מצלמת וידאו

dolphin101

New member
מצלמת וידאו

חבר שלי ניסה להתחבר אלי כדי לראות אותי על המסך יש לו תוכנת Netmeeting אך אין לו מצלמת וידאו.האם הוא יכול לראות אותי על המסך חד כיוונית בלי שאראה אותו.הוא הקיש את הIP שלי היכן שצריך אך נאמר לו שהאדם שהוא מתקשר אליו כלומר אני לא יכול לקבל שיחה בNetmeeting למרות שמותקנת אצלי תוכנה זו.מה הסיבה שהוא לא יכול להתקשר אלי וליראות אותי על המסך.האם הסיבה היא שאין לו מצלמה או שהסיבה אחרת.אגב כשאני הקשתי את הIP שלו קיבלתי אותה תשובה,כלומר שהאדם שאני רוצה להתקשר אליו לא יכול לקבל שיחה בNetmeeting,וכאמור מותקנת אצלו תוכנה זו.האם הבעיה היא בהגדרות של התוכנה. כמובן שאצלי מותקנת מצלמה. תודה

noam01234

New member
אין בעיה לראות מישהו...

עם מצלמה באופן חד כיווני. אתה מצליח לראות את עצמך במצלמה? האם כבר הצלחת להתחבר למישהו עם ה Netmeeting ? לדעתי יש לכם בעיה של הגדרות, עזוב את המצלמה בינתיים תבדוק שאתה מצליח להעביר קול. נ.ב: תשדרג את ה Netmeeting שלך

dolphin101

New member
רואה את עצמי

כן אני רואה את עצמי.לא התחברתי עדיין בהצלחה למישהוא עם Ntmeeting .מה עושים עם ההגדרות?איך משדרגים?

dolphin101

New member
יש לנו אותה גירסה

יש לנו את אותה גירסה של הNetmeeting מה עם ההגדרות אולי הבעיה נמצאת שם?

dolphin101

New member
התשובה לא נרשמנו

בהתקשרות יש 3 אפשרויות:אוטומטי,דרך הרשת ודרך מדריך הכתובות.ניסינו אוטומטי ודרך הרשת,זה לא הלך.האם שנינו צריכים להירשם במדריך הכתובות?איך עושים זאת ואיך מקבלים דרכון?האם זה קשור לmsn?למה אנחנו לא יכולים להתקשר "אוטומטי" ודרך הרשת? תודה

noam01234

New member
אז תרשמו

הדרכון קשור גם ל MSN. שניכם צריכים להרשם פתח את מדריך הכתובות לחץ על לחצן פתח בעמוד חדש אם אין לך דרכון תתבקש לעשות..

dolphin101

New member
דף לא זמין

אני לוחץ על דף הכתובות כמה פעמים אך נאמר לי שהדף לא זמין.בדקתי בהוראות של ה Netmeeting נאמר שם במפורש שלא חייב להיות רשום במדריך הכתובות כדי להתקשר למישהו.מספיק שיש לו את הIP שלי ומספיק שיש לי את הIP שלו כדי לראות אותי על מסכו.אתה בטוח שאנו חייבים להירשם במדריך הכתובןת???

dolphin101

New member
אלוהים מה הלאה?

נירשמנו קיבלנו דרכון מה עושים הלאה???איך חברי יכול לראות אותי דרך ה Netmeetig??????

noam01234

New member
אלוהים לא משתמש בנטמיטינג...

נראה לי שקצת הסתבכתם עם התוכנה.. חפשו לכם ביינתיים תוכנה יותר קלה בלי כל הבלאגן של מיקרוסופט, תוכנה כמו CUSeeME שהיא פשוטה להפעלה אני אנסה בהמשך למצא לכם פתרון קל..

dolphin101

New member
תודה

האם התוכנה שאתה מציע היא לשימוש עם האינטרנט או חיבור מודם למודם דרך הטלפון בצורה ישירה?

למעלה