מצילים את סטודיו 60

מצילים את סטודיו 60

באתר של ערוץ E פתחו שוב, כמו בכל שנה, סקר ששואל את הצופים מה הסדרה שהם הכי רוצים להציל לעונה הבאה. יש שם רשימה של סדרות שבסכנה כזאת או אחרת, וכל אחד בוחר אחת. זה לא סתם סקר, זה באמת משפיע: הרשת של הסדרה הזוכה תקבל מכתב רשמי מערוץ E ובו יספרו לה על הסקר והזכיה, הערוץ יפרסם בכל המקורות שלו - האתר, הערוץ עצמו ועיתונים את הסדרה ואת המעריצים שלה,ובגדול יעזור לעשות המון רעש כדי לגרום לרשת לחדש את הסדרה. הסקר הזה כבר הוכיח את עצמו בעבר והיה לו חלק גדול בהצלת מגרש ביתי בעונה שעברה וסדרות אחרות נוספות בעונות הקודמות. בקיצור, תצביעו לסטודיו 60 ותשלחו לכל מי שאתם מכירים שימו לב שכל כמה שעות אפשר להצביע שוב. http://www.eonline.com/polls/full_page_poll.jsp?pollID=6084

../images/Emo45.gif

וגם את מגרש ביתי

../images/Emo4.gif../images/Emo182.gif

יש ברשימה שם סדרות כל כך הרבה יותר טובות מסטודיו60...ורק שתדעו..יש שם רשימה של סדרות ש100 אחוז אבודות...(בינהן ורוניקה מארס) אז חבל סתם להצביע כי זה לא יקרה
וחבל

TheLost

New member
שטויות.

ורוניקה מארס ממש לא 100 אחוז אבודה. כל שנה כולם בטוחים שהיא מבוטלת וברגע האחרון, במסיבה של ה-UPN (או השנה, CW) לקראת השנה הבאה, הם מודיעים שהם מחזירים אותה. צריך לקוות לטוב...

snier1991

New member
שנה שעברה מגרש ביתי הייתה אבודה

וקריסטין הצילה אותה אז גם 100% לא משפיע לקריסטין יש כוח אצל המפרסמים אז כדאי מאד להצביע לסדרה האהובה בלי קשר

dance13

New member
תצילו את איך פגשתי את אמא ו..

על טבעי,וסקראבס!!!!!!!!

TheLost

New member
לא.

אף אחת מהן לא בסכנה אמיתית. אין טעם להצביע כי גם ככה 90% יחזירו אותן לעונה הבאה תצביעו ורוניקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111

כמו שרשום שם../images/Emo182.gif

סקראבס(
) בכלל,בכלל לא בסכנה...גם אם NBC יבטלו אותה ABC יקחו את הסדרה לעונה חדשה
אני אישית מצביעה לעל טבעי כי למרות שהיא לא ממש בסכנה זאת הסדרה שאני הכי אוהבת מהרשימה שם

AdamINC

New member
../images/Emo45.gif

יהיה לי מאוד חבל אם לא יחזירו אותה לעונה שניה

LeRanch

New member
איך זה שבנות גילמור ברשימה?!

הייתי בטוח שמחדשים אותה לעונה שמינית
יהיה חבל אם על טבעי, ג'ריקו, הכיתה, ורוניקה, סקראבס וסטודיו 60 יבוטלו

snier1991

New member
להציל את סטודיו 60

סדרה פשוט מצוינת שיכולה להתפתח הייתי רוצה להצביע גם לאורות ליל שישי אבל לא צפיתי בה שניה כך שאני לא יכול להגיד ואני מתחנן לא להצביע לבנות גילמור היא אחת מהסדרות האהובות עלי אבל תנו לה למות בכבוד

למעלה