשם המחשה! אתה יודע כמה קצינים בדרגת סג"מ יש כיום בצבא?נסה לדמייו כמה מהם בעוד נניח 25 שנה יהיו אלופים? אולי אחד למאה.זה אומר משהו? בן אדם,זה הקודקוד של הפירמידה! יכול להיות שאחד כזה לא יהיה חכם? חוץ מזה לא ציינתי קודם שמצנע היה תת אלוף בגיל 32 תראה לי היום קצין אחד בגיל הזה בדרגה כזאת!

למעלה