מצלמה (s.o.s)

מצלמה (s.o.s)../images/Emo101.gif

שלום! אני מחפש מצלמה לא דיגיטלית, ידנית שתעלה משהו בסביבות ה3000 ש"ח. מישהו יודע מה כדאי לי לחפש במצלמה או לחילופין אם יש הצעה למצלמה מסוימת זה יהיה נהדר תודה עודד

מה כדאי לחפש???יש שלשה מאמרים

מפורטים בטאגליינס (למעלה בעמוד) - קראת? הם כתובים בלשון קלילה ושווה לכל נפש
או שאתה רוצה רק שם וזהו? מה שנוח לך.

אז אשלח אותך ל'מחקרון':

חפש לפי המחיר שנקבת דגמים של: סוני,קנון,ניקון,מינולטה,פוג'י,אולימפוס,פנסוניק,קסיו באתר של זאפ: www.zap.co.il ותחזור עם שאלות קונקרטיות יותר:רק מחיר לא אומר כלום - רק כמה אתה מוכן להוציא על המצלמה.והיתר - בטאגליינס

אז ככה

לא באמת הבנתי איך לעזאזל עובדים עם האתר הזה. אבל חוצמזה התחלתי לגלוש באתרים של חברות כמו קנון ואולימופוס ומהר מאוד הבנתי שאני מבין מעט מאוד מה זה SLR למשל? ובכלל כל עולם המושגים באנגלית זר לי לגמרי אני ממש אודה לך אם תוכל לפרש את הדברים תודה

פלטרון

New member
אולימפוס C740 או C750

לדעתי - אפשר להשיג מצלמות מעולות במחירים של 2000 ש"ח רבתי . ה-3000 ש"ח זה אם אתה מתעקש על תכונות מיוחדות - למשל לאולימפוס יש זום מאוד נדיב . שאלות : 1. יש דברים מיוחדים שאתה מעוניין בהם במצלמה ? ( זום גדול , מצלמה קטנה / גדולה , אפשרות לפלאש ) 2. מה נסיונך בצילום עד כה ? ( אני יכול לנחש שלא הרבה .. לפי זה שציינת שלא הבנת כלום ) 3. למה תשמש המצלמה ? טיולים ותמונות בבית ומסביב ... עבודה ... עיקר ההדפסות - רגילות / הגדלות אני מאמין שלך תתאים מצלמה קומפקטית - לא צריך 3,000 ש"ח , מספיק 2,000 ש"ח ולזה להוסיף עזרים נילוים . לדעתי - NIKON COOLPIX 3100 או CANON A70 שתיהן מעולות ומאוד אוטומטיות , מבטיח לך שלא תתאכזב . מקווה שעזרתי - פלטרון

תשובות לחלק מהשאלות

לגבי תכונות אין לי דרישות ספיציפיות בגלל זה שאלתי כאן מה כדאי לחפש הנסיון שלי בצילום הוא יותר ממה שנחשת אבל ההבנה שלי לגבי מושגי צילום ומצלמות באנגלית היא קטנה מאוד השימוש שלה יהיה שימוש רציף (ממש לא רק בטיולים ובבית) כלומר באומנות תודה

אהה וכמעט שכחתי

כשאמרת מאוד אוטומטית למה התכוונת? כי אני מחפש מצלמה שאפשר לכונן דברים באופן ידני הבנתי שקוראים לזה חצי מקצועית

komandatore

New member
ב750 יש אפשרות שליטה ידנית נרחבת

וגם מצבים אוטומטים (גם ב 740,730)

arnond

New member
הוא רוצה מצלמה אנלוגית

ואני מצטט: שלום! אני מחפש מצלמה לא דיגיטלית, ידנית שתעלה משהו בסביבות ה3000 ש"ח. מישהו יודע מה כדאי לי לחפש במצלמה או לחילופין אם יש הצעה למצלמה מסוימת זה יהיה נהדר אז מי שמבין במצלמות פילם, אלו שכרטיס הזכרון שלהן מבוסס של אמולסיה ,דורש פיתוח כימי ומכיל מקסימום 36 תמונות, יוכל לענות. אני לא כזה. Sorry.

מצלמה מרמת הביניים של אחת היצרניות

ניקון או קנון יכולה להתאים:קנון EOS 33 או ניקון F80 . עדשת זום מרמת הביניים 28-105 צמצם 3.5-4.5 - של אחד היצרנים הללו. אם ישאר לתקציב - או תוכל להוסיף - אז מומלץ פלאש חיצוני - גם כן מקורי של יצרן המצלמה - ניקון או קנון,לפי המצלמה. בהצלחה.

ספארקוס

New member
בבקשה.../images/Emo8.gif

אולימפוס,אחלה איכות,תאמין לי- בדוק. תקנה את 313, ובסכום שלך תוכל להוסיף גם עדשה מקרוסקופית שרק תעזור...

למעלה