מצלמות וידאו

Big Air

New member
מצלמות וידאו

אני מחפש לקנות מצלמת וידאו שמתאימה לצניחה, כלומר, לקסדה- שניתן יהיה לצנוח איתה. אם מישהו מכיר דגמים ספציפיים או יכול לייעץ לי בעניין זה יהיה סבבה. אם כבר, אז אולי גם קסדות צניחה שניתן לרכוש. תודה

סוני שולטים בשוק

כל יצרן קסדות שמכבד את עצמו מכין תשתית למצלמות ה DV של סוני, בעקר לדור ה DCR-PC XX שהפכו להיות סטנדרט. לסוני יש עדשת Carl Zeiss שנותנת יופי של תמונה בייחוד לצילומים באור יום ובאויר הפתוח. פרמטרים לתשומת לב בבחירת במצלמה * גודל ה CCD - ה Canvas (משטח הציור) של המצלמה, ככל שגדול יותר איכות הצילום איכותית יותר. הערכים הם בד"כ בין "1/4 ל "1/3. * כמות ה CDD - לא רלוונטי במצלמות ה DCR-PC XX בהם יש רק CCD אחד (בזמנו הייתה שמועה על PC3000 שאמורה להיות עם 3 CCD אך מעולם היא לא יצאה לשוק) אבל יש מצלמות עם 3 CCD שבהם התמונה עוד יותר איכותית * אפשרות לצילום Stills על Memory Stick - לא שימושי בצניחה אך זה ברמת Nice To Have * גודל מפתח העדשה, בד"כ 32 או 37. גם כאן עדשה גדולה יותר משמעותה תמונה איכותית יותר * משקל- יותר קל הצוואר יגיד לך תודה! * אפשרות להקלטה דיגיטלית, Digital In/Out - מתאים כדי לעשות החלפה של הסרטים בסוף יום צניחות בברכת שמיים כחולים אורי טלאור

k hut

New member
רק בשביל המשקל...

אחלה מצלמה, 1200 דולר באינטרנט...

k hut

New member
הגודל כן קובע!

משקל: 367g מימדים: 47x103x80mm חסרון עיקרי - דורש תאורה טובה.

noamk

New member
ורק בשבילו.

PC-IP XX הינן מצלמות שמצלמות בפורמט שונה מאשר ה DCR PC ולכן לא תוכל להחליף צילומים עם צנחנים אחרים, אלא עם יש להם גם כן IP . אני מאמין שכיום רוב הצנחנים מצלמים בפורמט ה Mini DV , שהוא השולט בשוק כפי שאמר אורי. מנסיון - לי יש PC6 שהיא כמו ה-9 רק עם חיסרון אחד - אין לה DV IN כלומר אני לא יכול להקליט בצורה פשוטה סרטים של אנשים אחרים בו במקום. במחשבה לאחור שווה להוסיף 100$ כדי לקבל את זה. חוץ מזה אין לי מה להוסיף כי יש לי בדיוק 10 צניחות עם מצלמה.... :)

למעלה