מצמוץ אנרגטי

efeinsch

New member
מצמוץ אנרגטי

אני ממצמץ וממצמץ בתקופה האחרונה. וחש גלי כח שבאים לקרבי עם כל מצמוץ. חבר שלי קולמוס הפנה אותי לפורום הנהדר הזה בכדי לשאול על פשר המצמוצים הכוחניים האלו. אני ממש מרגיש שאני יכול לפגוע אפילו בלהקת ברווזים בשבוע כשבאים לי המצמוצים, ואני אומר ברווזים להדגיש את הכח הבלתי מובן הזה. קראתי על מוקדי הכח הללו באינטרנט במאמרים של ד"ר אופלר, הוא דיבר על מוקדי ריכוז אנרגטיים שקרו לאנשים בלילות של ירח מלא ביפן. האם יש לי למה לחשוש? מה לעשות עם המצמוץ? לתשובתכם המלומדת אודה.

ברוך הבא

לחשוש??? don't panic
צר לי כי לא אוכל לתרום הרבה על המצמוץ, כל שידוע לי הוא שפעולת המצמוץ דורשת לא מעט ריכוז ואפילו כח. אחרי מצמוץ רב הגוף מרגיש עיפות אשמח לחקור ולבוא עם תשובות. אם כוונת לעפעוף, זוהי פעולה לא רצונית שמשמשת ככלי אינדיקציה באיבחון ביואנרגטי. המצמוץ היא פעולה מכוונת ונשלטת. יתכן ובזמן מצמוץ אתה מצליח להגיע למתח עפעף בתדר משפיע. ירח מלא- תופעת הירח המלא ידוע שנים רבות, יש לה השפעה סביבתית ןאנרגטית, מחקרים גילו שבלילות ירח מלא ישנה יותר עצבנות בקרב אנשעם, יותר תאונות אף מלחמות. האם י ממה לחשוש?! אין! ולמצמוץ שלך, האם זו פעולה רצונית שאתה עושה או שמא העניים ממצמצות לבד? מה המטרה במצמוץ שלך? אשמח לדעת. יום טוב

efeinsch

New member
תודה, ואני אמשיך

אני לא יודע האם זה מצמוץ ממש או מצמוץ יותר עפעופי, כי זה על הגבול. לפעמים אני חש ממצמץ, שממש יש קול של מצמוץ מהעפעפיים (צצצ-צצצ כזה) ולפעמים אני חש שהמצמוץ איננו אלא עפעוף קליל כמו משק כנפי פרפר (מעיין ווש-ווש חרישי). אני מסכים איתך לגבי מתח העפעף עד כדי תדר משפיע. פה מתחילה הטעינה הביואנרגטית ואני מתמלא בכוחות הללו שלרוב אינני מעוניין בהם. אני גם מסכים לגמרי שירח (ויש אומרים שבמיוחד ביפן) כשהוא מלא גורם לעצבים רבים, אני לא היחיד שמחזיק בדעה הזו. אני יודע בוודאות שהירח ביפן טוען שלילית אנשים רבים מהממוצע העולמי. אמרו לי שאולי כל העניין הוא טיק (TIC) בעין, אבל הוא נעלם (הTIC) לפרקים ושב כל כמה חודשים. מה המטרה במצמוץ שלי אתה שואל? לא יודע בדיוק. אינני מגדיר מטרות במצמוץ, אלא אני חש שהמצמוץ מגדיר לעצמו את מטרותיו בעצמו, עקב חוסר השליטה שמלווה את התהליך.

האם אתה מודע לרגע שבו אתה מתחיל למצמץ?

האמת היא שגם אני מתכוון לאמץ את שיטת המצמוץ המהיר אותה פיתח ד"ר אופלר עם כמה אנשי רוח בינהם רבנים כמו הרבי מוינקער להול"נ. זאת אחרי שהבהייה בה דבקתי בשנים האחרונות כבר אינה טוענת אותי ואת סביבתי באנרגיות ואני חש לעיתים קרובות ברמה אנרגטית נמוכה מאוד על סף כיבוי. רציתי לשאול מספר שאלות - האם אתה מנסה להשתמש באנרגיה אותה אתה מפיק מן המצמוצים או שאתה מנסה להתנגד לה וחש בחום לא רצוי ובריח של שרוף שמו הריח שנוצר כששורפים נוצות? האם חייך נראים באותם רגעים כאילו הם מוקרנים במסרטת סופר 8 ישנה ואם כן האם אתה יכול להבחין ברעידות ובגופים זרים בתמונה הכוללת? האם זה מפריע לך בחיים הרגילים כמו במפגשים עם ממצמצים אחרים שתדר המצמןץ שלהם שונה משלך? האם אז אתם רואים את המציאות עין בעין? האם גם אתה, כמו ד"ר אופלר, בז למעפעפים וקורא להם מתחזים? תודה רבה מראש על התשובות.

שיטת המצמוץ

מאחר ו השיטה הועלת כאן והדבר סיראן אותי החלטתי להתחבר דרך שיטת העפעוף ולבחון מה עומד מאחורי השיטה הזאת. הממצאים לא הרחיקו בא. השיטה כפי שציינו efeinsch וברווז לשבוע , לא הומצאה על ידי ד"ר אופלר , כי כידוע אותו דוקטור לרנר חזק בדיעותיו ואינו ממצמץ (כעופר איילים). השיטה החלה בראשית המאה הנוכחית,2008 למען הדיוק ומטרתה היא ניסוי מחתרתי שעיקרו להפיץ הודעות כזב מעוררי ענין בפורומים שונים. לכאן פרצה השיטה השבוע אך זו לא לקחה בחשבון שבשיטות אחרות ישנן כלים שדרכם ניתן לאבחן אמיתות
יש לציין כי מביא ההודעה המקורית לכאן ניכן כשמו באופן כתיבה רהוט ובחוסן איילים. (ד"ש לשחר). אז למי שתהה על שיטת המצמוץ ראו הקישור. ולכם היוזמים, כל הכבוד אך... טוב נו

../images/Emo140.gif

אני רוצה רק להגיד, שאם הייתי יודעת שזה יגיע לפה, לא הייתי מתחילה את המשחק הזה, וברגע שראיתי שזה הגיע לפה, ניסיתי לקבור את ראשי בחול כמו בת יענה, אבל זה לא הלך, אוהבת'ותך

efeinsch

New member
../images/Emo13.gif

אלגנטי ביותר. מוזמן להצטרף לפרויקט, אגב

כידוע

השיטה לא הומצאה על ידי אלא נחקרה על ידי. כאן תוכלו גם אתם ללנקק ולהתלנקק, למצמץ ואף לעפעף.
אתה בסדר אתה

למעלה