מציק

• פותח הנושא tabs
  • פורסם בתאריך

tabs

New member
מציק

אני פרסמתי פה לפני כמעט חודש בערך(אני חושב)על תקרית שקראה לי בלילה אחד שהיה לי כל שנייה וילדים בלי שליטתי אולי 15 וילדים בארבע שעות שינה.מה שקרה שכל פעם שאני הולך לשון באמצע ההרדמות אני נזכר שאני בשינה והמוח שלי מתעורר והגוף שלי לא.בקיצור מאותו הלילה ולאחרונה זה לא מפסיק כל הזמן יש לי וילדים וזה משגע אותי מילה היה יוצא לי מזה חלום צלול אבל לא יוצא כלום השיניים נסגרות לי ממש חזק כל הגוף שלי לא זז ואני לפעמים שומע דברים.יום שישי למשל התעוררתי ב-7 ובחזרתי לישון ב-8 וחצי וכשנרדמתי פתאום באמצע המוח שלי מתעורר אני מבין שזה לקראת חלום ואותו הרגע שמעתי כאילו מישהי נוחרת לי באוזן ממש חזק וצעדים בבית אחרי כמה שניות של כל התופעות אני מתעורר רגיל.היום בשבת אני יושן צהריים(בהתחלה לא הצלחתי להירדם אז פעם ראשונה בחיים שלי שניסיתי לספור כבשים חחחח דבקה עזר הגעתי ל120 ונרדמתי)אני זוכר כשעוד לא קיבלתי מודעות לזה שאני בשינה שמעתי מוזיקה מוזרה וילדים משחקים פתאום אני אומר לעצמי נכון אני ישן צהריים המוח שלי שוב ער והגוף שלי עדיין בזמן של חלום ניסיתי לזוז חזק ולא הצלחתי עד שהמוזיקה התחילה להיעלם וגם הרעש של הילדים והתעוררתי.אם אני הייתי מצליח להוציא מזה חצלול אז בכיף אבל נמאס לי זה מפריע לי לשון כל הזמן וזה אחד התופעות שבגללם קשה לי לשון צהריים אם משהו מבין אם הוא יכול לפתור לי את הבעיה אם יצא לו להתנסות במקרה כזה כבר.

makron2

New member
באמת נשמע מציק...

הבהרה:כל עוד אין לך חלום צלול אז מדובר כנראה בשיתוקי שינה,ויילד זה משהו אחר. כל עוד זה לא קורה על בסיס יומי אז זה סביל,מה התדירות המדוייקת? בדרך זה קורה במצבים שהמוח נח מספיק,לפי מה שציינת בלילה זה קורה לך מעט מאוד,אני מניח שאתה רווי שינה. - קצת ספורט נראה לי יעזור. "אחרי כמה שניות של כל התופעות אני מתעורר רגיל - אני מציע שתבצע בדיקת מציאות בכל פעם שאתה מתעורר ממצבים שכאלה. "אם אני הייתי מצליח להוציא מזה חצלול" - בזמן שיש דברים שומעים זה אומר רק שמתקרבים,ברגע שאתה *רואה משהו זה שאומר שאתה כבר ממש שם,אני מציע שברגע שתשמע משהו תאמר לעצמך "אני עובר לחלום צלול" ותמתין עוד קצת,תבדוק קצת אחריי הרעשים אם אתה יכול לדמיין משהו והוא יצוץ או לבדוק,אם אפשר לפתוח עניים - אתה יכול גם לדמיין את עצמך מרגיש שאתה מסתובב לדוגמה שהראש יסתובב לאט לכיוון הרגליים,ברגע שתוכל לשנות את התנוחה עם המחשבה זה יצביע על כך שאתה יכול לקום לתוך חלום צלול,עם קצת כוח או בלי,אתה יכול לדחוף את עצמך מהמיטה ואו דברים בסגנון. תבדוק את מה שאמרתי לך ותדווח על מה שעשית.

tabs

New member
המשך

התדירות של זה אחד לשלשה ימים במיוחד בשנות צהריים. רווי שינה-אם המשמעת של זה אומרת שאני יושן טוב אז אני לא יושן כל כך טוב ספורט-אלוואי שהיה לי כח(טוב גם ג'אגלינג זה טוב) לבצע בדיקת מציאות תמיד ישר אחר כך-אני תמיד מבצע יותר מעצבן אותי שזה הורס לי את השינה לא דבקה גם בגלל שאין לי חלום צלול אגב מיום ראשון עד שלישי הייתי במלון יותר בכיוון של זקנים אז הביאו אחת שמתעסקת במדטציות אז אחרי השיעור שאלתי אותה אם היא עוסקת בחלומות צלולים והיא אמרה לי נשכן לפי מה שהבנתי על בסיס קבועה.אני ממש מתבעס שלא יצא לי לשאול אותה עוד שאלות כי היא הייתה צריכה ללכת אבל היא אמרה לי כמה שמות של הרבה אנשים מפורסמים שהמציאו המצאות ועוד אחד שזכה בפרס נובל והיא אמרה שהם עשו את כל הרעיונות מחלומות צלולים. תאמת אני כבר לא עוסק בכלל בחלומות או לרשום אותם אני רק עם תופעות שיתוקי השינה אז אני מנסה לנצל אותם

makron2

New member
...

"אחד לשלשה ימים" - זה מציק אבל עדיין סביל. לדעתי עדיין מדובר במצב שהשיתוק הוא חלקי ואם **תשים לב למה שהמלצתי מקודם אני מקווה שזה יעזור לך אבל אני אוכל לדעת יותר טוב רק לאחר שתבדוק את מה שכתבתי ונפסול או נאשר את הדברים אחד לאחד. "בדיקת מציאות" - זה טוב שאתה מבצע אבל חשוב בעיקר לבצע אותם לאחר מצבים שבהם אתה מאבד את ההכרה(נרדם). "הרבה אנשים מפורסמים שהמציאו המצאות" - ראיתי פניי כמה ימים תוכנית על ממציא יפני שהשיטה שלו להמציא המצאות היא לצלול מתחת למים עד למצב שממש קשה לו להמשיך ואז הוא יוצא וכותב מה שעלה לו על פנקס שאפשר לכתוב בו במים ולטענתו ברגעים האלו צצים לו רעיונות,הוא גם מדגיש שאחד הדברים החשובים לו בתור ממציא זה להיות ממוקד בתהליך ולהסתובב תמיד עם פנקס. - זה היה מעניין.

למעלה