מצנח טנדם

G u y D

New member
מצנח טנדם

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מצנח טנדם חדש, ואני מלא התלבטויות. אשמח אם מישהו יכול לשפוך לי קצת אור על כל העניין: המלצות (ולמה), יתרונות וחסרונות של כל אחד (אני מתרכז בעיקר ב-Jazz-Bi של Pro, או Trust של Apco). אודה לכל עזרה גיא

למה טנדם?

מצנח טנדם עולה יקר, ולדעתי לא מצדיק את המחיר אלא אם אתה עובד איתו. או חייב אותו כמו למשל ביה"ס לרחיפה על מנת לעשות לאנשים מתלבטים, טיסת היכרות.

G u y D

New member
Thanks 4 Nothing

תודה על ההבהרה, אבל לא זאת היתה השאלה שלי. אשמח לעזרה בנושאים ששאלתי. תודה מראש גיא דקל

guycobra2

New member
רק לאנשים מתלבטים

מה עם למשל החברות שלהן ? המשך סוף שבוע מקסים נ.ב. דרך אגב כמה עולה טיסה כזו ומה משך הזמן שהיא מבוצעת ?

PLAY-42

אהלן גיא, השם של הטנדם החדש של עפקו מופיע בכותרת (TRUST זה מצנח לממ"ר). ביצעתי בחודשיים האחרונים קרוב ל 100 טיסות עליו והרושם מעולה. הוא מניף מצויין בכל רוח (אפילו ברוח גב קלה), פלר קל בכל משקלי הנוסע האפשריים (40ק"ג ועד 130 ק"ג), משקל חופה קל, טרימרים (לחלק מהיצרנים אין), טווח מישקלים גדול מהמקובל (עד 240 ק"ג). חיסרונו היחיד הוא העובדה שצריך ללמוד אותו על מנת להגיע לרמת טירמול טובה (ברגע שלומדים הוא מטרמל מצויין). אורך הברקסים מהמפעל ארוך בלפחות 10 ס"מ מהרצוי. דבר עם אילן ארז או ארנון והם בטח יכולים לארגן לך מאנטולי מצנח למספר טיסות ניסוי. בהצלחה

TRUST

אהלן איתי ! אתה יכול להרחיב מדוע צריך ללמוד את המצנח על מנת להגיע לרמת טרמול טובה . האם זה לא תלוי יותר בטייס . לאיזה מצנח הוא מקביל ברמתו וברמת הבטיחות (DHV) עמוס

כתבתי את זה ביחס ל- PLAY

TRUST הוא מצנח שפותח לטיסה עם מנוע ולא לטרמיקות. כל מצנח מכל סוג יכול לטוס בטרמיקות, אך לא זאת הייתה כוונת המשורר. טייס טוב ככל שיהיה צריך ללמוד את הכלי עליו הוא טס. כמי שהתרגל לטרמל במצנחי טנדם אחרים (פוטורה, גולם, ספקרה, ביוניקס, 121טנדם, סרף), הסתבר לי שהניהוג במצנח ה- PLAY מתנהג קצת שונה ממה שאני מכיר. בתקווה שהפעם הנושא יותר ברור. שבת שלום

למעלה