מצלמים את הבטן ב-
אנשים

מצלמים את הבטן ב-../images/Emo43.gif אנשים

גם אם הפנסיה נראית רחוקה, כדאי לחשוב עליה כבר עכשיו. מה האופציות העומדות לרשותכם? למה צריך לשים לב כשמקבלים קרנות ותגמולים עבור הפנסיה מהמעסיק? מהן קרנות השתלמות ומה הכדאיות שלהן? כיצד ניתן לחסוך לפנסיה כעצמאי? טל שטיין - מנהל מח' תמיכה מקצועית בחברת "כלל פנסיה וגמל" יגיע לפורום עבודה בהיי-טק הערב בין השעות 17:00-19:00 כדי לתת לכם תשובות לשאלות אלו ועוד. אל תפספסו: http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=3770
יש לך בטן הריונית מהממת? למה שלא תצלמי ותראי לנו אותה? אולי זה אפילו יזכה אותך בחבילת צילומי הריון בסטודיו מקצועי. העלי צילום של הבטן ההריונית שלך בפורום הריון ולידה - תמיכה ואולי תיבחרי. כדאי להשתתף - כל משתתפת תזכה בהטבה! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=110&MessageId=141755649
תחרות קינוחי גבינה: שלב ההצבעות לאחר שהגולשים העלו לפורום קינוחים ומנות אחרונות מגוון מרהיב של קינוחים גבינתיים מעלפים, הגיע תורכם להצביע, להשפיע ולקבוע מי מהם יזכה בעותק של הספר "ששת - העוזר שלך במטבח": http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1945&MessageId=141759952

חחחחחחחחחחחחחחחחח 100

טוב, לפחות העובדה שאני לא בדיוק יודעת את החומר היא לא הסיבה היחידה לציון גרוע, כולם אומרים ש004 היה קשה מדי. פקטורפקטורפקטורפקטורפקטור *_*

Shir Sparotty

New member
אוי עשית את 04?

תנחומיי,שמעתי שהוא באמת היה רצחני..תקווי שבמועד ב' יפסיקו להתנקם ><

אני ממש לא הולכת למועד ב'

החלטתי לפני כמה חודשים שאני שונאת מתמ' יותר מדי ולכן אני לא הולכת להשקיע בזה. לחזור על כללים של דברים לפני המבחנים, ודי. אז אני ממש לא הולכת להקריב עוד יום מהחופש שלי, כמעט שלושה שבועות אחרי שסיימתי את כל הבגרויות, כדי לשפר את הציון. אני אתמודד עם ציון מכוער.

מישהו צפה בחצי גמר האירוויזיון הראשון?

צפיתי בזה אתמול עם שתי חברות. היה נחמד, אבל לצערי לא היה משהו שהפיל אותי. אהבנו כמה דברים, 1-2 מהם אהבנו מאוד, אבל... זה לא ורקה סרדוצ'קה.
(ואפילו לא מיס קיס קיס באנג!) ממש התבאסתי מחצי מהמדינות שעלו לגמר - רוסיה, יוון, סרביה, איסלנד ואלבניה. השאר אחלה. רציתי שיעלו גם סלובקיה, פינלנד (סתם כי הם היו חמודים והאקורדיון היה מגניב
), מלטה ופולין. מההצצה לשירים של המדינות שבטוח בגמר, ממש אהבתי את ספרד! אני מקווה שבמופע עצמו זה לא יהיה פחות מגניב, כי מן הסתם אפשר לעשות פחות דברים על הבמה שם מאשר בקליפ. גם ממש אהבתי את השיר של גרמניה. וזה מצחיק אם דיברתי לעצמי ואף אחד לא ראה...

Shir Sparotty

New member
איפה ראית את מי שבטוח בגמר? ../images/Emo12.gif

ואסטוניה עלו? הם פשוט היו קורעים עם הבלונדיני הגיי הזה
וורקה סרדוצ'קה (מהזה המקום הזה?!) היה פשוט מופע חשפנות |:

הראו קטעים מהקליפים של המדינות האלה

לקראת הסוף אתמול. אסטוניה לא עלו, מזל XD השיר היה סביר אבל המופע... כ"כ הזוי!
~מסתובב עם המצלמה ורוקד עם האצבע~ ~דוהר על הבמה~ ~זמרי ליווי עם מיני-כוראוגרפיה טראגית~ ~תקועים בשנות ה80~ ורקה סרדוצ'קה ממש לא עשה מופע חשפנות
את יודעת למי אני מתכוונת, כן? הנציג של אוקראינה לפני שנתיים או שלוש (או 4?)

Shir Sparotty

New member
הייתה מדינה עם 2 שמות שלא הכרתי,

הנחתי שזה הם XD אולי הם היו אחרים..שהבנות לבשו משהו מאוד מינימליסטי שחור ופשוט פתחו רגליים כל המופע

אה, השנה?

המדינה היחידה עם שני השמות היא בוסניה&הרצגובינה, אבל הם לא היו מזעזעים כאלה. עוד מדינה עם שם ארוך זה פ.י.ר (משהו משהו רפובליקה
) מקדוניה ואני לא זוכרת מה היה אצלם. אני זוכרת את הבחורות שהתפשטו, אבל אני לא זוכרת מאיזו מדינה

מה? הם באמת היו חמודים XD

קצת מטופשים, ונורא פינים (חוץ מהתלבושות. והאקורדיון, אני בטוחה שאקורדיונים שנראים ככה הם לא בדיוק פיניים מסורתיים
)

אבל מה עם הולנד??????????????????????????????

איבדתי את האמון שלי באירופה באופן סופי
בחצי הגמר הזה חיבבתי את כל השירים מלבד ארבעה, לעומת הקודם בו חיבבתי בערך חצי מהשירים. בחצי הגמר הקודם עלו 5 שירים שממש לא אהבתי, ו-4 או 5 שכן אהבתי לא עלו. היום עלה שיר אחד שממש לא אהבתי (דנמרק), ולא עלה הפייבוריט שלי
השיר של הולנד
גם רציתי שליטא תעלה רק בשביל הצחוקים (תחתונים כסופים מנצנצים! אמג! והכלים האלה
) גם קצת חבל לי על שוודיה וסלובניה (או שהם כן עלו?). אבל הולנד.
(אני יודעת שאני דרמתית
)

Shir Sparotty

New member
אני בשוק שקרואטיה לא עלו!

אמרו שהיו להם סיכויים טוב לזכות! וגם רציתי שליטא יעלו חחחחחחחחחח נקרעתי מהם XDD ואוזרביג'ן נראה לי ייקחו השנה...או שהשופטים יתערבו כי הם לא רוצים אירוויזיון שם בגלל מלחמה עם ארמניה או משהו X:

אין לי מושג לגבי מה אומרים על סיכויים של כולם

רק בcountdown, השטות ששודרה לפני חצי הגמר, אמרו שכל ההימורים הם דווקא על גרמניה (גם אני די צופה מקרה אלכסנדר ריבאק 2 איתה, האמת). ליטא היו מצחיקים בצורה היסטרית
אבל השיר עצמו היה די מעפן, יותר טוב שהם לא עלו P:

למעלה