מציאת שפה פעילה

NightRanger

New member
מציאת שפה פעילה

שלום, האם מישהו יודע כיצד ניתן למצוא את השפה הפעילה ז"א לזהות אם המשתמש החליף את שפת הכתיבה (ע"י צירוף מקשים או ע"י העכבר ) מעברית לאנגלית ולהיפך ומהי השפה הפעילה בה הוא כותב? (VB6) מצאתי קוד לדוגמא ב- ד"ר וי.בי ובאתרים נוספים אך הבעיה שאם המשתמש משנה שפה מחוץ לממשק חלון התוכנה שלי הקוד לא מזהה זאת האם מישהו יודע כיצד לבצע זאת? תודה מראש.

טרמפיסט

New member
פתרון אפשרי

נסה באמצעות טיימר הנקבע ל-100 ms לבדוק בכל פעם את השפה הנוכחית. במשתנה נפרד שמור את השפה האחרונה שנקבעה בבדיקה האחרונה וכך תדע אם היה שינוי או לא.

NightRanger

New member
ניסיתי...

שמתי טיימר ,ניסיתי כל קומבינציה אפשרית זה עובד רק כאשר חלון התוכנה שלי בפוקוס אם המשתמש עובד בתוכנה אחרת הקוד לא מזהה את החלפת השפה השאלה היא האם יש דרך לפתור זאת תודה

טרמפיסט

New member
זה די הגיוני בסה"כ

בהתחשב בעובדה שלכל חלון יש את הגדרת השפה שלו בכל רגע נתון. שים לב לאייקון הקטנטן ב-Systray המראה את השפה כשאתה על חלון אחד, עבור לחלון אחר ושנה שם את השפה והאייקון יתחלף בהתאם. כעת חזור אל החלון הקודם עם השפה השניה וראה שהאייקון חוזר לקדמותו. אני מניח שהבדיקה חלה על האפליקציה ממנה היא נקראת, כך שתצטרך למצוא פתרון שיאפשר לך לבדוק את השפה הפעילה עבור כל חלון וחלון...

למעלה