מציג את עצמי לשיפוטכן

מציג את עצמי לשיפוטכן

מקבל מגוון של תגובות מנשים שרואות אותו במציאות או בתמונות
חלקן מאופקות יותר וחלקן בוטות

אשמח לשמוע את דעתכן - הנשים שבפורום

והנה התמונות

איזה אתר בדיוק ? anonfish ? זה אתר מיילים

זה אתר מיילים אנונימי (כמו גימייל רק אנונימי) . והכינוי שם - זה החשבון מייל שלי שם

ומי שרוצה להגיב לי בעוד יותר אנונימיות מפה - יכול שם :)

דרך אגב, כן פרסמתי את התמונות גם באתרים , אבל זה פרסום שלי . באתר עדשה למשל בתמונות גולשים בחודש יוני האחרון

אם עדיין לא מאמינה - אני מאתגר אותך - את מוזמנת לבוא לבדוק באופן אישי שזה שלי ולהעיד באופן אישי בפורום.. :)

קדימה סחלבית אותגרת באתגר הזין

זה כמו אתגר הקרח רק עם זין פיצפונצ׳יק.את יכולה לצלם את האתגר ולהעלות אותו לפייסבוק

seymore butts

New member
קראתי פעם באיזה מקום שכיוון שהעצבים בנרתיק

מרוכזים בשישה הס"מ הראשונים, זה האורך שאמור להספיק כדי שגבר יוכל לענג את האישה בחדירה.

מצד שני ישנן נשים שזין קטן לא יכול להספיק להן, כיוון שהכּוּס שלהן רחב יחסית או התרחב (למשל עקב לידות), בגלל שהן נהנות יותר מהלחץ הגדול יותר שבא עם זין רחב יותר וכו'.

כיוון שעד שהרפואה המודרנית לא תאפשר השתלת זין אין לך מה לעשות בקשר למימדים שלו אני יכול לייעץ לך לפתח את המיומנויות שלך בתחומים שאינם מבוססי זין גדול. למשל אמנות הירידה - אם תשקיע בזה ותרד לבת הזוג שלך באהבה ומכל הלב ולא כתחנת ביניים קצרה בדרך לחדירה היא תדע להעריך את זה. מסתבר שיש לא מעט גברים שלא מתייחסים לאקט הנשגב הזה בכבוד ובאהבה הראויים, וגורמים בכך לתסכול רב אצל בנות זוגם.
דוגמה נוספת - זיונים בתחת. אישה שחוששת אם בגלל נסיון טראומטי או שבכלל לא התנסתה עשויה לנטות להסכים לנסות חדירה של זין קטן מימדים יחסית לרקטום שלה.

כל אישה וההעדפות שלה - חלק זה פשוט עניין של משיכה ופנטזיה...

יש את החלק של הגירוי הפיזי - בזה כל אישה ומה שמתאים לה - לחלק דק לחלק עבה לחלק גדול ולחלק דווקא קטן
יש נשים שיהנו מאוד מאיבר ישר ויש כאלה שיהנו דווקא "זין בננה" שיגיע בדיוק לנקודת גיי..

אבל האמת היא שהרבה הגירוי גם מגיע מהפנטזיה מהראש.. ושם כל אחת ומה שמדליק אותה..

גם גברים אני מניח שרובם ירצו אישה שופעת למרות שזה לא משהו שבאמת ישנה להם פיסית לגמירה מוצלחת

כמאמר הפתגם הידוע -
90 אחוז מהגברים מחפשים נשים עם ציצי גדול
10 אחוז הנותרים - מחפשים את ה 90 אחוז הראשונים...

seymore butts

New member
ומה עם גברים שמה שמעניין אותם אצל האישה

זה לא הציצי אלא התחת? ידוע לי בוודאות לפחות על גבר אחד כזה, מה שמפריך את הפתגם.

כמו כל פתגם אני מניח שהוא רק כלל אצבע , לא יותר מזה..

הרי ברור שכל גבר עם ההעדפות שלו...

ובכל מקרה ,תודה על הפידבק שלך על התמונות שלי !

בבחינה ראשונית של התמונות, נראה שיש לך

זין קטן.
מה שאומר שבסך הכל אתה מודע לעצמך ובחרת ניק מאד מדויק.
קשירת הזין בהחלט מגדילה לך אותו. אם הגודל מפריע לך אז מומלץ לך להמשיך עם הקשירה (אלא אם זה עלול להזיק בצורה כל שהיא לאיבר).
והנה עוד עצה - אולי תשקול להתגייס לשב"כ?

אז אולי יש קישור? אני לא רוצה להטריח אבל מאד

מעניין אותי. גם מה שכתבת זה יכול להזיק (או שלא?) הופך את זה לעוד יותר מסקרן...
&nbsp
אני יודעת שמתיחת הזין מאד יכולה להאריך אותו, כפי שטובי המטיילים להודו הראו לי לי כל אחד בנפרד את המפורסם בתמונות שהם צילמו, כשהוא תולה על המסכצ'יק שלו משקולות...(מזעזע ברמות
הייתי בורחת משם) אבל לדעתי זה מאד מזיק לו והורג לו את יכולות ההזדקפות (השערה).
&nbsp
קשירה סתם (או לפחות מה שרואים בתמונה) לדעתי לא יכולה להאריך אלא אולי לתת אשליה אופטית מסויימת שהוא ארוך יותר בזמן שהוא קשור.
&nbsp
בכל מקרה אשמח להשכיל אם אתה או משהו אחר כאן יודע על זה משהו

למעלה