מצלמת HD

• פותח הנושא natyh
  • פורסם בתאריך

natyh

New member
מצלמת HD

למי שמחפש מצלמה בתמורה יחסית לכסף הטובה ביותר לא מצלמה זולה בהחלט בהחלט לא אבל מצלמה שאפשר לעבוד איתה .

הנה

http://www.testfreaks.com/digital-camcorders/panasonic-hc-v700/

זה לא גאדגט סיני ועולה פי 4 ממנו אבל אפשר לבנות לה תיק נגד מיים , תוצרת יד למי שיודע לא משימה פשוטה אבל לא בלתי אפשרית .

בשל הוי פיינדר המתהפך היא תתאים לבית לצלילה של סוני למשל , והיא זולה מהסוני המקבילה המצוינת בסביבות 30 אחוז .
אז למי שמחפש מצלמה שנותנת תמורה מלאה לכסף זו המצלמה בשבילו .

karpe

New member
נראה לי קצת גדול מדי..

בשביל לשים על הראש, לא ?

ואיך בדיוק אתה בונה קייס לבד ?
ואיך אתה מרכיב אותה על הראש/קסדה ?

נראה לי לא ממש פרקטי לצילום אקסטרים, האיכות זה לא הכל.
עדיף צילום קצת פחות איכותי, אבל מצלמה נוחה לנשיאה ולתפעול.

מה גם שבמחיר של 500$ זה באמת לא זול..

natyh

New member
לא כל דבר מצלמים מהקסדה ...

יש קייס של אקינוקס HD6 עולה 1000 דולר ....
ויש כאלו שמשלמים ....

האיכות מאד משמעותית למי שרוצה למכור חומר לגופי שידור , גילוי נאות יצא לי להעלות את הטיפוס להר הגעש ווילה ריקה בצילה לרואים עולם , אז סחבתי מצלמה ששקלה 6 ק"ג .

בטיפוס אחר סחבתי מצלמה קלה בהרבה סוני VX1 נתנה כמעט אותה איכות שקלה בסביבות 1 ק"ג .
לא כל אחד מצלם מהקסדה , וצרים מוציאים את המצלמה מהתיק ומצלמים או שמצלמים כשמחזיקים את המצלמה ביד
הנה קטע שצולם מהיד במצלמה ששוקלת קרוב לק"ג :

http://www.youtube.com/watch?v=W8IRgrI7Fkg

karpe

New member
אחלה

אבל מאחר וזה לא קהל היעד הממוצע פה בפורום - כדאי לסייג את ההמלצה בהתאם

natyh

New member
אכן כתבתי

מאחר וכבר נכנסו לעומק הנושא בעניין צילום אז כדאי להגיד כשמצלמים צריך לחשוב גם על עריכה .
בעריכה יש מה שנקרא רצף תמונה רחוקה LONG SHOT שמטרתה לתאר את האתר
תמונת תקריב CU מטרתה להראות את הכוכבים , תמונת תנועה בדרך כלל MS או WA ובסך הכל העורך בונה רצף .

ממצלמת קסדה קשה לבנות רצף ולכן משתמשים במקלות פודים שיתנו אפשרות לכמה סוגים שונים של רצפי צילום צילום מהקסדה צילום צד צילום על וכולי .

אז אם כבר מדברים על צילום אז כדאי להגיד קצת יותר מאשר לדבר על מצלמת קסדה המצלמה הזו היא בטווח המחיר של מצלמות הקסדה היקרות אך הרבה יותר שימושית לצלם .
מי שמתעקש שיקנה את זו וה XDREME וכך יכסה את כל סוגי הצילום השונים
.

למעלה