מציצת הידיים??

efrat100

New member
מציצת הידיים??

שלום אסתר, בני בן 7 שבועות, הוא אף פעם לא מצץ את הידיים כאות לרעב, הוא אוכל מצויין, ישן טוב בלילה ועולה במשקל יפה (נולד: 3.450 ולפני שבוע שקלנו אותו בבית והוא היה 5.9). לפני שבוע כנראה היה פרץ גדילה כי הוא אכל כל שעה/שעה וחצי והשבוע הוא התחיל למצוץ את הידיים גם ישר לאחר האוכל (הוא לא רעב, כי בהתחלה ניסיתי לתת לו עוד לאכול, והוא פלט הרבה) וגם סתם. מה זה יכול להיות? האם הוא רעב ואני לא מבינה אותו או שזה יכול להיות משהו אחר? אני מקפידה להציע לו ציצי מתי שנראה לי שהוא רעב, לתת לו לסיים אחד, להחליף חיתול ולהציע שני. יש לו לפחות 7 חיתולים רטובים ביום (בדרך כלל הרבה יותר) וכ- 3-4 חיתולים מלוכלכים. תודה.

Sucking on fists and hands is not

a sign of hunger after the second or third month. Babies explore their surroundings with their mouth, and start to put everything within reach into their mouth. Hands are very accessible!! The most noticeable hunger sign is rooting and searching with the mouth. By that age some babies and mothers have a special language that shows that the baby wants to eat. YOU never make a mistake by offering the breast, but if the baby does not want, don't force him.​

niritcat

New member
תרגום: מציצת ידיים ואצבעות אינו

סימן לרעב אחרי החודש השני או שלישי. תינוקות חוקרים את סביבתם עם הפה, ומתחילים לשים כל דבר בפה. הידיים נגישים מאוד!! סימן הרעב הברור ביותר הינו rooting (כשנוגעים לתינוק בלחי והוא מסובב את הראש לכיון האצבע) וחיפוש עם הפה. בגיל הזה יש תינוקות ואמהות עם שפה מיוחדת המתריעה על כך שהתינוק רוצה לאכול. את לא יכולה לטעות אם תציעי ציצי, אך אם התינוק לא רוצה, אל תכריחי אותו.

למעלה