מצילה שבורה... :/

מצילה שבורה... :/

לאחרונה משהו נשמע לי מוזר בקראש הדארק K קאסטיום 17' שלי.. היום קלטתי שיש סדק לאורך העיגולים החיצוניים.. המצב די חמור,לדעתי לא נשאר לה עוד הרבה זמן. גם ככה היא נשמעת כבר יותר כמו צ'יינה. אני מנגן שנתיים וחצי וזאת המצילה השלישית שנשברת לי,וזה בד"כ כלל אותו סוג של סדק,באותו מקום. ד"א,אותו סיפור עם הצ'יינה. אני עושה משהו לא נכון? זה הגיוני שמצילה בת שנה תסדק כ"כ מוקדם...? ועם הצ'יינה זה קרה אחרי חצי שנה.

H A J Y

New member
לך לכלי זמר....

כניראה שאתה באמת עושה משהו לא נכון .... כי יש סיבה שזה נשבר כל כך מהר וכל פעם באותו מקום...

TAMIR182

New member
איזה מבאס חבל על הזמן

דבר עם כלי זמר או שלח דוא''ל אלקטרוני לזילג'יאן מה יש לך להפסיד?

idan drummer

New member
בטח שאתה עושה משהו לא נכון

אחי,אם אתה מגיע למצב שאתה סודק מצילות בכללי,עזוב אותך מהזמן שאתה שובר אותן,כנראה שאתה מכה אותן חזק מידי.לא בחיים לא ניסדקה או נישברה מצילה. תופים ומצילות לא מכים מנגנים עליהם בעדינות.

brass monkey

New member
גם אני אותה בעיה.

והמון המון מתופפים גם מקצועיים עם אותה בעיה.

djdubon

New member
יש 3 אפשרויות:

או שאתה באמת לא מרחם על המצילות של ומכה יותר מדי חזק (אמנם מצילות נועדו בשביל לקבל מכות אבל הם לא יעמדו במכות חזקות מדי), או שאתה מעמיד את המצילות בזווית לא טובה (סטייל מתופפים שמעמידים את המצילות שלהם 90 מעלות מאוזן לרצפה), או שילוב של שני הדברים, או שאתה "חונק" את המצילות- זתומרת- מהדק עליהן את הפרפרים חזק מדי. זה אמור ליהיות רופף. אם זה לא אף אחת מהדברים אז אין לי מושג |: אולי באמת יש לך מצילות דקות מדי ואתה מכה בהם לא בחוכמה...

אני יגיד לכם מה אני חושש..

התופים שלי נמצאים במקלט,קומה מתחת לאדמה. המקלט ע-נ-ק-י עם ריח תמידי של תחב ופטריות.. אני חושב שמדובר פה בסוג של קורוזיה או משו... קיצר,היו לי דמעות בעיניים.. חוץ מהמצילה הזאת יש לי עוד קראש דארק K 15',ואין לי מושג מאיפה להביא 1000 ש"ח לאחת חדשה.. אני כולי חייל בלי גרוש.

אין קשר לי יש כבר שנתיים וחצי מצילה

במקלט עם תחב והיא לא נשברה כנראה שבאמת אתה מכה בה חזק מדי או מהדק יותר מדי... תקנה סופג לחות של סנו זה מצוין לשמור על התופים שם

למעלה