מציינת עובדה... יש היום יומולדת למתן נאור
A AmiTutiT14 New member 3/11/05 #6 אתה אדיר!! כולם תמיד יורדים עלי בגלל זה.. כל החברים שלי (אבל כולם) ונועם אומר שהוא נראה טיפש ומשה אמר שהוא סנוב אבל הוא נראה כמו איש נחמד
אתה אדיר!! כולם תמיד יורדים עלי בגלל זה.. כל החברים שלי (אבל כולם) ונועם אומר שהוא נראה טיפש ומשה אמר שהוא סנוב אבל הוא נראה כמו איש נחמד
א אדום סל צהiב רגל New member 3/11/05 #7 זה לא אומר בכלל... יכול להיות שיא המכוער, אבל הוא נשמה ונחמד מאוד... ויכול להיות (וזה גם מאוד מצוי) שיא היפה חתיך וכ`ו אבל מדות מושחתות... יש ספר של חוכמת הפנים, אם את מבינה בזה אני מתנצל... בכל מקרה הוא חמוד,
זה לא אומר בכלל... יכול להיות שיא המכוער, אבל הוא נשמה ונחמד מאוד... ויכול להיות (וזה גם מאוד מצוי) שיא היפה חתיך וכ`ו אבל מדות מושחתות... יש ספר של חוכמת הפנים, אם את מבינה בזה אני מתנצל... בכל מקרה הוא חמוד,
A AmiTutiT14 New member 3/11/05 #8 אני לא מבינה בזה ברמה של פרופסור אבל יש לי אינטואיציות טובות הוא נראה נחמד מאד=]
א אדום סל צהiב רגל New member 3/11/05 #3 ועכשיו ברצינות... מזל טוב... ושתזכה להרים המון המון גבעים יולב ויורוליג בשנים הבאות... וכמובן שכולם יהיו "אדומים"...
ועכשיו ברצינות... מזל טוב... ושתזכה להרים המון המון גבעים יולב ויורוליג בשנים הבאות... וכמובן שכולם יהיו "אדומים"...
T TheOrion New member 3/11/05 #10 ../images/Emo49.gif למתן נאור ../images/Emo13.gif עכשיו עמית, להוריד את האקדח .