><.
S shui chan New member 19/10/04 #33 אתה כזה חמוד לפעמים... מה נעשה איתך אה? וזאת הייתה אחת מהשיחות הכי מצחיקות שקראתי ^__^;
A amltasafzabida New member 19/10/04 #34 ../images/Emo12.gifO.O0.0:So.0../images/Emo73.gif. יש אי אילו סימנים של 'לא מבין ' נוספים, ששכחתי לציינם?
../images/Emo12.gifO.O0.0:So.0../images/Emo73.gif. יש אי אילו סימנים של 'לא מבין ' נוספים, ששכחתי לציינם?
S shui chan New member 17/10/04 #8 לירון ^_____^ ../images/Emo24.gif פחדתי שבלעה אותך המקלדת.. ברוכה השווה... וזה ברור לכולנו יש לחצים עכשיו.. ^__^ בהצלחה בכל מקרה
לירון ^_____^ ../images/Emo24.gif פחדתי שבלעה אותך המקלדת.. ברוכה השווה... וזה ברור לכולנו יש לחצים עכשיו.. ^__^ בהצלחה בכל מקרה
S S.Riddle New member 18/10/04 #12 שאלום D: לא בלעה אותי המקלדת אבל אני חוששת שאולי אני בלעתי אותה o.o תודה D:
D DoRiT ChaN New member 17/10/04 #11 ../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifברוכה השבה^^ בהצלחה בלימודים^^;;
ש שאלמור New member 19/10/04 #32 ../images/Emo28.gifוואלקם באק../images/Emo24.gif בהצלחה בבגרויות זה קשה? אני כיתה י' וזו השנה הראשונה של הבגרויות
../images/Emo28.gifוואלקם באק../images/Emo24.gif בהצלחה בבגרויות זה קשה? אני כיתה י' וזו השנה הראשונה של הבגרויות
S S.Riddle New member 22/10/04 #39 תודה רבה! ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif הממ, הבגרויות עצמן לא קשות במיוחד, כי את עובדת כל השנה כדי ללמוד להן... זה החלק הקשה x.x אבל כשאת מגיעה לבגרות זה כבר פיס או קייק בי' יש רק... 2, 3 בגרויות? אני בטוחה שתסתדרי ^^
תודה רבה! ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif הממ, הבגרויות עצמן לא קשות במיוחד, כי את עובדת כל השנה כדי ללמוד להן... זה החלק הקשה x.x אבל כשאת מגיעה לבגרות זה כבר פיס או קייק בי' יש רק... 2, 3 בגרויות? אני בטוחה שתסתדרי ^^