מצלמת ניקון

מצלמת ניקון

מצלמת הניקון שלי עייפה אני רוצה ניקון רפלקס חדשה לצלם חובב כמוני- למי יש נסיון והמלצות- על מה ללכת?

בטח שווה.כולן שוות.שאלה למי?ולמה?

כך לא שואלים - זו שאלה כללית מדי:הדגם משוכלל מדי לכמה ומוגבל מדי לאחרים. הדבר תלוי בנסיונך בצילום,למה אתה מצפה מהמצלמה,מה נושאי הצילום,ואופן שימושך במצלמה,כולל תכניות לעתיד. נשמע מסובך? לאו דווקא - ולפני שמוציאים סכום של 2000-3000 ש"ח על גוף מצלמה לדעתי ראוי לחשוב ולשקול היטב - כי זו רק ההתחלה, ואםלא מתכננים בצורה המתאימה - ההוצאה תהיה עוד גדולה יותר - לכשיתברר שלא מתאים. צירפתי קישור,נותן כמה נקודות למחשבה. ראה גם בטאגליין - המלצה לצלם המטייל - יש עוד כמה דברים.

צדק צדק תרדוף

א.הנזיפה במקומה ולהלן הבהרות ב.מצלמה שצהיה יציבה עמידה, יכולת שליטה בפונקציות שאין לי ב-F60 כמו שחרור בכבל, מד אור ראוי יכולת כיון של רגישות הסרט ידנית (PUSH) וכו' ג.יש לי כבר עדשות תואמות של ניקוןמקורית שהגיעה עם המצלמה בזמן הרכישה 35-80 ו- 80-210טמרון , האם שווה לכן להשאר בניקון?

צדק צדק תרדוף

א.הנזיפה במקומה ולהלן הבהרות ב.מצלמה שצהיה יציבה עמידה, יכולת שליטה בפונקציות שאין לי ב-F60 כמו שחרור בכבל, מד אור ראוי יכולת כיון של רגישות הסרט ידנית (PUSH) וכו' ג.יש לי כבר עדשות תואמות של ניקוןמקורית שהגיעה עם המצלמה בזמן הרכישה 35-80 ו- 80-210טמרון , האם שווה לכן להשאר בניקון?

למעלה