מציע טיפול באיזון

Tanara

New member
מציע טיפול באיזון

חוויתי כבר טפולים ובעיות שונות וזרות לא מזמן עברתי טיפול וורטקסהילינג. יש כאן משהו שונה ממה שהכרתי עד כה. מדובר לא רק בטיפול בכאב אלא גם בסיבה. מי שרוצה לנסות ולחוות- מוזמן ליצור קשר. אני גר באיזור רחובות.

freearth10

New member
כל טיפול אלטרנטיבי מטפל בסיבה

אז אולי תספר לנו מה מיוחד בוורטקס הילינג ובכלל מה זה?

ספר קצת על הטיפול

אני עצמי עוברת טיפול בהילינג. הייתי שמחה להחליף חוויות. מה זה אומר וורטקס-הילינג? אשמח לשמוע!

bestofhealth

New member
Vortex Healing

זהו טיפול הילינג דומה מעט לרייקי. המייסד הוא בחור יהודי אמריקאי בשם ריק ווינמן. לטענתו אנרגית וורטקס מקורה לפני כ - 5600 שנים. נאמר עליה שהיא האנרגיה והמודעות הפנימית של אדם שקראו לו מהינדרה. ריק ווינמן המיסד טוען שהוא קיבל את הידע מרוחה של מישהי בשם מרלין. בעקרון המטופל שוכב עם בגדים והמטפל מניח את ידיו על ראשו. ברוב המקרים רק על הראש לפעמים גם על מקום אחר בגוף במידה וכואב שם. הטיפול אמור לעזור במיוחד במצבים של CSF, בעיות רגשיות וקנדידה. כמו כן הוא אמור לעזור במצבים של נקעים, סדקים ושברים. http://www.vortexhealing.com אפשר גם לעשות חיפוש ב - GOOGLE של VORTEXHEALING.

תודה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

זה נשמע מעניין. אני עוברת טיפול בהילינג+שחזר גלגולים (כן, אני מאמינה בזה!!). עד שהגעתי לטיפול חשבתי שהילינג מתבצע באמצעות מגע, או שהמטפל מניח את ידיו מעל האיזור ה"בעייתי". בטיפול שאני עוברת, המטפלת יושבת במרחק של חצי מטר ממני. אולי יום אחד אנסה את הוורטקס הילינג. בכל אופן, השכלתי, הודות לך!

bestofhealth

New member
אז מה נגיד על...

EDGAR CAYCE שנתן דיאגנוזה ורפא מאות אנשים ממרחק של מאות מיילים. מדהים לא?

למעלה