מציק לי....

kzzz

New member
מציק לי....

אני עובדת במקום חדש בערך חודש, מלצרית בפיצריה.. ולפני כמה ימים אחד מאחראי משמרת אמר לי שאני לא מקצועית בשיט... זה די פגע בי האמת.. למרות שאני יודעת שאני לא מקצועית, וקשה לי להיות, כי אני נורא נשארת אני בכל מקום ומאלתרת.. קשה לי להצמד לאיזשהם חוקים... עדיין אני חושבת שאני עובדת טובה ומשתדלת... ומציק לי גם שהוא אמר שאני לא יודעת למכור כי אני כן יודעת, עבדתי מוכרת במספר חנויות בחיים שלי ומכרתי! בכלל הוא בן אדם שקשה לי להסתדר איתו בעבודה, למרות שהוא אמור להיות צעיר ובראש של העובדים והעובדים אוהבים אותו, אני גם כן מתקשרת איתו סבבה אבל לא כשזה בזמן העבודה.. הוא גורם לי סוג של פחד כזה, סוג של סמכותיות שקשה לי לקבל אותה ואני מורדת בתגובות שלי, בקטנה כמובן... בקיצור, זה ככה די ישב לי על הלב... ושחררתי... תודה על המקום

שלוק29

New member
אם הוא לא. . .

היה מקרין סמכותיות הוא לא היה מנהל משמרת! ואת. . . תמשיכי לתת את המירב מעצמך, בסוף כולם יראו את מה שאת מרגישה מזמן (שאת עובדת מסורה, חרוצה וכו`) בהצלחה!

JudyWn

New member
../images/Emo78.gif ../images/Emo140.gif

אני יודעת שמהנקודה שבה את עומדת זה נשמע כאילו אחראי המשמרת "יורד" עליך, אבל יכול להיות שזו גם הדרך שלו להעיר לך ולמשוך את ליבך שאת צריכה לעשות דברים אחרת. אולי כדאי לך לשבת איתו לשיחה ולבקש מנו שילמד אותך איך להיות יותר מקצועית או לנסות להבין באילו דברים את צריכה להשתפר... בהצלחה

fossil1

New member
לדעתי

אם את חושבת שאת עושה את המקסימום אז זה לא ממש משנה אם הוא אוהב את זה או לא! יש בוסים שאוהבים לרדת על עבדים כדי להרגיש שהם חשובים ושהם נחוצים! הכול תלוי באיפה את רואה את עצמך במשוואה הזאת! בכל אופן זהו צד אחר ממה שאחרים חשבו ואולי זהו חומר למחשבה, על כל פנים בהצלחה !.....

kzzz

New member
כן...

... זה באמת נקודת מחשבה אחרת... בכל אופן -

למעלה