מצלמה וmp3

dod_basim

New member
תשובה רשמית (מצטער על ההצפה)

לאחר בירור מעמיק במעמקי האינטרנט. וואלה סיקרן אותי הנושא. Canon PowerShot sd10 היא מצלמה חביבה למדי העונה בארצנו (באירופה) לשם: Canon Ixus i מכאן הבלבול. כעקרון זוהי מצלמת פלאג & פליי ומידה שאת מגיע לכל מחשב נורמלי (עם כבל ו-וינדווס XP) את לא צריכה להביא כלום מהבית (חוץ ממצב רוח טוב כמובן) מצורפים לינקים לאתר הבית של המצלמה ולהורדה ישירה של הדרייבר בהצלחה!

ck9896

New member
אל תצטער:)

ואני מבינה שברוב המחשבים יש xp נכון?! אז אני באה בלי כלום וזהו לגבי המצב רוח-זה בתכנון :) תודה

לגבי המצלמה

לרוב מקומות האינטרנט יש קורא כרטיסים. אפילו לי שטיילתי עם כרטיסי XD הלא נפוצים כל כך, מצאתי קורא כרטיסים כמעט בכל מקום.

אמנון כ

New member
לא צריך תוכנות ולא כבלים!!

אם היית נותנת מידע מדויק אודות המצלמה (מעבר לעובדה שזו CANON) ונגן ה-MP3, היה יותר קל לעזור. גם מידע על היעדים אליהם את נוסעת יהיה חשוב מאוד כאן. אך לפחות בכל מה שקשור למצלמה את יכולה להיות רגועה - ברוב המקומות בעולם, כולל חורים נידחים למדי בהודו, יש קוראי כרטיסים מכל הסוגים וגם כבלי USB. המקומיים יהיו שמחים מאוד להוריד לך את התמונות ל-CD תמורת סכום סימלי. חשוב מאוד מאוד להקפיד על הכללים הבאים: 1. לרכוש כרטיס זיכרון כמה שיותר גדול ולא להסתפק ב- 128 או אפילו 512. זו הוצאה חד פעמית קטנה יחסית (כרטיס של 1GB עולה כ- 500 ש"ח וח- 512 עולה בערך חצי), וכך לא תיתקעו בלי מקום על הכרטיס. כדאי לצלם באיכות גבוהה, ואל תשכחו לצלם גם ווידאו מידי פעם - זה תופס המון מקום, אבל מעביר את החוויה אחרת לחלוטין!! 2. לא להתפשר ולצרוב שני עותקים מכל CD! ה-CD הצרוב זה מדיה מאוד מאוד לא אמינה ואתם עלולים להגיע הביתה ולגלות שאחד ה- CD לא מצליח לעלות (ואני מדבר מנסיון!). 3. לא להתעצל ולבדוק כל CD שהוא עובד לפני שמוחקים את התמונות מהכרטיס. 4. לשמור את כל ה-CD הצרובים בעטיפות פלסטיק **קשיחות** בשקית עמידה למים במקום מוגן במזוודה או בתרמיל. חופשה מהנה!

dod_basim

New member
אני יוצא לטיול שני כרטיסים

אחד של 256 ואחד של 512. זה עדיף לדעתי מלצאת עם אחד של גיג'ה. כמות המידע שיש בג'יגה היא כה גדולה שאם יקרה משהו לכרטיס יהיה חבל כל כך. ככה שאני טס עם שני כרטיסים מופרדים. אחד עם המצלמה ואחד בתיק הגדול לא יהיה מצב שגיג'ה שלם של תמונות הולך לעזעזל. חוץ מסעיף אחד מסכים עם הכל!

mishmish20

New member
פשוט תקני קורא כרטיס לזכרון שלך

את מכניסה לתוכו את הכרטיס זיכרון עם התמונות, זה מתחבר ל-USB ומתפקד ככונן נייד ואז את יכולה לעשות מה שאת רוצה זה מה שאני עשיתי וזה ממש נוח (ואת גם לא מבזבזת בטריות למצלמה.. טל :)

ck9896

New member
קורא כרטיס

כן באמת הציעו לי את זה הבנתי שזה עולה בסביבות ה150 נכון? לא הבנתי למה אמרת שזה חוסך בטריות?אולי זה לא מה שאני חושבת שזה

avipe

New member
זה חוסך בטריות....

במצלמה כי בזמן הורדת התמונות את לא משתמשת במצלמה אלה בקורא כרטיסים....

ck9896

New member
הקורא....

הורדה למחשב אתה מתכוון?אם כן אז גם ככה כשמורידים למחשב זה לא לוקח בטריה...בוא נתחיל מהתחלה מה זה בדיוק הקורא?

mishmish20

New member
אם את משתמשת במצלמה לחיבור

למחשב, היא חייבת להיות דלוקה - וזה מבזבז בטריות. לתוך קורא הכרטיס את מכניסה את הכרטיס זכרון וזה פשוט מכשיר קטן עם יציאת USB שמתחבר למחשב. כמו כונן נייד קטן וחביב. זה הכול. הקורא כרטיס שלי עלה 80 ש"ח - שלא יעלה לך יותר מזה כי אין סיבה..

ck9896

New member
הקורא...

אז היתרון שלו זה ענין הבטריות?הוא לא יכול לאחסן בתוכו תמונות או משהו כזה,כי אני הבנתי שיש כזה דבר ששומר זכרון בתוכו וככה אני כל פעם 'מרקנת' את הכרטיס לשם,זה לא זה? אם לא אז זה לא כזה משתלם לי כי מבחינת בטריות הרי אני בכל מקרה מטען...

למעלה