מציקה בטלפון

milala

New member
מציקה בטלפון

יש לי בעיה:כול שבוע מתקשר איזשהי בחורה ומבקשת את בעלי(מס' חסום) אני שואלת מה היא רוצה,היא לא עונה,אני מנתקת,היא מתקשר שוב ומבקשת פאלפון של בעלי. (אני לא מסכימה לתת).כך נמשך כבר שנה. בעלי אומר שהוא לא מכיר שום בחורה בשם שהיא אומרת לי. איך להפתר ממנה? אני לא יודעת...

מני שמש

New member
פתרון

ללפי התיאור שלך זוהי מטרידה קבועה. צרי קשר עם בזק בטלפון 166! ספרי להם את הבעיה והם יוציאו פירוט שיחות ויעשו הקלטות לשיחות טלפון אצלכם עד שהמטרידה תתקשר ויעלו על המספר הטלפון שלה.

adam33

New member
הטרדה טלפונית

ראשית הדרך לתפוס את המטריד רצופה מאבקים המשטרה אינה ממהרת להוציא צו לבזק בכדי שהוא יביא את פירוט השיחות יתרה מזאת אם תעשי כוכבית 42 מין הסתם לא תוכלי לחזור למספר שהתקשרו ההצעה שלי אלייך זה פשוט לנקוט בשתי דרכים האחת לא להתבייש ולומר למתקשרת שאת כבר הגשת תלונה במשטרה שנית תבצעי רישום של השיחות שעה תאריך וכמה זמן נמשך ככה תוכלי להגיש תלונה במשטרה ויראו שזה מבוסס שלישית היתי מציע לך לקחת את בעלך לשיחה בארבע עיניים אין דבר כזה שהוא לא יודע האמיני לי יכול להיות שהוא מכחיש והוא לא יודע כעת אבל בטוח שהיה לו קשר עם מישהי מהעבר או כעת להכחיש זה דבר קל אבל בתוך תוכו הוא מנחש מיזו תגידי לו שאת דורשת שמי שזו לא תהיה שיגיד לה להפסיק היה ואת כל כך מאמינה לו תגידי לו שישתף איתך פעולה ושהוא יתחיל לזוז ויציע פתרונות ניראה לי מוזר שאת זו שמוטרדת והוא יושב על הכורסא כמו אפנדי ולא מסקרן אותו מי מטריד את אישתו האהובה..

seeyou

New member
זה לא דבר חדש!../images/Emo22.gif

שאלתי היא : האם באמת היא מתקשרת על מנת להתנקם בבעלך או שזה משחק של בנות צעירות.. דרך פשוטה זה לשנות מספר טלפון וגם פלפון הדרך השניה היא לא קלה לפנות למשטרה ולנסות - מאחר והיא רק מתרידה ולא מנסה לסחוט ממכם כסף סעיף העבירה שלה הוא "זניח"...

milala

New member
בעלי אומר לתת לה את מס'

פאלפון שלו שהוא יברר מי זו. אבל ת'אמת אני לא כ"ך סומחת עליו ולא רוצה לתת לה את המס'.היא גם חוצפנית לא קטנה ופשות משגעת אותי. אולי אני אגיד לה שאם לא תפסיק אתקשר למשטרה אולי זה יעבוד?

דודו33

New member
הנה הפתרון בשבילך ../images/Emo56.gif

אם הבחורה תתקשר שוב, ובעלך יהיה לידך - תני לו את המכשיר שלך ושידבר איתה ויברר במה מדובר. לא מובן מדוע היה צריך בכלל לפנות לכאן לשאול סוג כזה של שאלה יש דברים שניתן להגיע לפתרון ללא עזרה של אחרים לפעמים ישנה הרגשה שנכנסים לכאן כדי למלא שורות ולהופיע בצורה כזו או אחרת. הגיע הזמן להתבגר קצת - ולקבל החלטות לבד - מה קורה לכם אנשים????? יום טוב לכולם, ותשמרו על עצמכם

רגיל3

New member
לדודו - תשתוק

אם אין לך עצה טובה אל תפריע, מה שאמרת לא ממש חכם וכנראה שלא הבנת את הבעיה של האשה המודאגת. הפורום מיועד לכולם, ואם לא נראה לך, תחסוך מאיתנו את העצות השנונות ובזבוז הזמן הכרוך בקריאת חוות דעתך... ולגבי הבעיה - לא צריך להיסחף בגלל איזו מטרידה. אז היא רוצה לדבר איתו ולא יכולה. פשוט אל תתרגשי כי זה מה שנותן דלק למציקה להמשיך להציק. ואם אין לך אמון בבעלך - זו בעייה אחרת, שכן אם הוא ירצה לבגוד בך הוא יוכל לעשות זאת גם בלי עזרתך. תשתפו פעולה. בהצלחה

דודו33

New member
תשובה ל - רגיל 3

רגיל 3 - 1 - תשובה ואת דעתי רשמתי לגברת המוטרדת. 2 - בנוסף הבעתי את דעתי על הנושא בכלל. 3 - הפורום הוא פתוח לכולם, ואין פה סתימת פיות, כך שלא אתה ולא מישהו אחר, יש לו איזו שהיא זכות להגיד למישהו לשתוק. 4 - אומנם הפורום פתוח לכולם - והכוונה היתה שיש מקרים שאפשר לא להעלותם בכלל. 5 - וחוץ מזה לא יזיק לך קצת לנהוג בדרך ארץ ולדבר בכבוד. 6 - ואם לא נראה לך מה שכתבתי, אתה יכול להתעלם ולהמשיך הלאה, אז במקום לייעץ לי מה לעשות, קודם תעשה את זה אתה. יום טוב לך ולכולם

מטרידה

כמו שאמרו לך יש מספר אפשרויות, קודם כל תתחילי לערוך מעקב לגבי השעה המדוייקת של ההתקשרות. (תבדקי אם בשעות מסויימות) לאחר מכן תבקשי מבזק פירוט השיחות, גם יוצאות וגם נכנסות, דבר שלישי תבקשי מהסלולרי פירוט שיחות,(לפלפון שלך ושל בעלך) ואז כאשר יהיה לך הפירוט תוכלי להגיש תלונה במשטרה, זוהי הטרדה והם בהחלט יטפלו בזה. אפשרות נוספת היא לשנות את מספר הטלפון בבית אבל זה כבר כרוך בהמון עבודה , להודיע לכולם על השינוי וכו'...יש אין סוף אפשרויות, ייתכן בהחלט שזו מישהי מעברו של בעלך שמסיבה כלשהי נזכרה בו, ייתכן בהחלט שהוא באמת לא יודע מי זו, ייתכן שזו מישהי ש"שמה"עליו עין ומנסה להתחיל איתו, הכל יכול להיות חבל להיות חשדנית סתם. ואולי רק אולי (מנסים לעשות לך מסיבת הפתעה או משהו כזה בשיתוף פעולה עם בעלך) האם יש לך איזה אירוע, יום הולדת יום נישואים האם קיבלת קידום או משהו...??

למעלה