מצלמות מהירות?

גיZמו

New member
מצלמות מהירות?

לבקשת מישהי מאוד יקרה לי הרי לכם העתק של הודעה שהעלתי בפורום אופנועים: " הבטחתי לפני הרבה זמן וכמעט ששכחתי עד שמלאך קטן הזכיר לי... לצלם את ההבדל בין "דחליל" לבין מצלמת מהירות אמיתית. מי שזוכר לפני זמן לא רב אפשר היה להבדיל בקלות יתרה בין "דחליל" לבין מצלמה אמיתית, מי שהיה בעל עין טיפה מיומנת יכל להבחין, מאוד בקלות, בחריצי האיוורור שהיו על גב הקופסא שסימנו בוודאות כי הקופסא אכן מכילה את אותו אובייקט מהבהב, עושק משכורות, בדמות מצלמת מהירות. לא עוד. לפני כמה חודשים החליטה משטרת התנועה שהיינו מספיק ב LEVEL 1 ועכשיו אנחנו כשירים לעלות ל LEVEL 2. כמו שאתם בטח רואים בתמונה, גם ה"דחליל" קיבל דלת עם "חריצי איוורור" כמו אחיו המקורי בעל הפלאש ולכן לא ניתן יותר להסתמך עליו בזיהוי ה"דחליל". הממממ... מעניין.... אז איך בכל זאת מתמודדים? הבה נתעמק בתמונה. כפי שאתם רואים עדיין קיימים הבדלים מספר בין העמודים. ההבדל הראשון הוא בנקודת החיבור של ה"קופסא" לעמוד. ב"דחליל" (מימין) החיבור הוא על העמוד מחוץ ל"קופסא" ונעשה על ידי 2 ברגים שאותם אפשר לזהות מרחוק, נשים לב גם לשינוי בעמוד עצמו שהופך ממרובע לעגול ותוך כדי משנה את הקוטר שלו מעבה לצר יותר. בעמוד ה"אמיתי" (משמאל) החיבור הוא בתוך הקופסא (אחרת אפשר יהיה לפרק את המצלמה ולקחת הביתה.... סתם רעיון....) ולכן אין שינוי בקוטר העמוד. זה ההבדל העיקרי. יש עוד הבדל קטן שאפשר לראות, רק שצריך ממש לשים לב. בבסיס העמוד ה"אמיתי" אפשר להבחין בפס חיבור שלא קיים ב"דחליל", קשה אבל אפשרי. לא מומלץ לנסות לאתר את הפס כשאתם טסים על 2##... לכן מומלץ על ידי הכותב/מצלם להתמקד בהבדל הראשון שהוצג. אני כולי תקווה שתוכלו להפיק תועלת מהתמונה. כמובן, אין הכותב/מצלם ממליץ על נסיעה מעל המהירות המותרת. הוא בכלל ממליץ לרכב לאט, לאכול בריא, לעסוק בפעילות גופנית, לישון איזה שעה-שעתיים בצהריים, לחייך הרבה ולא לעשן סיגריות. בברכת רכיבה מהנה ונעימה. (ווווורום וווווווורום....) "

תודה יא גיזמו ../images/Emo24.gif

גיZמו תודה אבל רובינו נוסעים על

גרוטאות שבקושי נוסעות 60 קמ"ש כמו הג'יפ שלי למשל ואין לנו אופנוע כמו ל MORM וחבריו חוץ מזה אתה מנגליסט מומחה נזמין אותך למפגש הפורום שלנו כאשר ואם יהיה (במהרה בימינו)

edyc

New member
נועה, העניין הוא להשאר ...

ל150 קמ"ש אפשר להגיע גם עם סופה ... ואפילו די מהר
, רק שזה לא ממש נח/בטיחותי וכו' להשאר במהירות הזאת. לא? אבל לא תמיד נוסעים בג'יפ ולכן כדאי לזהות מצלמות ... וד"ל. אדי.

כאשר נוסעים 150

מגלים את המצלמה מאוחר מידי ורק אחרי הצילום לכן אני ממליץ למי שנוסע מהר שיחיך כדי שלפחות תהיה תמונה טובה

*001 בפלאפון עושה את כל ההבדל

נסו ותהנו (יותר נכון תחסכו). שווה מתעדכן ומתריע בזמן

דרור מה עושה מי שיש לו אורנג'

חוץ מזה היה לי חבר מהמילואים שקרו לו דבש , ג'נג'י גביה ומלא כבן היום 40 ומשהוא האם יש לך קירבה או הכרות .

למעלה