מציגה את עצמי שוב ..

Giggle Loop

New member
מציגה את עצמי שוב ..

הייתי פה עם הולדתו של הפורום, אבל איכשהו לא יצא להישאר .. עכשיו נזכרתי בקיומו של הפורום וקפצתי לראות מה העינינים ... מזכירה מזה שנה וחצי בחברה מאוד גדולה ומוכרת, שונאת כל רגע בעבודה ... אוהבת מאוד את החברה והאנשים - אבל חושבת שמגיע לי יותר. כן, גם אני אקדמאית מתוסכלת (מדעי החברה) שלא מצאה עבודה מעניינת ובאופן זמני התחילה להיות מזכירה ...

yoyo10

New member
ברוכה השבה לפורום../images/Emo39.gif

מה לעשות גם אני אקדמית מתוסכלת בסוף יהיה טוב ואני מקווה שהבסוף הזה קרוב

ברוך שובך ציפור נחמדת.../images/Emo140.gif

נקווה לראות אותך כאן עוד - אל תשכחי אותנו...

ייעודנו הזמני

בתור עוד אקדמאית שהיתה מובטלת 4 חודשים, גם אני היום מזכירה, מה לעשות. בתוך ליבנו אנו יודעות שאנחנו מוכשרות, מקצועיות, וכל יכולות !!!! ברוך השבה !

בשם כל המזכירות אני מוחה

זה שאתן אקדמאיות, לא אומר שאתן יותר טובות ממזכירות שהשכלתן תיכונית, נכון שלמדתן, השקעתן המון, גם זמן וגם כסף. אך בתור מזכירה בכירה יכולה לומר בוודאות שהעבודה שאני עושה ומה שאני תורמת למוסד בו אני עובדת, מביא לי המון עוצמה, למידה יום יומית, וסיפוק. מצאו את היפה שבעבודה ואל תחשבו כל הזמן על כך שאתן יותר טובות בשל לימודיכן. אתן תרגישו טוב יותר, ואנשים מסביבכם יתייחסו בהתאם!

yoyo10

New member
אני לא חושבת שאני יותר טובה בגלל

שלמדתי לימודים אקדמאים אלה כי אני יותר מקצועית מרוב האנשים שעובדים כאן במישרד

jessy19

New member
צודקת בהחלט קרן!

אומנם אני סה"כ חיילת בצבא שזה אחד מתפקידיה אבל ממה שאתן אמרתם זה נשמע כאילו אתן יותר טובות משאר המזכירות... העיקר הוא שמעבירים את היום בסבבה ושכיף לבוא לעבודה. הנה אני למשל בהתחלה הייתי מתלוננת המון ועכשיו אני מעבירה די בסבבה את היום.... זאת הדרך!

זה לא קשור בכלל...

נושא ההשכלה האקדמית לא מצויין בגלל שאנחנו (או אני לשם הדיון), חושבת שאני טובה יותר - זה בכלל לא קשור. העניין הוא שאני אישית השקעתי 4 שנים ו 40 אלף שקל בשביל לבנות לעצמי קריירה ולעסוק במשהו שאוהב ויפתח אותי גם מבחינה אישית וגם מבחינה מקצועית - דבר שלא קורה כל עוד אני פה מתפקדת כמזכירה - ולכן זה מתסכל. חוץ מזה - שעם כל הכבוד, (ויש לי), יש מעט הבדל בין מזכירה בת 21 או חיילת שעכשיו מתחילה את דרכה ותפקיד זה יכול להוות רק משהו זמני, לביני - בת 29, כן, עם תואר שעליו עמלתי 4 שנים, שעובדת כרגע כמזכירה. מה לעשות, יש הבדל ביננו . זה הכל .

אז אני לא בת 21 והשכלתי היא

מעבר לתיכונית - (לא אפרט - כי זה לא רלוונטי) אבל בחרתי להיות מזכירה, ואני גאה בבחירתי. ולמרות הכסף שהושקע, הזמן והציפיה , אני עושה עבודה טובה ובהחלט מרגישה שתורמת המון ידע, חוכמה ולהט לתפקיד.

סתם מסקרנות: במה התואר שלך?

לאיזה מקצוע למדת 4 שנים שאין לך בו עבודה בימינו? האם בדקת לפני שהתחלת ללמוד עם יש במקצוע הזה עבודה, דרישה לעובדים אקדמאים? אולי סתם הלכת ללמוד את המקצוע הזה כי הוא יוקרתי ולא היית פרקטית לגביו? אני בחרתי ללמוד בתיכון מזכירות מתוך ידיעה שבאותו זמן זה כל מה שאני אוכל לעבוד ומתוך מחשבה שבעתיד אלמד מקצוע אחר שאוהב לעבוד בו. בסופו של דבר יצא שאני נהנית מעבודתי כמזכירה ויותר מכל אני אוהבת להיות כתבנית. אני לא מכירה אף מזכירה שאוהבת להיות כתבנית. אני מוצאת בזה ריפוי בעיסוק. אני אשמח לשמוע את האקדמאיות את סיבותיהן לאי מציאת עבודה בתחום בו השקיעו שנים וכספים רבים מחייהם. אני מאוד סקרנית וזה גם יעזור לי לחשוב לגבי עצמי לעתיד לבוא אם שווה לי בכלל להשקיע בתעודה אקדמאית. אוליזה לא שווה את המאמץ והכסף.

ואלו שיקולי ...

קודם כל אני שמחה בשבילך שאת מסופקת בעבודתך וטוב לך - אני באמת חושבת ברגע שאדם אוהב את מה שהוא עושה, לא משנה התפקיד - הוא יהופוך אותו למה שהוא רוצה. לצערי , בחירתי היתה מוטעת והלכתי ללמוד חינוך. למדתי אכן 4 שנים והתחלתי עם אידאלים גדולים, המון חזון ורצון לשנות ולהשפיע. לקראת סוף השנה השלישית (כשבעצם מהשנה הראשונה התנסתי בעבודה מעשית), הבנתי שהמערכת לא מעריכה אידאלית, לא מפרגנת ליצירתיות וממש ממש ממש לא רוצה לשנות !! בנוסף - באמת קשה למצא עבודה בתור מורה היום, וגם אני נכנסים למערכת, אחרי שנה בדר"כ מפוטרים כדי לא לקבל קביעות. ומיותר לציין פה את נושא השכר שהוא מזעזע. בשיקלול של הכל החלטתי ללא ללכת לכיוון, והמשכתי בתחום המחשבים (שם התחלתי עוד בתקופת הלימודים)ועשיתי תפקיד בכיר ומעניין. (אני ממש מרגישה שאני פורשת פה את קורות חיי) עם הנפילה הגדולה של ההיי טק, נפלתי גם אני, וכן הגעתי לתפקידי היום. אולי עכשיו דבריי יותר מובנים ....

למעלה