מצי'בושי מגנום

מצי'בושי מגנום

חברה כמה שאלות למבינים..... מי מה להיזהר כשרוכשים רכב מסוג זה? מה עדיף 4x4 או 4x2 איזה רכב הוא המעודף כרכב מסחרי??? בזמן נסיעה האם נורמלי שההגה רועד ברכב מסוג מיצ'בושי? אשמח לתשובות ותגובות בעניין :) תודה מראששששש

אחלה אוטו! אם את רוצה אני מוכר

גיר רגיל שנת אלפיים ושתיים, מאה עשרים אלף ק``מ. החיסרון שלו הוא ירידת ערך, סה``כ אוטו מצוין, ב``ה ללא תקלות, הגה רועד לא צריך להיות! כמי שהחזיק שלושה מגנומים! באף אחת מהם לא היה רעידות בהגה. הוא אוטו שדורש טיפולים בזמן, ביטוח מקיף מאוד מאוד יקר. במילים פשוטות, אני אישית מאוהב באוטו הזה, ממליץ בחום! חשוב מאוד למצוא אחת מטופלת ושמורה ולא לחפש הרפתקאות במחיר זול. כי אם לא טיפלו באוטו נכון אז הוא יכול להיות מאוד לא נחמד. בהצלחה. לסיום.. צריכת סולר בנסיעה ממוצעת 1-9

לגבי השאלה אם 4*4 או 2*4

2‏*‏4 לא מתחת לשנת 2002 מגה! כי עד אז הם נטולות טורבו, מה שאומר מבדיקה שלי, פתיחה מאפס למאה, עשרים ואחת שניות! יש לך זמן? בעליות צריך לצעוק דיו דיוווווו. לנסות להעיר את כל השבעים סוסים

kfirba

New member
שבעים ושבע ליתר דיוק...

שתיים על ארבע נטולת טורבו - פשוט עגלת מתה , לצבוע בכחול לזרוק לים אל תתעסק איתן.

/tapuzforum/images/emo67.gif צודק כתמיד כפיר,

אכן 77 כ``ס. אבל לפחות שבע ברחו כבר מהאורווה במשך שבע שנים..

kfirba

New member
מזל שלא הירוקה כי היא נראית בית שימוש../images/Emo68.gif

כפיר /tapuzforum/images/emo46.gif /tapuzforum/images/emo46.gif

דיר באלק אחי, דיר באלק! שאני אשלח את יחידת החיסול שלי? /tapuzforum/images/emo198.gif /tapuzforum/images/emo190.gif אל תסתכל בקנקן! היא היתה פשוט מדהימה! עד היום אני מתגעגע! אחחחח איזה זכרונות! איזה אוטו! פשוט לא הפסיק לעבוד! אתה בא יום שישי?

למעלה