מציאת IP דרך צ´אט

שטרן17

New member
מציאת IP דרך צ´אט

האם יכול האקר לדעת את כתובת ה-IP שלי דרך צ´אט? תודה.

מה זה משנה?

צ´אט כדוגמת תפוז נענע וואלה ואחרים בכל מקרה מבוססים על מירק.. זה שאתה נכנס בג´אווה לא אומר שאחרים לא יכולים להכנס דרך המירק.. רק צריך לדעת איך וממה להזהר

סנדק

New member
יש IP

יש באתר דובדבן תוכנה בשם Mirc Baba לגלוי מספר IP במירק

שקד אנ

New member
מממ יש דרך יותר פשוטה

רושמים /dns <nickname> הפוך את השורה לצד שמאל כדי לראות את זה נורמלי... ב. לא לכול צ´ט ג´אווה אפשר להכנס דרך ה MIRC.......

אסיד..

גם בנענע עברו לא מזמן לצאט 2000 או איך שקוראים לזה.. כולה קידוד של הסיפרה האחרונה דרך השרת.. אם אתה יכול לראות את זה דרך הסקריפט שלך למה אתה כ"כ בטוח שאף אחד אחר לא יכול לראות את זה בדרך טיפה שונה?

@poet

New member
לגביך

השרת של עיברית , גם הוא על לינוקס ושם יש פקודה דיי דומה שניקראת ספופ הרבה יותר מתוחכמת , אופר יכול להחליט מה יהיה ההוסט שלך כברירת מחדל הם נותנים הוסט מוצפן ושוב איש שלא קיבל הרשאות , לא יכול לעלות על זה.

@poet

New member
ליטון בוא תתקרב אני אספר לך סוד

דבר ראשון הגירסאות שלנו ושל נענע הן לא תואמות הם עובדים על לינוקס ולא ידוע לי שהם שידרגו את עצמם , אולי הוסיפו סיסמא ארוכה במיוחד למנוע ממירקרים להכנס אנחנו על ווינדוס, ומשתמשים בקונפרסרום (זה השרת כן כן, לא מירק , מירק= קליינט , יש כמוהו אלפי תוכנות : virc xchat´ bitchx) גם הגאוה שאתה משתמש בה היא קליינט . דבר שני , אסיד יכול לראות כי רק אופר יכול לראות איי פים שום יוזר בשום מקום בעולם לא משנה כמה ספצ הוא לא יכול לראות את ההצםנה אתה צריך שהשרת יכיר את ההרשאה שלך כדי שהוא יאפשר לך

למעלה